Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava da soğuk park olmaz gibi ümraniye avm de buluşalım bence çocuklar için geniş playland de var daha rahat ederiz oyun oynarlar en azından.
kızlar kusura bakmayın 2 gündür net yoktu... ben maalesef bugünde gelemiyorum çünkü çarşamba gelmesi gereken perdelerim bugüne kaldı...ilk günden mızıkçılık diyeceksiniz belki ama kusura bakmayın ne olur...elimde olmayan sebepler işte... ama siz buluşun bende diğer buluşmaya gelmeye çalışırım mutlaka...
kızlar bende varım.istanbulda oturuyorum içerenköyde aslında banada özgürlük parkı daha çok uyar hem açık hava parkıda güzel çocuklarda eğlenirdi ama farketmez tabi.))30 yaşındayım ev hanımıyım 2 oğlum var biri 3,5 yaşında biri 13 aylık.büyüğü yiğit küçüğüde seyit.ayrıca çok güzel bi fikir bence.çocuklarımız sosyalleşmeyi öğrenir.ama benim eşim biraz asosyaldir öle toplum içine girmez hgani öle eşlerinizi tanıştırmya kalkarsanız malesef benimki gelmez.birde malesef haftasonları çıkamam eşim evde olduğu için biyere yollamaz birlikte vakit geçirmek ister hafta içi buluşmak isterseniz bende gelebilirim
bu arada ismim ayşe kızlar.yalnız ufak bi sorunumuz var benimiki ufaklıkta şu an hasta bronşitleri var düzelsinler ancak öle gelebilirim birde özel bi sağlık durumu söz konusu.pztsi belli olacak bi akrabamızda veremden şüpheleniyolar pztsi belli olacak çocukta akut bronşitmi var veremmi var testler yapılıyo.eğer kötü bişey çıkarsa ozaman ben gelmem kızlar çünkü görüştüğümüz insanlar bulaşıcı bi durum varsa kimseyi riske atmak istemem ama bronşit çıkarsa bizimkilerde iyleştikten snr görüşürüz inşallah..
KAtılmak isterim ben de,
nerde nasıl,hangi şehirdesiniz konuyu tam okuyamadım bir kez daha özetlerseniz memnun olurumm..