Arkadaşlar Merhaba,
Oğlum 20 aylik, malum kış havalar soğuk dışarı cikilmiyor, ben de oyunlar oynasam da yetememeye başladım iş bu sebepten oglumu geçen hafta itibariyle evimize yakın bir kresin oyun grubuna baslattim.
Haftada iki gun ikişer saat gidecek. Çok sukur sevdi de oyun grubunu, evde krese gidelim mi dediğimde kapıya gidiyor, krese gittiğimizde yukarı çıkarken istekli ve aglamiyor ( ben aşağıda bekliyorum) ışte güzel hoş da...
Geçen hafta krese adım atmasıyla 3 gün sonra hasta oldu. Bir gün süren ateş ve hala devam eden burun akintisiyla ilacsiz atlattık sayılır çok sukur.
Ancak doktorumuz oyun gurubu için çok erken bagisikligi zayıf şimdi hasta olursa daha çok sarsar, 4 yaş en uygun dedi. O zaman hasta olsa bile daha az etkiler dedi. Şimdi sastim kaldım ben gotursem mi göturmesem mi diye. Sizin çocuklarda durum nedir? Özellikle çocuğu 1.5-2yas civarı krse başlayan anneler gerçekten çok mu sarsıldı cocuklarniz sizce napmaliyim?
Bi de oyun grubuna çıkarken aglamamasi beni aramamasi iyi birşey değil mi?Yoksa benden çok mu sıkıldı beni istemiyor mu artık. Bunu da düşündüm.
Inanın sürekli onunlayim oyunlar oynuyorum ama bu süre sonra ben de tikaniyorum. Hem hergün değil haftada toplam 4 saat gidicek.4 yaşına kadar kalabalık ortama çıkmayan çocuk o yaşta da hasta olur bence. ama 20 aylık erken yani annesi olarak neden yetemeyesiniz ki?
Inanın sürekli onunlayim oyunlar oynuyorum ama bu süre sonra ben de tikaniyorum. Hem hergün değil haftada toplam 4 saat gidicek.
Oyun grubu 18-24 ay arası çocuklar var sadece. Sali perşembe gittik geçen hafta, cuma günü kreş de diyemiyor traş traş diyip kapıya gitti masallah. Hoşuna gitti yani. Videolardan da izlediğim de olumsuz bir durum görmedim. Bu iyi bisey degil mi? Yani benden kopuk olduğunu göstermez değil mi?bence bu yas grubuna uygun bir kres sectiyseniz gayet guzel dusunmussunuz,
Oyun grubu 18-24 ay arası çocuklar var sadece. Sali perşembe gittik geçen hafta, cuma günü kreş de diyemiyor traş traş diyip kapıya gitti masallah. Hoşuna gitti yani. Videolardan da izlediğim de olumsuz bir durum görmedim. Bu iyi bisey degil mi? Yani benden kopuk olduğunu göstermez değil mi?
Sali ve perşembe günleri 2 şer saatten haftada toplam dört saat gidiyoruz. Istanbulda aylik 300 tl ye anlaştık.Bence de iyi yapmışsınız en ideali, üç beş aylık bebekleri kreşe bırakmak zorunda kalanlar var düşünecek olursak. Ben ücretini de merak ettim. Özel olmazsa ne kadar veriyorsunuz acaba?
MasallahOğlum kreşe başladığında 17 aylıktı ilk bir yıl çok sık hastalandı sonra normale döndürdü. Şimdi 5,5 yaşında anaokuluna gidiyor sınıf arkadaşları sık sık hasta olurken (maşallah diyim) oğlum bir defa kulak enfeksiyonu geçirdi sadece.
Ben zaten tam gün gondermiycem. Doktorumuz kresin oyun grubuna başlattık dedik bu şekilde söyledi. Sokakta kedi köpek kovalasin şimdi, 4 yaşında başlayın dedi.20 aylik cocuga yetebilirsiniz elbette,ama sosyallesmesi acisindan gondermek de guzel. Tam gun olan kresleri 4 yasindan once hic bir doktor onermiyor,ben de dogru bulmuyorum acikcasi. Cunku okul kavramindan nefret basliyor. Kac sene okuyacaklar yazik. Zaten sizinki belirli saatlermis, gondermeye devam edin bence de.
Gayet iyi yapmışsınız. Bilgi için teşekkür ederimSali ve perşembe günleri 2 şer saatten haftada toplam dört saat gidiyoruz. Istanbulda aylik 300 tl ye anlaştık.