- 25 Eylül 2024
- 69
- 0
-
- Konu Sahibi Madamadamm
Etkinlik kitaplarına başlamıştık biz iki yaşında. Kesme katlama etkinlikleri olanlar çok güzeldi.Merhaba 2 yaş bebeğim var sabah 6 da uyanıyor ve ben 6 da gözlerimi zor açıyorum sabahın köründe aklıma etkinlik v.s gelmiyor motive olamıyorum. Bebeği erken saatlerde uyanıp etkinlik v.s neler yapıyorsunuz her gün devam edebiliyormusunuz ayrıca 26 aylık hala konuşmuyor buda ayrı sorun siz neler yaptınız bu konuda ?
Her gün her dakika etkinlik yapmak zorunda değilsiniz. Ben önemli olan şeyin çocuğu hayata adapte edebilmek olduğunu düşünüyorum. Elbette oyun oynuyoruz, etkinlik yapıyoruz ama sürekli etkinlik yapmak icin aşırı stres hem sizi yıpratır hem de çocuğa yansır. Bazen benimle bulaşık makinasını yerleştirir bazen çorba karıştırır. Yürüdüğü içinde hep peşimde gezer zaten.Merhaba 2 yaş bebeğim var sabah 6 da uyanıyor ve ben 6 da gözlerimi zor açıyorum sabahın köründe aklıma etkinlik v.s gelmiyor motive olamıyorum. Bebeği erken saatlerde uyanıp etkinlik v.s neler yapıyorsunuz her gün devam edebiliyormusunuz ayrıca 26 aylık hala konuşmuyor buda ayrı sorun siz neler yaptınız bu konuda ?
Konuşma konusu hakkında bir uzmana gösterin..Bir sorun vardır demiyorum ancak bu yönden içiniz rahatlasın..Merhaba 2 yaş bebeğim var sabah 6 da uyanıyor ve ben 6 da gözlerimi zor açıyorum sabahın köründe aklıma etkinlik v.s gelmiyor motive olamıyorum. Bebeği erken saatlerde uyanıp etkinlik v.s neler yapıyorsunuz her gün devam edebiliyormusunuz ayrıca 26 aylık hala konuşmuyor buda ayrı sorun siz neler yaptınız bu konuda ?
Uyanır uyanmaz etkinlik derdine düsmeyinMerhaba 2 yaş bebeğim var sabah 6 da uyanıyor ve ben 6 da gözlerimi zor açıyorum sabahın köründe aklıma etkinlik v.s gelmiyor motive olamıyorum. Bebeği erken saatlerde uyanıp etkinlik v.s neler yapıyorsunuz her gün devam edebiliyormusunuz ayrıca 26 aylık hala konuşmuyor buda ayrı sorun siz neler yaptınız bu konuda ?
Biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var çocukların bence. Yanınıza alın oyuncakları koyun oynasın sizde uyur uyanık destek olun arada.Merhaba 2 yaş bebeğim var sabah 6 da uyanıyor ve ben 6 da gözlerimi zor açıyorum sabahın köründe aklıma etkinlik v.s gelmiyor motive olamıyorum. Bebeği erken saatlerde uyanıp etkinlik v.s neler yapıyorsunuz her gün devam edebiliyormusunuz ayrıca 26 aylık hala konuşmuyor buda ayrı sorun siz neler yaptınız bu konuda ?