• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oysa sadece 7 aydır evliyiz..

melekygmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
34
0
36
Ankara
Sanırım artık herşey ağır geliyo, neye nasıl neşkilde tepki vericeğimi bile şaşırmış bi durumdayım.. 2003 yılının kasım ayında tanıştık eşimle 8 yıl flört dönemimiz oldu 2011 nisandada evlendik bu 8 yıl zarfında ben üniv gittim o beni bekledi o askere gitti ben onu bekledim o okumak istemedi bunun ileride hayatımız için zor olucağını söylesemde beni çok dinlemedi hayallerimin arasında yok dedi iş hayatına atıldı vs çokkk öyle çokkk ki mükemmel bi aşktı baktığınızda insanlar hayranlıkla karşılar bu kadar zamandır hiç mi üzülmediniz hiçmi ayrılmadınız derdi nişanlılığımızda eşimin işsizlik sorununu yaşamaya başladık ve 9 ay nişanlı kaldık..herşey biraz daha zorlaşıyodu aslında sinyaller çok güçlüydü ama ben hep anlamamak için çabalıyodum aşıktım çünkü yıllarca beklemiştim yıllarca sevmiştim evliliğimizin ilk başlarında kavgalarımız başladı zaten inanmıycağınız korkunç komik şeylerden.eşim çok pis tertipsiz düzensiz bi adammış meğer ben ise titiz çalışmama rağmen düzenli yemeğini çamaşırını ütüsünü geciktirmeyen bi bayan olduğumu düşünüyorum..evliliğimin 2. ayında süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim bu bi mmucizeydi aslında hazır değildim hemde hiçbişeykilde ama rabbim bahşetmişti bi kere..hem çalışıoy hemde evdeki düzenime devam etmeye hemde hamileleiğimin klasik tripleri dışında bebeğimin sıkıntılarınla düşük tehlikemle savaşmaya çalışırken bi baktımkii aslında tek başımayım yanımda olan kusarken bile beni sakinleştirmeye çalışan doktora acaba öldümü korkusuyla gittiğimde yanımda olan hayat arkadaşım dediğim ömrümün 8 yılı olan sonsuz aşkım yoktu yanımda..zaman zaman maddi sıkıntılarımız oldu ama ben hep gizli kapaklı babamlardan aldığım paralarla bu çarkı çevirdim ve hiç ruhu duymadı kendisi maaşını alır gelir bana verir ben idare ederim evi bişey alıncaksa faturalar kira vs o ise sadece evde vurdumduymaz sorumsuz bi adam haline gelmeye başladı ve İLGİSİZ önce bunlar sorun olarak görünürken oysaki şimdi çok daha büyük sorunlarımız olduğunu farkettim manyak bi adam haline geldi bundan 4 gün önce yaşadığımız bi olayı paylaşmak ve yardım almak istiyorum;doğum gününde ona aykakkabı almıştım o ayakkabıları işe giderken giymiş ve yırtmışsonrada kalkmış atmış okadar üzüldüm ki bunun üzerine bi kaç laf söyledim bi insan özen gösterir vs diye oda bana cvp verdi bağardı çağardı falan sonra kalktı salona girdi tvyi açtı uzandı ben ertesi gün misafir gelicek burayı daha azönce temizledim halim yok yarında temizlik yapamam çıkta oturma odasına git dedim ve çok ısrar ettim birden delirip bağarmaya başladı çıldırmış gibi bağırıyo ama etrafa saldırıyo eşyalara ben burayı kırarım ben burayı yıkarım vs kafasını duvarlara vuruyo ellerini etrafa vuruyo elleri patladı kanamaya başladı kendimi burdan atarım öldürürüm kendimi senle yaşamaktansa sen beni mahvettin yaşama sevincim kalmadı vs diye balkona koşuyo düşününki ben 5 aylık hamileyim bebeğim biraz sıkıntılı ben o halde ki eşim 1.98 boyunda 93 kilodur onu tutmaya durdurmaya çalışıyorum önüne atıyorum kendimi vs işte bu son damla oldu salonda herşeyi dağıttı ve sonra sessizce uyudu.. o kadar korkmuştum ki sadece oturup ağlayabildim öyle şeyler düşündüm ki ben bu bebeği ki bebeğim erkek böyle bi ortamda nasıl hayata yetiştirebilirdim babasından bunu gören çocuk ileride karısınada aynısını yapmazmıydı ben bunların vebalini nasıl kaldırabilirdim..sonuç : ogünden beri konuşmuyoruz misafirlerin yanında konuşmuş gibi yapıp onlar gittiğinde odalarımızı kitleyip uyuyoruz o odada ben yatakodasında... bi erkek bu kadar aciz bukadar korkak bukadar emniyetsiz olabilirmi yada intihar ne demek bi insan bu kadar imanı zayıf olabilirmi yaptıklarını kabul edemiyorum ve nekadar acıdır ki artık onu sevebilicek tek güzel bişey bulamıyorum artık hepsinden de vazgeçtim ama tek korkum oğlum..

belliki eşinizin size söylemediği belki kendine bile itiraf edemediği sorunlar var konuşma ortamı vs olursa bu konuları bence evlilik terapistinin yanında tartışın.çünkü objektif olmassınız çözüme gitmek zor olur
size bir konuda katılmıyorum evlerimizi biz kendimiz için dayadık döşedik misafirler için değik bu sebeple eğer siz eşinize ev içinde kısıtlama getirirseniz kendini evinde rahat hissedemez.
ev sadece size ait eşiniz de o evde misafir gibi davranmayın.

melekciğim eşini bir doktora görünmeye ikna etmelisin. yaptıkları normal görünmüyor. belki bir rahatsızlığı vardır.

çaresizliğinizi cıkmazlarda oldugunuzu anlayabılıyorum emek verip nasıl buraya geldık dıyorsunuz belkıde ama zaman her yere sürüklüyor işte... bende 5 yıl flört 2 yıl evlılık bazen bende kırılınca bunca sene bu yuzdenmı bunlara katlandım dıyebılıyorum ama sanırım eşinizde ani bir değişim var iyi oldugu birgun oturup sakince sohbet sohbetı acar gibi konusun ben ne yaptım diye onun altında bırsey arayın agzından umarım kısa zamanda hersey yoluna gırer ve bebişin hayırlısı ile kucagına gelır size huzur getırır insallah...

Çok zor bir durum çok üzüldüm. Ama arkadaşında dediği gibi bir evlilik terapistine gitmeniz en iyisi. Onun kendi içinde verdiği bir savaş var anlaşılan size bahsetmediği. Konuşmayı denediniz mi kendisiyle?

belliki eşinizin size söylemediği belki kendine bile itiraf edemediği sorunlar var konuşma ortamı vs olursa bu konuları bence evlilik terapistinin yanında tartışın.çünkü objektif olmassınız çözüme gitmek zor olur
size bir konuda katılmıyorum evlerimizi biz kendimiz için dayadık döşedik misafirler için değik bu sebeple eğer siz eşinize ev içinde kısıtlama getirirseniz kendini evinde rahat hissedemez.
ev sadece size ait eşiniz de o evde misafir gibi davranmayın.

yo yanlış anlamışsınız yada ben detaylı anlatamamışım evimin heryerini zaten aktif olarak kullanıyorum bi kısıtlama içerisinde değilim bi ertesi gün 20 kişeye yakın misafirim geliceği için o gün bütün gün tek başıma temizlik yaptım sıkıntılı bi hamilelik geçirdiğim için ertesi gün tekrar aynışeyi yapmam mümkün değil diye anlatmaya çalıştım fakat beklemediğim şeylerle karşılaştım tabi ki..ben diğer insanlar gibi ben hamileyim bana yardım etmek zorundasın diye bi yardım talep etmiyorum ki ondan enazından yapmış olduğum şeye saygı gösterip özen göstermesini bekliyorum enazından 1 günlük..

Çok zor bir durum çok üzüldüm. Ama arkadaşında dediği gibi bir evlilik terapistine gitmeniz en iyisi. Onun kendi içinde verdiği bir savaş var anlaşılan size bahsetmediği. Konuşmayı denediniz mi kendisiyle?

defalarca konuşmaya denedim evliliğimizin ilkaylarında ettiğimiz kavgaların sonunda hep giden konuşalım çözebiliriz diyen zaten bendim ne haklı olduğumu düşünerek ondan bi beklenti içine girdim ne de kendimi geri çektim herdefasında konuşmaya çalıştım tek sıkıntısı iş sorunlarıydı çalıştığı koşullar ağır sabah 5te gidip akşam 6 da geliyo fakat bende geldiği zaman ne bi şımarıklık yapıyorum ne hastayım diyorum ki hasta bile olsam yemeğini hazırlıyorum yemeğini yedikten sonra akşam 7de kalkıp uyuyo ben bu evde sıkılıyorum bende haftasonları için plan yapmak istiyorum demiyorum hani benimle otur konuş muhabbet edelim demiyorumm onun ailesine kalmaya gittiğimizde gece 2 ye kadar uyumadan oturabiliyo fakat neden kendi evinde uyuyo demiyorum kıskançlık yapmıyorum ailesiyle gayet güzel anlaşıyorum.evlilik terapisti için çok ısrar ettim benle konuşmak istemiyosan arkadaşlarınla konuş başklarınla konuş diyorum yok alabildiğim hiçbi tepki yok artık bütün mutluluklarımız anlık ne yazık ki..

eşinizi o çıkma sürecinde tam olarak tanıyamamaışsınız..bu şanssızlık olmuş..
birde herşeyi ben hallediyorum diyorsunuz ya siz orda hata yapmışsınız...herşeyin o da farkında olmalıydı..ya da herşeyin farkında aslında kendi birşeylere yetemediğini gördüğü için bir anda bu kadar sinir krizi geçirmiş..
eşinizle sakinlikle konuşup gerekirse profesyonel bir destek alıp bir şeyleri yoluna koymayı deneyin..

çaresizliğinizi cıkmazlarda oldugunuzu anlayabılıyorum emek verip nasıl buraya geldık dıyorsunuz belkıde ama zaman her yere sürüklüyor işte... bende 5 yıl flört 2 yıl evlılık bazen bende kırılınca bunca sene bu yuzdenmı bunlara katlandım dıyebılıyorum ama sanırım eşinizde ani bir değişim var iyi oldugu birgun oturup sakince sohbet sohbetı acar gibi konusun ben ne yaptım diye onun altında bırsey arayın agzından umarım kısa zamanda hersey yoluna gırer ve bebişin hayırlısı ile kucagına gelır size huzur getırır insallah...

aşka dair kırgınlıklarım hayallerimin karşısında yaşadıklarım vs bunlar şuan o kadar çok anlamsız geliyo ki bunları sorun yapmayı bırakalı çok oldu zaten şuan tek düşündüğüm şey bu dengesiz ev ortamı içinde bi erkek çocuğunu ben nasıl yetiştirebilirim baba en büyk idol en mükemmel örnek değilmidir ben babana bakma oğlum nasıl diyebilirim.. iyi niyetiniz ve yorumunuz için çok tşkkür ederim hülya hanım ama normal olduğu zamanlardada aynen dediğiniz şekilde konu açmaya çalıştım tek verdiği cevap sinirlendirme işte beni ya yada ben sinirliyken çık git işte bu zafı anlayamıyorum beni anlamamak istememesini çözemiyorum.. aşk ne kadar can yakıcıymış meğer..

a canım ya çok üzüldüm bebişin var şuan onunla ilgilenmen gerek bide eşinle nasıl uğraşacaksın biraz zamanına bırak eğer ikna edebilirsen doktora götür mesleğin nedir çalışıyormusun

a canım ya çok üzüldüm bebişin var şuan onunla ilgilenmen gerek bide eşinle nasıl uğraşacaksın biraz zamanına bırak eğer ikna edebilirsen doktora götür mesleğin nedir çalışıyormusun

evet çalışıyorum tasarımcıyım b firmanın ayakkabı pırlanta taş tasarımını yapıyorum aynı zamanda ev tekstil ve kadın giyim tasarımcılığı yapıyorumm. ikna edemiyceğimi biliyorumm sanırım aynen onun gibi tepkisiz ve sessiz kalmak evde iki yabancı gibi yaşamak bebeğim doğduktan sonra da eğer ona bi zararı dokunursa herşeyi bikenara bırakıp çıkıp gitmek herhalde..

evet çalışıyorum tasarımcıyım bi ayakkabı firmasının pırlanta taş tasarımını yapıyorum ve aynı zamanda ev tekstil, kadın moda giyim tasarımcılığı yapıyorum. ikna edemiyceğimi biliyorum oyüzden aynı onun gibi yapıp sessiz sedasız tepkisiz evde ikiyabancı gibi yaşamak.. oğlum doğduktan sonrada eğer onu psikolojk olarak etkilerse herşeyi geride bırakıp gitmekk yada ne biliyim iştee

cookk üzüldüm hatta agladım gözlerim doldu :50: arkadsların dediği gibi yap bencede canım.. yada bi uzman tarafından cocukluguna indirilmesi gerekebilir. bi yerlerde acık kalmış ve bilinçaltı bu olayı silememiş.. bence kesin bi acıklık var annesiyle gecmişte bi küçük olay olmuş olabilr onun kapanması lazım.. benimde sevdgm var ciddi düşünyruz ama böle şeyleri okudukca evlenecegim gelmıyo. tabi 7 8 seneye daa neler olur allah kerim. allahım yardım etsin. cocugunuda inş. eşinle güle güle mutlu mutlu yetiştirirsiniz. sabırlı ol. belki bebek dogunca hersey düzelir. bebek bi erkegi eve ve ailesine baglayan tek seydir. o minicik masum hali eşini düzeltebilr.umarımm öle olur

arkadasım merhaba.. yasadıklarını tesadufen okudum.. benım kendı kanaatım ama bence cok dıkkatlı olmalısın.. eşin şiddet eğilimi göstermeye başlamış duvarlara vurdu elleri patladı falan yazmışsın.. bebişin var eşine yaklaşırken çok dikkatli olmalısın bence allah muhafaza gözü dönüp sanada vurmaya kalkabilir.. bunlar yaşanan şeyler.. hanı bıraz daha katı bakarsam yazdıklarına ne işin var bu kadar duyarsız umursamaz adamla calısıyorsun paran var cek gıt dıyecegımde işte o kadar kolay olmuyo.. hepimiz bazen fazlasıyla sabır gostermek zorunda kalıyoruz.. umarım bebişini sağlıkla kucagına alırsın.. tek önemlı sey suan bebişin sonucta..

eşiniz kendini yetersiz ve başarısız hissediyor. ve komplekse girmiş.

içindeki hırsı siniri nasıl boşaltacağını bilmiyor.

ailesinden yardım isteyin. belki biraz olsa da bir yönlendirme yapabilirler telkinde bulunabilirler.

ne kadar guzel kendınızı ifade edıyorsunuz ne kadar guzel cümlerle anlatabılıyorsunuz resmen içimde hissettim anlattıklarınızı eminim eşinize karsıda böylesınız fakat erkekler işte bencede arkadasın dediği gibi komplekse girmişde olabılır bu zor çözülebılecek ama ona göre sağlam bir işi olursada kolay çözülebilecek birşey ve ben erkeklere kızıyorum sahip oluncaya kadarmıydı bütün sevginiz diye?? çünkü bu forumda çoğu erkek onu yapıyor bu durumda benı üzüyor.. sabır diliyorum sizin için insallah kısa dönemde hersey yoluna girer ve mesleğiniz cok güzell şuan en guzel sahip oldugunuz bır oglunuz ve bır işiniz var onları sımsıkı tutun bırakmayın dünya hali ne olur bilinmez...

Ayyy cnmm cok uzuldum..okumaya baslrken bu kd agirini beklemiodum..gozlerim faltasi gibi acildi esinin yaptiklarina.bisey var ama ne...sen cok duzhunsun die kndini sana layik mi gormuo acabaa.hani ne olirsa olsun onunla olup idare etmiisn ya...o minik yuvanoza tepince blki duzelir guzelim.sen minigini ve kndini uzme..var bi sikinti ama bunu itiraf edecek adam vaf mi..onun en samimi ve saydigi dostu filan yok mu.onunla konus o caktrmadan konussun derdi varmiymis..

ne kadar guzel kendınızı ifade edıyorsunuz ne kadar guzel cümlerle anlatabılıyorsunuz resmen içimde hissettim anlattıklarınızı eminim eşinize karsıda böylesınız fakat erkekler işte bencede arkadasın dediği gibi komplekse girmişde olabılır bu zor çözülebılecek ama ona göre sağlam bir işi olursada kolay çözülebilecek birşey ve ben erkeklere kızıyorum sahip oluncaya kadarmıydı bütün sevginiz diye?? çünkü bu forumda çoğu erkek onu yapıyor bu durumda benı üzüyor.. sabır diliyorum sizin için insallah kısa dönemde hersey yoluna girer ve mesleğiniz cok güzell şuan en guzel sahip oldugunuz bır oglunuz ve bır işiniz var onları sımsıkı tutun bırakmayın dünya hali ne olur bilinmez...

ben kendi hatalarımı da kabul ediyorum ben hiç bizaman ben haklıyım demedim hep karşılıklıdır diye bakmışımdır bütün olaylara..işin en kötüsüde işyerinde olsun kendi ailenize çevrenize arkadaşlarınıza eşinizin ailesine hep gülümseyerek bakmak çok mutluymuş gibi davranmak aslında 8 yıl hayalini kurduğunuz adamın bi psikopat çıktığını ve 7 aylık evliyken ondan boşanmak istediğinizi asla söyleyememeniz bu insanı güçlü kılmıyomuş bunu anladım aksine insanın hayata bağlanma gücünü azaltıyomuş..eşimi çokk seviyodum ama içimde nefesinle hayata tutunmaya çalışan oğlumu çok çok daha fazla seviyorum dediğim gibi herhangi bi etkisini görürsem doğumdan sonra sanırım hoşçakal demek gerekicek herşeye..

eşiniz kendini yetersiz ve başarısız hissediyor. ve komplekse girmiş.

içindeki hırsı siniri nasıl boşaltacağını bilmiyor.

ailesinden yardım isteyin. belki biraz olsa da bir yönlendirme yapabilirler telkinde bulunabilirler.

annesine defalarca bu tarz sıkıntılarla gittim konuşmaya çalıştım.annesi 14 yaşında çocukken evlenmiş bi bayan saygı ve sevgi duyduğum bi insan fakat o daha çok ataerkil toplumun gereklerini savunan biri o öyle yaptıysa sende çıksaydın sussaydın cvp vermeseydin gitseydin ne yani boşanmak mı istiyosun bunu duymak istemiyorum vb gibi çözümlerle karşılaştım ve neyazık ki eşimlede hiç konuşma çabasına girmedi yada ben yokken konuştuysa bile oğlum yapma böyle şeyler tarzında gayet ciddiyetsiz olmuştur diye düşünüyorum..

Kusura bakmayın ama titiz ve mükemmeli oynayan insanları sevmiyorum ve uzak duruyorum eşinizde bu halinizden bıkmış adam evde rahat edememiş

Back