- Konu Sahibi DieAnotherDay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag bastaki gobegi gozuken bebek pilli gobegine basinca guluyor konusuyor digerlerinde bisey ozellik yok duz bebekSlmlar ay nasi.resim eklicem.bilemedim burdan ya yardim ederseniz eklerim tabiki bebekleri yada whatsup face gibi bisi warsa ordan yollayim
NE KADAR CANIM FİYATLARIBende bunlar var isikli deniz kizi barbie ve rascal bebek (hapsirma gulme bebek diliyle sarki mirildanma)
baktım canım rascal hakkında bir fiyat yok çıktı,barbi güzel ama işte kargo parası filan.teşekkür ederim.ama rascal bebeğin videosu güzel,Canim rascal bebek 30 tl isikli barbie 20 tl olur daha yeni almistim ama oynamiyor iste fiyatlarina bak istersen netten
Hala bebek ariyomusunuz???bende bikac tane war whatsp face falan warsa atiyim size .uygun fiyata vercem zatengüncel
bunlar satıl dımı?Canm kucuklere 3 buyuklere 5 dedim 30 oluyor sn hepsini sorunca sana zaten 25 dedim.
Hepsi satildi canmbunlar satıl dımı?
evet arıyorum özelden yazdım sizeHala bebek ariyomusunuz???bende bikac tane war whatsp face falan warsa atiyim size .uygun fiyata vercem zaten
Canm resimleri bi ustteki msj da yuklemistim.evet arıyorum özelden yazdım size
hala guncel arkadaslar,, sıfıra yakın olmasına gerek yoktoplu halde alabılecegım gıbıde olur,,
Oyuncak bebek ve 12 veya 14 jant kız bisikleti arıyorumOyuncak bebek arıyorum takas yada satılık, eski olabilir sorun değil,,
takas yada satılık, ,, lutfen resim ve fiyat ekleyin