Oyuncak araba takıntısı mı ?

zorhayaller

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
105
-56
11
29
25 aylık oğlum oyuncak arabaları çok seviyor mu takıntılı mı ? Evde oynar ama normal yani işte düt düt itfaiyesi nani nani yolda görse işaret eder polli araba diye diğer oyuncakları oynar. Araba görünce ilk onunla oynuyor daha çok dikkatini hemen ilgisini çekiyor. Sonra bırakıyor tabii başka şeyler oynuyor ama bu ilgi takıntı olur mu yada nasıl vazgeçirebilim ?

Erkek çocukların geneli böyle bence. Benim oğlum 33 aylık, arabalara çok düşkün. Dışarı çıkarken de mutlaka yanına alir bir tane elinde tutar , oyuncak magazasindaysak arabadan baska bir sey istemez. Takıntı olduğunu düşünmüyorum çevremde gözlemlediğim kadariyla normal😊

Erkek çocukların geneli böyle bence. Benim oğlum 33 aylık, arabalara çok düşkün. Dışarı çıkarken de mutlaka yanına alir bir tane elinde tutar , oyuncak magazasindaysak arabadan baska bir sey istemez. Takıntı olduğunu düşünmüyorum çevremde gözlemlediğim kadariyla normal😊
Gerçekten mi sevindim. ilk çocuğum ve hiç etrafımda çocuk yok erkek çocuklarının arabayı sevdiğini biliyorum ama bu aşırı mi diyordum .

Çocuğun oynadığı oyuncaktan neden vazgeçireceksiniz ki, absürt bişey de değil. Her dönem belli oyumcaklara eşyalara daha fazla ilgi duyabilirler bu normal bişey, siz bu kadar evhamlı yaklaşmayın.

Çocuğun oynadığı oyuncaktan neden vazgeçireceksiniz ki, absürt bişey de değil. Her dönem belli oyumcaklara eşyalara daha fazla ilgi duyabilirler bu normal bişey, siz bu kadar evhamlı yaklaşmayın.
Ben çok evhamlıyım yapı olarak haklısınız. İlk çocuğum yeni konuşuyor iki kelimesinden biri araba dışarı polis arabasını ve itfaiye arabasını işaret edip nani nani diyor yani kafam karıştırdı

Back