oyun ve parti evi sahibi olan var mı? sorularım var yardımcı olur musunuz

Diplomanız yoksa sadece kurucu olabilirsiniz her okulda mutlaka müdür bulunmak zorunda Sosyal Hizmetlere bağlı yada Milli Eğitime bağlı olmak zorunda .

Islemler icin belediye esnaf odasi ve vergi dairesinde evrak islemleri yapiliyomus. Milli egitimlik bir durum yok. Apartmanalti bir dukkanda acmak sıkıntılı olabiliyomus. Sikayet etme durumundan dolayi ruhsat vermede belediye sorun yaratiyomus.

Ben de bu tarz bir sey yapmak istiyorum ve ortak arıyorum. Okul öncesi ögretmeniyim. İstanbul dayım. İlgilenenlerle görüşnek isterim..

Merhaba , benimde böyle bir fikrim var açıkçası ya-pa ya bağlı bir yer de olabikir çocuklaro çpk seviyorum Bankacıyım aslında ama kendi işimi yapmak istiyorum Hala bu fikriniz devam ediyorsa detaylı görüşebilşriz aslında

Ben de çocuk oyun parki tarzında bir yer açmak istiyorum eğer ilgilenenler varsa birlikte birşeyler yapmak adına görüşebiliriz. ( İzmir bölgesi)

Ben de bu ara cafe, oyun ve parti evi şeklinde bir yer kurmak istiyorum. Oyun grupları olsun ama haftasonları da parti evi olarak organizasyon yapılan bir yer olsun. Dükkan da hazır içersinde bay bayan wc ve mutfak olan. Ama sanırım prosedürlerden ve benim gibi hevesli bir destekçi arıyorum sanırım. Ortaklık düşünüp ciddi niyetli olanlarla görüşebiliriz.

Merhaba ben ciddi olarak düşünüyorum parti evi açmayı sadece işi bilen bir ortağa ihtiyacım var İstanbul Maltepe'de oturuyorum bana ulaşabilirsiniz

Merhaba bende Ankara da anne çocukların kaliteli vakit geçirebileceği hafta sonlari dogum gunleri partileri yapabilecegim bir anne çocuk oyun evi açmak istiyorum. Prosedür nedir neler gereklidir? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

merhaba ben maalesef açamadım, eşim ev almayı tercih etti. hayal oldu. eğer bulunduğunuz yerde oyun evi varsa sahibiyle görüşüp detayları alabilirsiniz. ya da internette forum sitelerinde detaylar var.

inşallah açarsınız. sonrasında adresi yollayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…