• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Grubuna Katılmak İsteyen Anneler

cnm benim haklısında bana capitolde çok ters iki vesait gitmem lazım taksiylede uzak düşer ümraniye carefourda öle çok ters.ben içerenköyde oturuyorum evimnin önünden geçen 3 otobüs var biri 19d ümraniye merkeze gidiyo biri 16f oda e5 üzerinden hareme gidiyo bide kadiköye giden otobüsler var.ozaman kadiköydeki tepe natilus olsun.aslında tak çocuk olsa hiç çekinmem avrupa yakasınada geçerim ama 2 tane olunca ikisini bir kucağımda oturtmak çok zor oluyo bide koca valiz gibi çantaları...yani kızlar benim için 2 vesaitlik yerler çok zor ama sizide zorlamıyorum eğer diğer yerler daha koılay geliyosa size ozaman ben malesef size katılamıycam arkadaşlar..ama önemli deil burdanda olsa tanışmak güzeldi..

Bence de tepe natılus olsun. 2 çocukla kalkıp geleceksen, kolaylık sağlamak lazım.

tepe natiulus da çocukların oynayacağı bi alan yok ki önemli olan onların kaynaşması bence.. Oyun alanı olan bir cafe bile olabilir aslında. Ataşehirde nezahat gökyiğit botanik bahçesi var ben gitmedim ama güzel bir yere benziyor web sitesinden bi bakın isterseniz

Son düzenleme:
O zaman tepe natılusa yakın olan Koşuyolu parkı var. Orası olabilir , çocuk parkı , yeşilik alan , mini oyun sahaları hafta içi öğlen saatlerinde fazla kişide olmaz çocuklar rahatça oyun oynar, parkın etrafında da bi dolu cafe, pastahane falan var.

O zaman tepe natılusa yakın olan Koşuyolu parkı var. Orası olabilir , çocuk parkı , yeşilik alan , mini oyun sahaları hafta içi öğlen saatlerinde fazla kişide olmaz çocuklar rahatça oyun oynar, parkın etrafında da bi dolu cafe, pastahane falan var.

güzel olur aslındada ben orayı bilmiyorum.şu medipolünüst tarafındaki yol üstünde bi park var altunizadeye giden yol üstünde öğretmnler hst.gelmeden medipol yakın orayımı diyosun cnm.ben pek bilmiyorum orayı..yada giden otobüs falan varmı

güzel olur aslındada ben orayı bilmiyorum.şu medipolünüst tarafındaki yol üstünde bi park var altunizadeye giden yol üstünde öğretmnler hst.gelmeden medipol yakın orayımı diyosun cnm.ben pek bilmiyorum orayı..yada giden otobüs falan varmı

Evet medipole yakın e-5 medipolün orda inip hastanenin yan tarafından benzincinin önünden dümdüz yürüyorsun. Güzel sakin bir partır. Çocuklar eminim rahat ederler.Ümraniyeden gelecekler de Validebağ ışıklarda inip öğretmenler hastanesine giden yokuştan aşağı inecek yokuşun sonunda park karşılarına çıkacak.

koşuyolu parkı mantıklı geldi banada daha önce de çok duymuştum ama hiç gitmedim. Fakat saat olarak 12-13 demişsiniz o saatler Göktuğnun uyku saati ancak 14 gibi kalkıyor haliyle bizim gelmemiz en erken 2.3 olur. Size uyarmı 14:30 çünkü zaten günler uzun. Olmaz derseniz en kötü ihtimalle biz geç geliriz..

yanlız kızlar şöyle bir problem var perşembe hava sağnak yağışlı görünüyor o yüzden kapalı bir mekan seçmek gerekir.. Hava durumuna baktım da bu hafta güzel hava yok gibi maaleseff napıcaz ?

Bu hava tahminleri konusunda metorolojiye pek güvenmemek lazım aslında. Ama baktık ki hava şakır şakır yağıyor, sert de rüzgar esiyor o zaman alternatif olarak,
Park yerine Tepe natilusta buluşabiliriz.
Parkın etrafında ki cafe yada pastane gibi yerlere gidebiliriz ,sanırım orada burger kıng de açıldı.Hafta içi boş olacağı için çocuklar içeride oynar.
Buluşmayı başka bir güne erteleyebiliriz. (ama ben hazır hepimiz niyetlenmişken buluşmayı çok isterim.)
Aklıma şimdilik gelenler bunlar, siz ne dersiniz.

o zaman natılus avm olsun 2 cocuguyla gelecek olan arkadasa tek uyan yer orası diye. Bu arada park olarak altunizade de millet parkı var baya buyuk genis ve cocukların oynayabilegi 2 cocuk parkı var icinde. Etrafıda kapalı yola falan gidemez cocuklar. Agaclık ve yemyeşil

o zaman natılus avm olsun 2 cocuguyla gelecek olan arkadasa tek uyan yer orası diye. Bu arada park olarak altunizade de millet parkı var baya buyuk genis ve cocukların oynayabilegi 2 cocuk parkı var icinde. Etrafıda kapalı yola falan gidemez cocuklar. Agaclık ve yemyeşil

tatlım bu arada benim adım ayşe:)).kızlar yaa düşündümde ben aranıza katılmasam en iyisi olacak.benim yüzümden gidebileceğiniz alanlar kısıtlanıyo hep bölemi olacak.sizi bunaltmak ve seçeneklerinizi daraltmak istemem.aranızdaki kara çalı gibi oldum:))bakıyorumda hepinizin bebişlerin yaş gurubuda hemen hemen aynı ve hepinizin tek çocuğu var benim büyük oğlan 3,5 küçüğü 1 yaşında.sanırım size uyamadım.kendi aranızda daha güzel bi gurup oluşturuyosunuz.o yüzden ben çekileyim en iyisi.ksr bkmyın.ama sizinle tanışmak güzeldi.umarım iyi arkadaşlıklar edinirsiniz ve bebişlerinizde güzel kaynaşır.hepinizi öpüyorum.bye..

tatlım bu arada benim adım ayşe:)).kızlar yaa düşündümde ben aranıza katılmasam en iyisi olacak.benim yüzümden gidebileceğiniz alanlar kısıtlanıyo hep bölemi olacak.sizi bunaltmak ve seçeneklerinizi daraltmak istemem.aranızdaki kara çalı gibi oldum:))bakıyorumda hepinizin bebişlerin yaş gurubuda hemen hemen aynı ve hepinizin tek çocuğu var benim büyük oğlan 3,5 küçüğü 1 yaşında.sanırım size uyamadım.kendi aranızda daha güzel bi gurup oluşturuyosunuz.o yüzden ben çekileyim en iyisi.ksr bkmyın.ama sizinle tanışmak güzeldi.umarım iyi arkadaşlıklar edinirsiniz ve bebişlerinizde güzel kaynaşır.hepinizi öpüyorum.bye..

Böyle düşünmene üzüldüm açıkcası. Sonuçta hepimiz anneyiz ve eve tıkılıp kalan çocuklarımızın sosyalleşmesi için ,bir şeyler paylaşabilmek için ,iyi bir arkadaşlık kurmak için bir araya gelmek istiyoruz. Bu ilk buluşma dışarıda olacak ama belki sonrakiler çocukların daha rahat etmeleri için evde olacak.Hem ne kadar çok çocuk bir araya gelirse birbirlerinden öğrenecekleri şeyler de o kadar artar bence.Ama tabi yine de sen bilirsin.

Kızlar son karar nedir?
iki gün kaldı buluşma tarihine daha sonuca varamadık ne diyorsunuz son karar neresi olsun ?

Hava güzel olursa koşuyolundaki park olsun kapalı olursa ümraniye carrefour olsun mu? Oyun alanı olduğu için söylüyorum.

Hava güzel olursa koşuyolundaki park olsun kapalı olursa ümraniye carrefour olsun mu? Oyun alanı olduğu için söylüyorum.

Kızlar yarın buluşma günü..
Yarın saat 14:30 da koşuyolu parkında buluşuyoruz diyelim o zaman eğer sabahtan hava kötü olursa telefonlaşır ümraniye carrefour olarak değiştiririz buluşma yerini herkese uyar umarım..
Ben diğer arkadaşlara özelden numaramı yazıcam. Bana msj yada çağrı bırakmaları yeterli..
Yarın görüşmek üzere :)

slm kızlar kosuyolu parkı bence uygun. Avm lerdeki oyun alanlarında kızımı oynatmama kararı aldım dun itibari ile. Her ay hastalanıyo bunyesi cok hassas. Ama acık alan yada ev ortamında size seve seve katılırım. Insallah yarında gelicez. 14.30 da gorusmek uzere

istanbul güngören benimde kızım 21 aylık ama hafta içi çalışıyoruz c.tesi olabilir avrupa yakasııııııı kimse var mııı :66:

20 aylık bir oğlum var ve artık havalar iyice ısındı ve oğlumun kendi yaşına yakın arkadaşlarıyla oyun oynamasını istiyorum.....18 aylıktan 30 aylığa kadar olan çocuklarımızı buluşturmaya ne dersiniz? hem fikir alışverişi yaparız.buluşma yerlerimiz çocuk parkları olabilir,AVM ler olabilir.... yeri karşılıklı belirleyebiliriz.çalışanlar için haftanın belli günleri olabilir,çalışmayanlar için her gün bile olabilir yeterki çocuklarımız biraz daha sosyalleşsin.....haberlerinizi bekliyorum

Back