Tenis

Partner bulabilsem oynayacam da, yok anam cevremdeki herkes uyusuk. kimse k.cini kaldirip bir aktivite yapmak istemiyor!

Ben bilsem ogretecem de, ben de tam bilmiyorum :))
Oynaya oynaya ogrenmeyi umuyorum ancak. :KK66:

Bu sıralar odtüde oynuyorum yıllar sonra tekrar başladım kortlarını beğenmesem de her ne kadar havalar soğuk olsa da partneriniz iyiyse çok keyifli ve stres attıran bir spor.

Yıllardır hep özenmişimdir tenise. ama ne oynuyacak bir yer buldum, nde roketi elime aldım. Ama hala hayallerimde eminim çok zevklidir. Bursa'dada varmııdr acaba tenis kordu :S varsada hem pahalı hem de kim oynuycak ya :S

bence insanın hayatının her döneminde (gençlik, orta yaş, ileri yaş) yapabileceği sürekliliği olan en güzel spor tenis. zevk alan insan için tenis topunun kokusu bile bağımlılık yaratabilir:KK61:

ben site içinde saha var sürekli orda oynuyorum acaba zayıflarmıyım???????

ya kızlar bnde bursadayım ve tenis aşığıyımoynamak istiorm ama çok pahalı özel ders 300 dediler aylık olmadı bursalı kızlar bildiğiniz bi yer var mı ucuz??

istanbul anadolu yakasında tenis dersi alacağım arakadaşlar arıyorum, tenis çok zayıflatıyormuş :)))

Selam kizlar tenisi baslangic sewiyesinde oynuyorum yeni basladim sayilir
fena deilim yani:)
oynamak isyeyen varsa izmirdeyim eglenc icin
eger dusunurseniz ozelden yazin:KK24:

Biz seninle iyi anlaşacağız gibi yawwwwwwwww :KK52:
Bende tenis raketi ,top herşey var ama tenis konusunda yetenekli değilim .
Bostanlıdaki kursa yazılayım ,biraz öğreneyim birlikte oynarız.

Biz seninle iyi anlaşacağız gibi yawwwwwwwww :KK52:
Bende tenis raketi ,top herşey var ama tenis konusunda yetenekli değilim .
Bostanlıdaki kursa yazılayım ,biraz öğreneyim birlikte oynarız.

Aaaa valla pes artikkk:)))
bu kadar olur
top raketnealaka daha once gittinmi kursa hic
yinede oynayacak duruma gelmek en az uc ayini alir tatlim haberin olsun
ama sasirdim:)
cok cok eglencelidir hemde super hissedersin kendini oyun bittikten snra:):KK3:

Heves edip almıştım canım ya .
Bir kaç kere bostanlıdaki yerde duvara karşı oynadım fakat beceremedim .

En iyisi kursa yazılayım ben :KK55:

tenis yeni başladığım bir spor keşke çok daha önceden başlasaydım :KK43::KK43: ama zararın neresinden dönersen kardır demişler :KK52::KK52: şimdilerde haftada bir oynuyorum ve çok mutluyum:KK76:

Kızlar merhaba! Benim tenise aşırı bir ilgim var ama bir türlü oynamak nasip olmadı. hep denemek istemekle kaldı. şimdi gerçekten kafaya koydum. her hafta düzenli oynamak istiyorum. sorum şu: başlangıç için ders almalı mıyım sizce? belli bir spor geçmişim var aslında, zorlanacağımı düşünmüyorum. Oynadıkça daha iyi olurum gibime geliyo. yanlış mı düşünüyorum acaba. başlangıç dersleri olmazsa olmaz mıdır? lütfen yardımcı olun kızlar.

Arkadaşlar yıllar önce bıraktığım tenis sporuna geri dönmeye karar verdim fakat çevremde bu sporla uğraşan arkadaşlar kalmadı maalesef. Antalya ilinde yaşayan ve benim gibi tenis oynamak için oyuncu sıkıntısı çeken birileri varsa bana yardımcı olur musunuz? Cevap yazmanız yeterli :KK66:

X