oyun konsolu erkekler icin mi sadece

Bende oyun oynamayı severim hatta en sevdiğim hobilerden diyebilirim bilgisayarda oynuyorum ama bu yaz oyun konsolu alıcam inşallah :KK70: bence erkek arkadaşının düşüncesi çok yanlış ya ne güzel oyun oynamayı seviyorsun beraber oynarız diye düşünmek varken bu oldumu şimdi

Benim babam sporu cok severdi. Futbol basketbol tenis gures voleybol hatta hentbol ve formula bile izlerdi. Annem de oyle. Sporu cok seven izleyen bir ailede buyudum. Babam her spor dalini izletti bize. Ve tenis ve basketbola asigim. Elimden geldiğince izliyorum ama erkek arkadaşım bunların hic kadinsi olmadigini soyluyor. Bende size sormak istedim bende mi bir yanlış var.

Sende bir anormallik yokta belki sevgilin oyun konsolundan spordan ziyade, pembe ve kırmızı renk eşya kovalayan iç çamaşırı dergilerinden kendini alamayan en iyi kuaför nerdeee muhabbeti döndüren kadın kadın kadinin dibi kadinlardan hoslaniyordur. Olamaz mı? Olabilir. Belki de sen bu oyun Sevdan sebebiyle adamın gözünde bütün seksepaliteni yok ettin. Olamaz mi? Olabilir. Misal ben erkek olsam oyun konsolu spor kovalayan kız yerine oje rengi kovalayan bir hanim ile İzdivaç isterdim. Tisikkirlir.

Valla ben kardeşimle de nişanlımla da futbol da oynarım araba yarışı da oynarım formamı giyer maç izlemeye de giderim. Küçükkende abimin arkadaşlarıyla maç yaparak büyüdüm.
Ne yani kızız diye hiçbir şey yapmayalım mı?
Sevgiliniz çok garip :KK20:

Bende şuan oyun indiriodum ps3'e :KK70: Valla kutusunda 'Hanımlar Oynayamaz' diye bir uyarı yok :KK14: O yüzden rahat ol yani.. Hergün bile oynayabilirsin.. Ne var bunda? Eşim Pes'i bana öğretti beraber oynuyoruz arada. Kendisi futbol aşığı beraber maç izliyoruz, muhabbetini ediyoruz falan :) Sen kadınsın bi git demedi hiç.. Bu adamla işin zor sanki gibi gibi..

Ooo ben pes bile oynuyorum erkek Arkadaşının zihniyetinde birine çok fazla ayıp kaçarım o halde :KK53:

yirmili yaşların başında 24 saat yemeden içmeden oynuyorduk. halada çok severim ama çokk. erkek kadın ayrımı ne alaka onu anlayamadım. herkes oynuyor zaten. onları atası ateri vardı hayatımın 3 te ikisi onda mario oynayarak geçti annemle sırayla oynardık o tetris severdi falan.. buna ayıp demek televizyona şeytan icadı demek gibi bir şey heralde :)) erkek arkadaşınızın kendince vardır bir bildiği ama biz dünyanın geri kalanı olarak anlayamadık :)

İster ara sıra ister devamlı oynayın, oyunun cinsiyeti olduğunu ilk kez duyuyorum.
Oldukça saçmalamış. Amacı ne merak ettim. Bu kadar sığ düşünüyor olamaz çünkü.
..

Benim babam sporu cok severdi. Futbol basketbol tenis gures voleybol hatta hentbol ve formula bile izlerdi. Annem de oyle. Sporu cok seven izleyen bir ailede buyudum. Babam her spor dalini izletti bize. Ve tenis ve basketbola asigim. Elimden geldiğince izliyorum ama erkek arkadaşım bunların hic kadinsi olmadigini soyluyor. Bende size sormak istedim bende mi bir yanlış var.

Evet, sizde yanlış var. Oyun oynama/spor sevme kısmında değil ama erkek arkadaşınızın beş para etmez "kadın öyle olmalı, yok yok böyle olmalı." genellemelerini ciddiye aldığınız için hatalısınız. Ne bileyim, bir kadına yalan yakışmıyor, şiddet yakışmıyor, insana yakışmayan şeyler kadına da doğal olarak yakışmaz." gibi bir altmetin dışında böyle apır sapır konuşan birine prim vermek gerçekten ayıp. En basitinden hakettiği karşılık; madem öyle, bunları yapmayan bir kadın bul o zaman.

Bir zamanlar sadece erkekler için olan askerlik bile günümüzde kadınların yaptığı bir meslek..
Oyun konsolunu cinsiyetle bağdaştıran erkek arkadaşınızsa.. Benim gözümde korunmaya alınması gereken tarihi eser..

Biliyorum tabiki bu fikri sacma ama günlerdir bunu tartışıyoruz. Bana sen erkekmisin macla ne isin var diyor. Tennis yada spor oyunlari erkek işi mi sadece. Bazen oyun oynarken bu sozleri geliyor aklima butun keyfim kaciyor. Cunku ona gore bu oyun işi sadece erkekler ve çocuklar icin. Hafta da bir oyunyoruz zaten içine düşmüş degiliz
Alışkanlık yapar evlenince ona hizmet etmezsin diye korkuyo o oynayacak sen ona hizmet edeceksin derdi o

Erkek arkadaşın saçmalamış.Ne demek kadınlara göre değil diye. Benim sevgilim ısrar eder fıfa 2014 oynuyoruz.Saatlerce artık bana gına geliyor sürekli futbol. Ama gol atınca çığlıklar : )))). Yakın zamanda yarış veya nba almayı düşünüyoruz hatta...

ben playstation 3 onuyorum. Gta5 , call of duty modern war, blackops, watchdogs, last of us, assasians creed serisi saydım bir kaç tanesi. Türk erkek oyuncuları çok pasif oyuncular, coğu beni erkeksanıyor. ay çok komikler. başka ps3 oynuyan varsa haber versin takılırız.

Xbox un oyunlarini bilmem ama WoW suz bir hayat da düsünemem, esimle beraber manyaklar gibi oynuyoruz yillardir.

Merhaba arkadaslar. Reklama girer mi bilmiyorum ama ozur dileyerek baslamak istiyorum.
Ablam gecen ay evde canimi sikilinca oynariz diyr bir xbox aldi. Sadece arasira haftasonu bir saat tenis yada kis sporlari oynuyoruz.tenisi izlemeyide oynamayi da cok seviyorum. Ama erkek arkadasima gore bu oyun konsolu isi sadece erkekler icin. Bana ne isin var oyun konsolu ile diyor. Kizkardesim de de var esi gorumcesi kinect filan oynuyorlar. Sizce ayip mi oyun oynamak bir bayan icin..tskler.
Not: cok sık asla degil ara sira oynuyoruz

ilerde beaber oynarsiniz iste ne guzel. ben hic beceremem ve sevmemde ama seven isteyen oynasin bence. kizi erkegimi var bunun.

X