• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyuncak bebek ve 12 veya 14 jant kız bisikleti arıyorum

Merhabalar bizde bisiklet var istediğiniz gibi ilgilenirseniz resim yükleyebilirim hangi şehirdesiniz ben ankaradayım elden teslim olabilirmi diye soruyorum

sarı elbiseli 3.webp beyaz elbiseli bebek 3.webp kot etekli 1.webp köpüş 1.webp makyaj takımı ve çantası.webp pembe bebek 3.webp
4 bebek.webp

Günaydın .....bende bunlar var düşünürseniz...pembe elbiseli işlevli ya ağlıyordu ya da konuşuyordu hatırlamıyorum....bisikletimiz de var ama jantını bilmiyorum foto çekip koyarım..İst Anadolu yakasındayım...siz de İstanbuldasınız zannedersem...elden alma imkanınız da olabilir....görüşürüz....

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1327914 Eki Görüntüle 1327915 Eki Görüntüle 1327916 Eki Görüntüle 1327917 Eki Görüntüle 1327918 Eki Görüntüle 1327919
Eki Görüntüle 1327920

Günaydın .....bende bunlar var düşünürseniz...pembe elbiseli işlevli ya ağlıyordu ya da konuşuyordu hatırlamıyorum....bisikletimiz de var ama jantını bilmiyorum foto çekip koyarım..İst Anadolu yakasındayım...siz de İstanbuldasınız zannedersem...elden alma imkanınız da olabilir....görüşürüz....

tesekkur ederim cnm, baya gec gördum mesajı,

Back