oyun ablaliği -part time iş

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Merhaba herkese seneye universiteye gidicem ve hem calisip hem okumak istiyorum internetten oyun ablaligini gordum nasil acaba yapan var mi ?? Ucret asagi yukari kac olur?? Önerebileceginiz baska part time iş var mı?

Son düzenleme:
Merhaba herkese seneye universiteye gidicem ve hem calisip hem okumak istiyorum internetten oyun ablaligini gordum nasil acaba yapan var mi ?? Ucret asagi yukari kac olur?? Önerebileceginiz baska part time iş var mı?

ben öğrenciyken marketlerde çalışıyordum hafta sonları stand açılıyor. Sucuk çikolata peynir tanıtımı vs. O şekilde çok kazandım diyebilirim. HEr hafta sonu çalışırdım. özellikle kış aylarında yapacak bişey olmuyordu yurtta yatmaktansa çalışırım dedim.

Çeyiz aldım o paralarla.

Oyun ablalığını duymadım ama palyaço gibi bişey mi acaba :26:

Bir de burger ve mc donals da pirt time çalışabiliyorsun daha doğrusu saatlik çalışıyorsun ama ben o şekilde hiç çalışmadım. Eğer ist da okuyacaksan setlerde figüranlık da yapabilirsin

Ailem para gonderir ama ben hem daha rahat olmak hem de birikim yapmak istiyorum :)) oyun ablaligi şöyle part time olarak ogrencilerin derslerine yardimci oluyorsun veya cocuk bakiyorsun ama sabahtan aksama kadar degil gunde 2-3 bilemedin 4 saat. Cocugu kursa goturuyorsun gezdiriyorsun falan. Burger king te falan calisma saatleri uygun olur mu ki

o dediğini duymadım canım . Türkiye de kimse çocuğunu bu şekilde tanımadığı birine emanet etmez.
Burger ve mc i araştır derim. Saatlik çalıştırıyorlr

ben üniversitedeyken istanbulda bu işi yapan çok kişi vardı..
kocasıyla sinemaya ya da yemeğe çıkmak isteyenler bırakıcak kimsesi olmayanlar bırakıyodu çocuklarını...
tahminimce saati 30-40 tl civarındadır şu anda..
arkadaşın dediği gibi marketlerdeki tanıtım işlerindede iyi para veriyolardı bir öğrenciye göre..

o dediğini duymadım canım . Türkiye de kimse çocuğunu bu şekilde tanımadığı birine emanet etmez.
Burger ve mc i araştır derim. Saatlik çalıştırıyorlr

Arastirdim aslinda baya bi yaygin ozellikle izmir ankara istanbulda zaten sen gidiyorsun evde dersini yaptiriyorsun falan arastiricam yine cok tesekkur ederim

canım benim bir okula başla öyle karar ver paradan önce derslerin önemli..derslerini aksatmayacak bir iş bulabilirsin.mesela memur öğrenci olabilirsin.okulun kantininde kütüphanesinde çalışıp iyi para kazanabilirsin hem de dersinden kalmazsın.

bi kere denk geldik biz de bimeks mağasında oyun salonu kurmuşlar kaydırak toplar boyamalar falan var
bir de üniv öğrencisi herhalde öyle tahmin ettim bi kız vardı yardım ediyordu cocuklara
zor olacağını sanmam ama fiyat konusunda hiç bilgim yok

Tesekkur ederim benim dedigim eve gidiyorsun ozel ders veren hocalar gibi cocugun odevlerine yardim ediyorsun yemek yediriyorsun kucukse eger kursa falan gidiyorsa goturup getiriyorsun

Bence bir çocuğun sorumluluğunu alcağına ajanslarda çalışmayı dene (marketlerde stand hostesliği,tanıtım elemanı olarak ) genelde haftasonu çalışma saati 11.00 20.00 arası oluyo haftaiçide bulabilirsin ama okul saatin uymaz heralde 55 tl oluyo genelde günlük özel aktivitelerde 60 70 tl oluyo

Son düzenleme:

Tesekkurler )

İnternetten bilmediğin bir iş ilanına asla başvurup, sonra da tek başına gidip, tanımadığın insanlarla muhatap olma, olur mu? Evde bir çocuğa ders verecek olsan bile, referans olmadan evlere bile girip çıkmak bir risk bence.
Bence de bir firmada/ markette falan parttime iş en iyisi.
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…