oyun ve parti evi sahibi olan var mı? sorularım var yardımcı olur musunuz

Teşekkür ederim mutlaka haber verip adresi yollayacağım

Bende düşünüyorum Ankara'da varsa ilgilenen cocuk aktivite üzerine lütfen iletişime geçin. Çok iyi fikirlerim var ama prosütür konusunda çok bilgim Yok.

Bende düşünüyorum Ankara'da varsa ilgilenen cocuk aktivite üzerine lütfen iletişime geçin. Çok iyi fikirlerim var ama prosütür konusunda çok bilgim Yok.
Merhaba açtınız mı? Bende açmak istiyorum fakat yanıma bu işten gerçekten anlayan biri olurda süper olur

Merhaba oyun alanı olan bir cafe açmak istiyorum. İstanbulda anadolu yakası Kadıköy Belediyesine bağlı olarak düşünüyoruz. Böyle bir yer açan olduysa ruhsat müracatını cafe olarak mı yapıldı bilgisi olan varmı?
Aksi takdirde parti evi veya oyun grubu olarak ruhsat işlemleri çok ayrıntılı oluyor. Sonuçta oyunalanı olan bir cafe olacak. Bilgisi olan var mıdıracaba?

Ankara’da açtınız mı acaba oyun Evi ? Açtıysanız nerede ? Biz de açmak istiyoruz oyun Evi Cafe şeklinde yer bakıyoruz bi de oyun alanı şartları nedir o konuda nereden nasıl bilgi alabilirim fikriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…