Bisiklete binmez olur muyum çocukluğum bisikletle gecti.bogurtlenkusu .!.:Ciddi mi soruyorsunuz bu "ayıp mı?" kısmını?
Bisiklete falan bindiniz mi mesela hiç? O konuda nacizane ne düşünüyordunuz, sadece soruyorum.
Merhaba arkadaslar. Reklama girer mi bilmiyorum ama ozur dileyerek baslamak istiyorum.
Ablam gecen ay evde canimi sikilinca oynariz diyr bir xbox aldi. Sadece arasira haftasonu bir saat tenis yada kis sporlari oynuyoruz.tenisi izlemeyide oynamayi da cok seviyorum. Ama erkek arkadasima gore bu oyun konsolu isi sadece erkekler icin. Bana ne isin var oyun konsolu ile diyor. Kizkardesim de de var esi gorumcesi kinect filan oynuyorlar. Sizce ayip mi oyun oynamak bir bayan icin..tskler.
Not: cok sık asla degil ara sira oynuyoruz
Oyun konsolumu! ..Allah bilir siz candy crash da oynuyorsunuzdur..sizin gibiler yüzünden bilim ilerlemiyor, nasa ya falan giremiyoruz,ne biliyim kim bilir daha neler olabilirdi siz bu oyunu oynamasaydınız..
Ben hiiiç oynamam işim olmaz yani.
Evet ben Nasadan bildiriyorum..
Şaka !
Dimi şaka yapıyorsunuz.
Konu sahibi; erkek arkadaşına bunu bi şekilde empoze etmen lazım
Bıran noluyo yav dedım:)) ben oynuyorum candy crash:)Oyun konsolumu! ..Allah bilir siz candy crash da oynuyorsunuzdur..sizin gibiler yüzünden bilim ilerlemiyor, nasa ya falan giremiyoruz,ne biliyim kim bilir daha neler olabilirdi siz bu oyunu oynamasaydınız..
Ben hiiiç oynamam işim olmaz yani.
Evet ben Nasadan bildiriyorum..