• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Grubuna Katılmak İsteyen Anneler

:64arkadaşlar günaydın
ya merak ettim buluştunuz mu koşuyolu parkında? aslında benim 18 aylık bir kızım var çok uyumlu bir cocuk ben çalışmıyorum aşırı ilgili bir anneyim kızım bir çok kelimeyi söyleyebiliyor. oyunda da cok uyumlu yazdıklrınızı okuma fırsatı buldum söylediginiz bütün buluşma yerleri bana uyuyor. ismim aynur 27 yaşndayım. yeniden hamile oldugum için hira ya oyun grubu olan bir anaokulu araştırıyordum ama fiyatlar ateş pahası tek kişinin çalışmasıyla ödeneblecek gibi degil. eee bide hamilelik bende çalışamıyorum. eger bu seferki buluşmayı kacırdıysak kısmetse bi sonraki sefere.

:64arkadaşlar günaydın
ya merak ettim buluştunuz mu koşuyolu parkında? aslında benim 18 aylık bir kızım var çok uyumlu bir cocuk ben çalışmıyorum aşırı ilgili bir anneyim kızım bir çok kelimeyi söyleyebiliyor. oyunda da cok uyumlu yazdıklrınızı okuma fırsatı buldum söylediginiz bütün buluşma yerleri bana uyuyor. ismim aynur 27 yaşndayım. yeniden hamile oldugum için hira ya oyun grubu olan bir anaokulu araştırıyordum ama fiyatlar ateş pahası tek kişinin çalışmasıyla ödeneblecek gibi degil. eee bide hamilelik bende çalışamıyorum. eger bu seferki buluşmayı kacırdıysak kısmetse bi sonraki sefere.

Canım merhaba..
biz maalesef geçen hafta buluşmayı başaramadık..
Arkadaşlardan birinin kızı hasta olduğu için iptal etmek durumunda kaldık..
ama bir sonraki buluşma için tabiki bize katılmanı isteriz. burayı takip et sık sık buluşma olduğunda bende sana haber vermeye çalışırım :)

bulusamadıgınıza uzuldum. Hasta olan benim kızımdı. Bogaz enfeksiyonu oldu herzamanki gibi:2: her ay tekrarlayan bir bogaz enfeksiyon umuz var 5-6 aydır. Drumuz surekli antibiyotik verip gonderiyor. Irsi oldugunu soyledi ama ben tatmin olmadım. Yarın cerrahpaşaya profosore kbb a goturucem. Cocuk drnu da degistirmeyi dusunuyorum tavsiye edebileceginiz dr varsa soylermisiniz. Bu arada ben 3 kisi olarak bulusmussunuzdur diye dusunmustum. Hayırlısı kısa zamanda gorusuruz insallah

geçmiş olsun fatma ve pericous ve aramıza hoşgeldin. Fatmacığım bizim çocuk doktorumuz özel göztepe hastanesinde, metin doğru ismi ben çok memnunum tavsiye ederim. Geçen hafta buluşamadık diğer arkadaştan da ses çıkmadı ama biz ilknurla görüşüyoruz zaten kalabalık olalım istedik umarım yakın bir zamanda görüşürüz kuzucuklar iyi olsun da önemli değil.

çok güzel düşünmüşsünüz.bizde ocak anneleri olarak oyun grubumuz var,çocuklar için çok faydalı gerçekten..

Son düzenleme:
slm kızlar..buluşma olmamış anlaşılan.hava çok güzel.müsait olursanız bugün gerçekleştirelimmi buluşmayı

bulusamadıgınıza uzuldum. Hasta olan benim kızımdı. Bogaz enfeksiyonu oldu herzamanki gibi:2: her ay tekrarlayan bir bogaz enfeksiyon umuz var 5-6 aydır. Drumuz surekli antibiyotik verip gonderiyor. Irsi oldugunu soyledi ama ben tatmin olmadım. Yarın cerrahpaşaya profosore kbb a goturucem. Cocuk drnu da degistirmeyi dusunuyorum tavsiye edebileceginiz dr varsa soylermisiniz. Bu arada ben 3 kisi olarak bulusmussunuzdur diye dusunmustum. Hayırlısı kısa zamanda gorusuruz insallah

çok geçmiş olsun bizde bu gece nöbetçiydik. ateş ishal mahvolduk vlla

Kızlar çok geçmiş olsun inşallah iyidir çocuklar onlar iyileşsin önce buluşuruz..
geçen haftaki buluşmada sadece gül koşuyolu parkındaymış ama haberleşemediğimiz için biz gidemedik...
Neyse artık siizn minikler iyileşsin inşallh görüşürüz grup olarak :34:

:27:benim yavru iyileşti ama aşırı mızmız azı dişleri sag sol alt üst tam 4 tane aynı anda cıkıyor. anni anni diye aglayıp duruyor. başım dertte yani :) tatlı dert. koşuyolu parkı cok güzel ve geniş bi park egr orası olursa iyi olur. takipteyim günü belirleyin bana hergün ok. heryer paris :) farketmez. ama biran önce bulusalım evde hira da bende patlamak üzereyiz.

benimkide diş çıkarıyo sorma cnm.aynı sorun bendede var seyitim sürekli bacağıma yapışık durumda anni anni diye sürekli ağlama modunda dışarıda pek sesleri çıkmıyo o yüzden bende biran önce buluşmak isterim..bu arada benimki 1 yaşında henüz..

Ayazın burnu akmaya başladı ya bir de ishal gibi akşama kadar yine olursa doktora götürücem karnını tutup ağrıyo gibi birşey söylüyor ben sana haber veririm canım.

Ayazın burnu akmaya başladı ya bir de ishal gibi akşama kadar yine olursa doktora götürücem karnını tutup ağrıyo gibi birşey söylüyor ben sana haber veririm canım.

Canım çok geçmiş olsun.. Ayaz iyi olsunda mühim değil buluşma falan... Haberleşiriz yine canım..

Back