oyun konsolu erkekler icin mi sadece

Maxi roll

ben buldum!!!!
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
466
169
Merhaba arkadaslar. Reklama girer mi bilmiyorum ama ozur dileyerek baslamak istiyorum.
Ablam gecen ay evde canimi sikilinca oynariz diyr bir xbox aldi. Sadece arasira haftasonu bir saat tenis yada kis sporlari oynuyoruz.tenisi izlemeyide oynamayi da cok seviyorum. Ama erkek arkadasima gore bu oyun konsolu isi sadece erkekler icin. Bana ne isin var oyun konsolu ile diyor. Kizkardesim de de var esi gorumcesi kinect filan oynuyorlar. Sizce ayip mi oyun oynamak bir bayan icin..tskler.
Not: cok sık asla degil ara sira oynuyoruz

Son düzenleme:
Biliyorum tabiki bu fikri sacma ama günlerdir bunu tartışıyoruz. Bana sen erkekmisin macla ne isin var diyor. Tennis yada spor oyunlari erkek işi mi sadece. Bazen oyun oynarken bu sozleri geliyor aklima butun keyfim kaciyor. Cunku ona gore bu oyun işi sadece erkekler ve çocuklar icin. Hafta da bir oyunyoruz zaten içine düşmüş degiliz

bogurtlenkusu .!.:
Ciddi mi soruyorsunuz bu "ayıp mı?" kısmını?
Bisiklete falan bindiniz mi mesela hiç? O konuda nacizane ne düşünüyordunuz, sadece soruyorum.
Bisiklete binmez olur muyum çocukluğum bisikletle gecti.

Benim babam sporu cok severdi. Futbol basketbol tenis gures voleybol hatta hentbol ve formula bile izlerdi. Annem de oyle. Sporu cok seven izleyen bir ailede buyudum. Babam her spor dalini izletti bize. Ve tenis ve basketbola asigim. Elimden geldiğince izliyorum ama erkek arkadaşım bunların hic kadinsi olmadigini soyluyor. Bende size sormak istedim bende mi bir yanlış var.

Senin arkadaşının kafasında sorun var. Ben eşimle strateji oyunları bîle oynuyorum. Hatta yeniyorum
Balayımız xboxla geçti desem yeridir..

Ben cok imreniyorum esiyle sevgilisiyle boyle eglenerek vakit gecirenlere. Zaten o herşeye karisir. Spor ayakkabi ile işe gitmem bile kadinliga kizliga aykırı. Hep topuklu hep ciddi hep makyakli hep hep. Ama ben böyle olmak istemiyorum daha 26 yasindayim ve hayatimin tadini bile cikaramiyorum. Ama hata bende tabiiiiiii.

Kadın olarak tum zevklerimizi begenilerimizi duygularımızı hobilerimizi konusma tarzımızı oyumuzu suyumuzu toplu aldırsak anca oyle rahatlayacaklar heralde.Ne o bunu kadın yapamaz bunu o yapmasın.Kadınlıktan ziyade insanız be. Kadın niye oyun oynamasın oyun eglencelidir.Hadi bazı erkekler savas oyunu futbol oyunu oynamayın kadın olarak derler onada karsıyımda bi gıdım anlarım yine.Oyun ya bu bizim eglenmeye hakkımız yok mu oyun oynasak neyimiz eksilecek.Cok doluymusum.Erkekler ogretmeye calısıyor bize kadınlıgı

Kaç yasinda sevgilin.

Oyunlarda bile cinsiyet ayrimi yapacak kadar kendini geliştirememiş. Bir kaç kitap hediye etmekte fayda var belki ufku genisler.

Oyun konsolumu! ..Allah bilir siz candy crash da oynuyorsunuzdur..sizin gibiler yüzünden bilim ilerlemiyor, nasa ya falan giremiyoruz,ne biliyim kim bilir daha neler olabilirdi siz bu oyunu oynamasaydınız..
Ben hiiiç oynamam işim olmaz yani.

Evet ben Nasadan bildiriyorum..

Şaka !
Dimi şaka yapıyorsunuz.

Konu sahibi; erkek arkadaşına bunu bi şekilde empoze etmen lazım

Bıran noluyo yav dedım:)) ben oynuyorum candy crash:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…