Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları oyun halısı kullanan veya kullanmış olan var mı?

nemoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
146
1
96
İstanbul
merhaba bebeğim bebeğim 2 ay bir haftalık , oyun halısı almak istiyorum ama malum bayağı pahalı şeyler , ilgisini çekmezse diye de düşünmüyor değilim.Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? her bebek farklıdır tabi ama biir fikir olaması için söyler misiniz? bebeğiniz sevdi mi? tepkileri nasıldı?

kullanmadm ama taşıma koltugumuz vardı ipe peluş oyuncaklar geçirdim tutma yerine bagladım onla oynadı egerki çok heves yapmadıysan alma çokda luzümlu bişey degil çünkü bebekler zaten yatmayı sevmiyo 4 aylıkken oglumu zapdedemiyordum kaldıki orda yatıp oynasın. kaldır beni bakıyım dolaştır istiyolar. egerki hoşuna gtseydi yatmak bende hayvan fügürlü yorgan var ona havuzlarda kullanılan sosislerden dikip aynı oyun halısı gibi yapmak istiyodum ama gerek yokmuş

canımm bnim yğenden kaldı bana..geçen sene almışlardı toyikiden 25 tl ya..halısı yok sadece plastikten oyuncak altına yatıo..kızım çok eğlenio..halılı olanlar fazla uçuk fiyatları..sanırım istanbuldasın uygun bişiler bulabilirsinn..

biz tinylove maymun adası aldık. kızım çok oynadı onunla, baya bi zaman geçiriyordu. öyle ki onu halıya yatırıp banyo bile yapabiliyordum.

benımde 2 aylık kızım var bende almayı düşünüyorum araştrıyorum ama gercekten fıyatlar cok uçuk bıde sıkılıyorlar falan gbı yorumlar okuyunca o kadar pra boşa gıdermı dıye dusunuyorum gercı hercocuk farklıdır ama cokda heveslendım kızım sureklı kucak ıstyor odadan cıktıgım zaman aglıyor hıcbırsey yapamıyorum belkı oyalanır bıraz

benimki 5. aydan sonra azcık ilgilendi gibi oldu sonra emeklemeye başlayınca başaka şeylere gitmek daha keyifli geldi öyle böyle derken çok yüzüne bakmadı olan benim 150tl ye oldu:1:
isteyene özelden bi site adresi vereyim burdan yasak veremem
ordan oyuncakları kiralaya biliyosunuz bakar denersiniz duruma göre...

benimki 5. aydan sonra azcık ilgilendi gibi oldu sonra emeklemeye başlayınca başaka şeylere gitmek daha keyifli geldi öyle böyle derken çok yüzüne bakmadı olan benim 150tl ye oldu:1:
isteyene özelden bi site adresi vereyim burdan yasak veremem
ordan oyuncakları kiralaya biliyosunuz bakar denersiniz duruma göre...

buradan resmini çekip eklermisiniz bi baksak bide fiyatı nedir

MERHABALAR ;

Türkiye'ye yeni getirmiş olduğumuz bir oyun halısı var.Tek kelimeyle mükemmel bir ürün kendi yiğenimede kullanıyorum. Unigo oyun Halıları sitesinde online olarak satılıyor.Ürün görseli aşağıda.Heriki tarafındada farklı desenler yer alıyor.Eğitici eğlendirici ve yumuşacık.Ayrıca düşme ve darbelere karşı koruyucu 15mm kalınlığında.Üzerine ne dökülürse dökülsün sadece nemli bezle silmek yeterli.Türkiye'de ilk ve tek.İncelemenizi tavsiye ederim.

Fiyat :340 TL. KARGO BEDAVA Unigo oyun Halıları İletişim için: 0216 577 04 34

$dwinguler_08.jpg Eki Görüntüle 825345 :

emir_bebek:

MERHABALAR ;

Türkiye'ye yeni getirmiş olduğumuz bir oyun halısı var.Tek kelimeyle mükemmel bir ürün kendi yiğenimede kullanıyorum. Unigo oyun Halıları sitesinde online olarak satılıyor.Ürün görseli aşağıda.Heriki tarafındada farklı desenler yer alıyor.Eğitici eğlendirici ve yumuşacık.Ayrıca düşme ve darbelere karşı koruyucu 15mm kalınlığında.Üzerine ne dökülürse dökülsün sadece nemli bezle silmek yeterli.Türkiye'de ilk ve tek.İncelemenizi tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 825344 Eki Görüntüle 825345 :

$dwinguler_07b.jpg

Merhaba, yukarıda anlatılan ürünü dwinguleri ben 2 çocuğum içinde kullanıyorum. Gerçekten çok kullanışlı bir ürün. Temizlemesi kolay,yumuşacık. Odalarında halı gibi kullanıyorum. Desenleride çok eğlenceli 5 yaşındaki kızım bile hala keyifle kullanıyor. Tavsiye ederim.

merhaba bebeğim bebeğim 2 ay bir haftalık , oyun halısı almak istiyorum ama malum bayağı pahalı şeyler , ilgisini çekmezse diye de düşünmüyor değilim.Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? her bebek farklıdır tabi ama biir fikir olaması için söyler misiniz? bebeğiniz sevdi mi? tepkileri nasıldı?

Eki Görüntüle 834267 Eki Görüntüle 834268 Eki Görüntüle 834269

Back