- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 25
Ciddi mi soruyorsunuz bu "ayıp mı?" kısmını?
Bisiklete falan bindiniz mi mesela hiç? O konuda nacizane ne düşünüyordunuz, sadece soruyorum.
Benim babam sporu cok severdi. Futbol basketbol tenis gures voleybol hatta hentbol ve formula bile izlerdi. Annem de oyle. Sporu cok seven izleyen bir ailede buyudum. Babam her spor dalini izletti bize. Ve tenis ve basketbola asigim. Elimden geldiğince izliyorum ama erkek arkadaşım bunların hic kadinsi olmadigini soyluyor. Bende size sormak istedim bende mi bir yanlış var.
Benim babam sporu cok severdi. Futbol basketbol tenis gures voleybol hatta hentbol ve formula bile izlerdi. Annem de oyle. Sporu cok seven izleyen bir ailede buyudum. Babam her spor dalini izletti bize. Ve tenis ve basketbola asigim. Elimden geldiğince izliyorum ama erkek arkadaşım bunların hic kadinsi olmadigini soyluyor. Bende size sormak istedim bende mi bir yanlış var.
Aslında bisiklet kızlara göre değil.Ciddi mi soruyorsunuz bu "ayıp mı?" kısmını?
Bisiklete falan bindiniz mi mesela hiç? O konuda nacizane ne düşünüyordunuz, sadece soruyorum.
Alışkanlık yapar evlenince ona hizmet etmezsin diye korkuyo o oynayacak sen ona hizmet edeceksin derdi oBiliyorum tabiki bu fikri sacma ama günlerdir bunu tartışıyoruz. Bana sen erkekmisin macla ne isin var diyor. Tennis yada spor oyunlari erkek işi mi sadece. Bazen oyun oynarken bu sozleri geliyor aklima butun keyfim kaciyor. Cunku ona gore bu oyun işi sadece erkekler ve çocuklar icin. Hafta da bir oyunyoruz zaten içine düşmüş degiliz
Merhaba arkadaslar. Reklama girer mi bilmiyorum ama ozur dileyerek baslamak istiyorum.
Ablam gecen ay evde canimi sikilinca oynariz diyr bir xbox aldi. Sadece arasira haftasonu bir saat tenis yada kis sporlari oynuyoruz.tenisi izlemeyide oynamayi da cok seviyorum. Ama erkek arkadasima gore bu oyun konsolu isi sadece erkekler icin. Bana ne isin var oyun konsolu ile diyor. Kizkardesim de de var esi gorumcesi kinect filan oynuyorlar. Sizce ayip mi oyun oynamak bir bayan icin..tskler.
Not: cok sık asla degil ara sira oynuyoruz