Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oyun ablası nedir? Kaç saat kaç para alır?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
Arkadaşlar merhaba işe başlamam için ısrar var. 14 aylık bebeğim var. Olursa evden çalışacağım. Mesai saati sınırlaması olmaması konusunda anlaştık. Ancak en az 6 saat bilgisayarı kullanmam lazım örneğin 3 saat gündüz 3 saat akşam bile olabilir bu. Neyse gündüz çalışmak için oyun ablası tutsam diyorum ama bu oyun ablalarının çalışma sistemleri, saatleri, ücretler ne kadar hiç bilmiyorum. Fikir sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

Oyun ablası 45 dakika 1 saat oluyor diye biliyorum ama üniversite öğrencileri harçlık için 3 saat gelebilir. Eğer sizde evde olacaksanız 3 saatlik bakıcı / oyun ablası arıyorum diyebilirsiniz

Oyun ablası 45 dakika 1 saat oluyor diye biliyorum ama üniversite öğrencileri harçlık için 3 saat gelebilir. Eğer sizde evde olacaksanız 3 saatlik bakıcı / oyun ablası arıyorum diyebilirsiniz
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet bende evde olacağım

Oyun ablaları gün içerisinde daha kısa süreli gelip, sizin isteklerinize göre veya bebegin-cocugun ay ve gelişim basamaklarına göre etkinlik yapar, oyun oynar. Bazen bebeğe- çocuğa yemek hazırlama, alt değiştirme, yemek yedirme gibi istekleri olan kisiler de oluyor. Fiyat skalası semte göre, deneyime vb.faktorlere göre değişiyor. Bakıcı sitelerinden bilgi edinebilirsiniz

Ben farklı bir soru sorabilir miyim? Ne iş yapıyorsunuz yani evde çalışma imkanını nasıl buldunuz ne mezunusunuz? Bende hamileyim o sebeple işi bıraktım özel bir okulda öğretmendim çocuk olduktan sonra evde çalışma imkanı arıyorum da o yüzden sordum yanlış anlamayın lütfen? Bende kendime sizinki gibi bir iş arıyorum da

Teşekkür ederim

Editörüm ben. Çocuktan önce 4 sene bu mesleği yaptım. Umarım siz de gönlünüze göre iş bulursunuz. Bebeğim şimdi 14 aylık ama ben bu evden çalışma işini nasıl yapacağımı inanın hiç bilmiyorum. Durmuyor çünkü. Onu ihmal etmek istemiyorum. Bu yüzden çıkar yol arıyorum. Aslında dönmeyecektim işe ama ısrar var ve saat sıkıntım bir süre olmayacak. Bilmiyorum ya yardımcısız evde çalısmayı düşünüyorsanız bence çok zor. Benim için de öyle. zaten şimdilik 1 ay kendimi deneyeceğim öyle anlaştık. Yapamazsam bırakacağım yine.

Bence yapabilirsiniz çok güzel bir imkanınız var zaten evde olacaksınız bakıcı bile tutsanız yine de çocuğunuzun yanında olacaksınız, yapacağınıza inanın çünkü çok güzel bir imkanınız varmış, çocuğunuzu ihmal etmiş olmazsınız evde olduğunuz için acil bir ihtiyacında zaten yanibaşında olacaksınız. Güzel bir fırsat bence, oyun ablası olarak değil de bakıcı teyze olarak da birini düşünebilirsiniz, yemeğini yedirir ilgilenir sizin gozetiminizde olacak zaten belki fırsat olursa ev işlerine de yardımcı olur o şekilde sizde daha rahat edersiniz. Oyun ablası olarak ise alırsanız sadece çocukla oyun oynar özel ihtiyaçlarını yemek yemek vb. Gidermek istemeyebilir, yardımcı teyze olarak birini alırsanız daha çok işinize yardım edebilir sanki.

14 aylik ve 4 yasinda kucuk cocuklarim var
Bilgisayarda 1 saatlik isim vardi. Esimde evde olmasina ragmen nasil yapabildim hic sorma.
Eger evde birisine baktirma dusunceniz varsa o 3 saat icerisinde sanki evde yokmus gibi davranmalisiniz. Yani ayni bulundugu odada calisamazsiniz. Diger odadan calisacaksaniz zirt pirt gelipde kendinizi gosterirseniz oda kotu olacak.

Anneniz veya kv yokmu? Veya aile fertlerinden birisi 3 saatligine anlassaniz ucretli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…