park yatak derım 2cocuklu bır anne olarak bızım hem park yatagımız hemde buyeye bılen karyolamız var kızım 3yasına kadar parkyatakta yatı odasındakı koryolayı buyuk yataga donderdık yatamıyor cunku etrafında tahtala cevrılı oldugu ıcın bacaklarını vuruyor bosu bosuna senelerdır durdu seneye tekrar genc odası takımı alıcaz park yatagıda kardesı yatıyor ıcıne sıgmadıgı zamanda toplayıp kaldıracaz yer kaplamıyor
Kesinlikle park yatak diyorum. İlk başta naylon gibi görünüyor diye beğenmemiştik. Gittik çilek'ten 500 tl ye ahşap yatak aldık. 5 ay falan ancak yattı içinde. hareketlenmeye başladıkça kıyısından köşesinden sert yerleri bulup kafasını vurmaya başladı. Sonra annemlerin memlekette biz gittiğimizde yatırırız diye aldıkları park yatağı koyduk çantasına getirdik. Acayip pratik oldu. Öğle uykularını salonda uyuduğu için 1 dk da çeke çeke getiriyorduk salona. Büyüdükçe daha çok hoşuna gitti. Şimdi fermuarlı kapısını açıyoruz uykusu gelince yada oynamaktan yorulunca girip yatıyor. Ahşap yatak da ancak yer kaplıyor evde. içine ıvır zıvır koyuyorum :)
İkizlerim olacak kısmetse. Ben de başta bembeyaz ahşap yatak hayal ediyordum ama sanırım park yataklar daha kullanışlı. Sanırım iki tane ondan alacağım. Yine de görüşlere açığım tabi :)