- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Merhaba herkese seneye universiteye gidicem ve hem calisip hem okumak istiyorum internetten oyun ablaligini gordum nasil acaba yapan var mi ?? Ucret asagi yukari kac olur?? Önerebileceginiz baska part time iş var mı?
Ailem para gonderir ama ben hem daha rahat olmak hem de birikim yapmak istiyorum :)) oyun ablaligi şöyle part time olarak ogrencilerin derslerine yardimci oluyorsun veya cocuk bakiyorsun ama sabahtan aksama kadar degil gunde 2-3 bilemedin 4 saat. Cocugu kursa goturuyorsun gezdiriyorsun falan. Burger king te falan calisma saatleri uygun olur mu kiben öğrenciyken marketlerde çalışıyordum hafta sonları stand açılıyor. Sucuk çikolata peynir tanıtımı vs. O şekilde çok kazandım diyebilirim. HEr hafta sonu çalışırdım. özellikle kış aylarında yapacak bişey olmuyordu yurtta yatmaktansa çalışırım dedim.
Çeyiz aldım o paralarla.
Oyun ablalığını duymadım ama palyaço gibi bişey mi acaba :26:
Bir de burger ve mc donals da pirt time çalışabiliyorsun daha doğrusu saatlik çalışıyorsun ama ben o şekilde hiç çalışmadım. Eğer ist da okuyacaksan setlerde figüranlık da yapabilirsin
Ailem para gonderir ama ben hem daha rahat olmak hem de birikim yapmak istiyorum :)) oyun ablaligi şöyle part time olarak ogrencilerin derslerine yardimci oluyorsun veya cocuk bakiyorsun ama sabahtan aksama kadar degil gunde 2-3 bilemedin 4 saat. Cocugu kursa goturuyorsun gezdiriyorsun falan. Burger king te falan calisma saatleri uygun olur mu ki
o dediğini duymadım canım . Türkiye de kimse çocuğunu bu şekilde tanımadığı birine emanet etmez.
Burger ve mc i araştır derim. Saatlik çalıştırıyorlr
Merhaba herkese seneye universiteye gidicem ve hem calisip hem okumak istiyorum internetten oyun ablaligini gordum nasil acaba yapan var mi ?? Ucret asagi yukari kac olur?? Önerebileceginiz baska part time iş var mı?
canım benim bir okula başla öyle karar ver paradan önce derslerin önemli..derslerini aksatmayacak bir iş bulabilirsin.mesela memur öğrenci olabilirsin.okulun kantininde kütüphanesinde çalışıp iyi para kazanabilirsin hem de dersinden kalmazsın.
bi kere denk geldik biz de bimeks mağasında oyun salonu kurmuşlar kaydırak toplar boyamalar falan var
bir de üniv öğrencisi herhalde öyle tahmin ettim bi kız vardı yardım ediyordu cocuklara
zor olacağını sanmam ama fiyat konusunda hiç bilgim yok
Bence bir çocuğun sorumluluğunu alcağına ajanslarda çalışmayı dene (marketlerde stand hostesliği,tanıtım elemanı olarak ) genelde haftasonu çalışma saati 11.00 20.00 arası oluyo haftaiçide bulabilirsin ama okul saatin uymaz heralde 55 tl oluyo genelde günlük özel aktivitelerde 60 70 tl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?