- 27 Kasım 2007
- 297
- 41
- 648
- 41
- Konu Sahibi DieAnotherDay
tesekkurler ama toplu alabileceğim gibi arıyorum,Bu bebeklerden iki tane var isterseniz resim atabilirim ikisi 5 tlEki Görüntüle 1309607
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler ama toplu alabileceğim gibi arıyorum,Bu bebeklerden iki tane var isterseniz resim atabilirim ikisi 5 tlEki Görüntüle 1309607
Erkek oyuncağımız çok ama kız için çok yok henüz küçük :)tesekkurler ama toplu alabileceğim gibi arıyorum,
Oyuncak bebek arıyorum takas yada satılık, eski olabilir sorun değil,,
takas yada satılık, ,, lutfen resim ve fiyat ekleyin
Eki Görüntüle 1327914 Eki Görüntüle 1327915 Eki Görüntüle 1327916 Eki Görüntüle 1327917 Eki Görüntüle 1327918 Eki Görüntüle 1327919
Eki Görüntüle 1327920
Günaydın .....bende bunlar var düşünürseniz...pembe elbiseli işlevli ya ağlıyordu ya da konuşuyordu hatırlamıyorum....bisikletimiz de var ama jantını bilmiyorum foto çekip koyarım..İst Anadolu yakasındayım...siz de İstanbuldasınız zannedersem...elden alma imkanınız da olabilir....görüşürüz....
özelden mesaj atarsanız sevınırım,merhaba düşünürseniz barbinin bisikleti var bizde çeşit çeşit bebeklerde var isterseniz resim eklerim bende istanbuldayım eldende alabilirsiniz hepside uygun vereceğim
RASCAL BEBEK HALA SATILIK MIBende bunlar var isikli deniz kizi barbie ve rascal bebek (hapsirma gulme bebek diliyle sarki mirildanma)