• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun oynayarak para kazanma siteleri doğru mu?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
Arkadaşlar böyle bir site buldum.
Gerçekten veriyorlar mı bilmiyorum
Oyunun adı ütopya
Emin olamadım ne dersiniz?

Linkini paylaşıyorum bakmak ve denemek isteyenler için

Son düzenleyen: Moderatör:
onun için veriyorlar mı bilmem ama belli ki reklam için veriyorlar..

Başka bir oyun var ordan arkadasım kazanıyordu birşeyler bunu bilmiyorum

J
Oyunun adı ütopya

İyi de bu siteye hangi mail adresini girersen gir kabul etmiyor. Önceden duymuştum bende. Ama girilmiyor ne hikmetse

Oyunun adı ütopya

Ben üye olmuştum ama cok kazandırmıyor ya hiç güzel degil eger para cok kazanmak istiyorsan oturduğun yerden katalog işi yap

Benim para kazandigim bir site var ama oyun sitesi degil.
Oyundan kazanir misiniz bilmem ama burda reklam yaparak kazanacakmissiniz gibi hissettim.
Malum referans linki paylasmissiniz ;)

Katalog işi nasıl oluyor ?
Duymadınmı canım hic.Bir firmanın mallarını satıyorsun sana katalog gönderiyorlar satıcagın fiyatı sana söylüyorlar mesela bir temizlik ürünü atıyorum kafadangenel temizlik. 20 TL YE satıyorsun 5 TL si sana kalıyor sadece 1 ürün için tabi koli sipariş ediyorsun. Bir koliden 100 TL gibi para kalır sipariş zorunluluğu yada üye ücreti yok ve e ve r üye yaparsan üye başına para alıyorsun. Belli bir seviyeye geldiğinde cok uye olursa eger ilerde seni maasa baharlar hatta sen bişey yapmadan bankaya hesabına aylık 1000,1500 gibi para yatar. Hatta 12.sevşyeye geldiğinde sipariş ettiğin koli sana bedava gelir ve o koliyi bir satmak istersen sana 250 TL kalır bedavadan. Sadece basta biraz zorlaman ve calisan gerek üye yapman icin daha sonra hersey kendiliğinden gelir

Duymadınmı canım hic.Bir firmanın mallarını satıyorsun sana katalog gönderiyorlar satıcagın fiyatı sana söylüyorlar mesela bir temizlik ürünü atıyorum kafadangenel temizlik. 20 TL YE satıyorsun 5 TL si sana kalıyor sadece 1 ürün için tabi koli sipariş ediyorsun. Bir koliden 100 TL gibi para kalır sipariş zorunluluğu yada üye ücreti yok ve e ve r üye yaparsan üye başına para alıyorsun. Belli bir seviyeye geldiğinde cok uye olursa eger ilerde seni maasa baharlar hatta sen bişey yapmadan bankaya hesabına aylık 1000,1500 gibi para yatar. Hatta 12.sevşyeye geldiğinde sipariş ettiğin koli sana bedava gelir ve o koliyi bir satmak istersen sana 250 TL kalır bedavadan. Sadece basta biraz zorlaman ve calisan gerek üye yapman icin daha sonra hersey kendiliğinden gelir
bu avonları oriflame ları satan kişiler gibi bir sistem anladığım kadarıyla öyle mi? ama ilk zamanlar fazla bir getirisi yok ve çok çevre istiyor :(

Back
X