- 11 Ocak 2009
- 6.144
- 93
- 38
- Konu Sahibi Heart of Gold
Normalde grafiklerim. Ama işimi yapmıyorum artık oğlumu büyütüyorum 3.5 yaşında.Tanışmak isterim nasıl yapabiliriz Mesleğinizi Öğrenebilir miyim ,Konu ile ilgili düşünceleriniz nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde grafiklerim. Ama işimi yapmıyorum artık oğlumu büyütüyorum 3.5 yaşında.Tanışmak isterim nasıl yapabiliriz Mesleğinizi Öğrenebilir miyim ,Konu ile ilgili düşünceleriniz nedir ?
Normalde grafiklerim. Ama işimi yapmıyorum artık oğlumu büyütüyorum 3.5 yaşında.[
Merhaba , benimde böyle bir fikrim var açıkçası ya-pa ya bağlı bir yer de olabikir çocuklaro çpk seviyorum Bankacıyım aslında ama kendi işimi yapmak istiyorum Hala bu fikriniz devam ediyorsa detaylı görüşebilşriz aslındagönlüme göre bir dükkan bulduğumda hemen açacağım. fakat mekan konusu çok hassas. o yüzden araştırıyorum. prosedür nedir? maliyet kabaca ne oluyor? ruhsat nasıl alınır. oyun evi olduğu için diploma ya da MEB den izin şart mı? bana yardımcı olacak birileri var mı ?
Oyun evi açmak istediğinizi yazmışsınız, hala düşünüyormusunuz ve hangi semtte? Bende bu konuyla ilgileniyorum, dilerseniz görüşebiliriz..Ben de bu tarz bir sey yapmak istiyorum ve ortak arıyorum. Okul öncesi ögretmeniyim. İstanbul dayım. İlgilenenlerle görüşnek isterim..
Merhaba. Bende oyun grubu açmak için araştırma yapıyorum. İsanbuldayım. Görüşmek isteyen varsa bana burdan ulaşabilir.Ben de bu tarz bir sey yapmak istiyorum ve ortak arıyorum. Okul öncesi ögretmeniyim. İstanbul dayım. İlgilenenlerle görüşnek isterim..
canım merhaba, teşekkürler. ben de apartman altı düşünüyorum çünkü en geniş yerler orası bana en az 150 m2 lik bir yer lazım. ama işte çok ses olur mu diye endişem var. apartmansakinleriyle görüşülecek tamam.
Merhaba bende Ankara da anne çocukların kaliteli vakit geçirebileceği hafta sonlari dogum gunleri partileri yapabilecegim bir anne çocuk oyun evi açmak istiyorum. Prosedür nedir neler gereklidir? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler