oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım çoooooooooooook geçmiş olsun gitme tabi Aara yat evde dinlen
hadi yer değiştirk ben senin yerine çalışıyım sende benim yerime ev karısı ol :))))))))))

derdini söle eğer bi yardımım olursa verim benimde pek akıllı olduğum sölenme< ama

YA ben üç ay önce gittim doktora bebek için rahim filmi,proklatin,vs.tahlil oldum bişey çıkmadı.dr.bana çatlama iğnesi verdi takip etti 22mm oldu ve iğneyi vurunmamı söyledi vurundum ama aynı gün misafir vardı kalktım hizmete hiç oturmadım.bide grip vardı üstüne çok güzeldi yani o ay adet oldum geri bidahada dr gitmedim bu defada burda bakıyorumda bekledikçe daha çok sorun yaşanıyo acaba diyorum özele değilde doğum hastanesine gideyimmi baştan bi muayne falan kocamda tahlil neyse bi an önce olsun diyorum beş yıl oldu evleneli yani buna kafam karışık sonrayamı atsm şubattamı gitsem :93::93::93:

geçmiş olsun canım
keşke rapor alsaydın dinlenirdin çabuk geçerdi

ilahi ayşe gripten kim ölmüş ilaçlarını yut kendini sıcaktuut bi battaniye altına gir terini akıtırsan atarsın gribi üzerinde canımın içi:2::2::2::2:

kız neler söylüyorsun sennnnnn:26::26::26::26:
Delüüüüüü garıııııı
Korkutma beni

canım çoooooooooooook geçmiş olsun gitme tabi Aara yat evde dinlen
hadi yer değiştirk ben senin yerine çalışıyım sende benim yerime ev karısı ol :))))))))))

valla ayaküsüt geberiyorum ama maşallah iştah filan yerinde.. cıvımakta da üsütme yok yine bugün :))) aksıra tıksıra bütün gün car car öttüm yine :)))
hadi tamam nurcan yarın sen işe gidiyon tamam mı? ben de nasılsa sen bugün temizledin ya devrilir yatarım bütün gün ohhhh

canım evleneli bayaıpı olmuş
bana sorarsan önce iyi bir merkez bu evet sen yeniden muayene ol eşinde test versin sonra orada devam et yumurta takibi ve gerekrse aşılamların bile orada yapılsın
zaten 3 ay yumurta takibi yapılıp ilişki önerilir sonrada aşılamay geçilir
yani devamlılık gösterecek bir yer seç
inşş bebişi süpriz yapar ve hiç beklemdiğin bir anda geliverir

dinlen canım kolay geçer inşşşşşşşşş

güllü alıntı karışmı canım yaaaaa
canımeğer varsa ünvrst ye git derim ben birde bu gideceğim dedin devlette aşılama falan yapılıyormu yani tedaviye başalaycaksın ya devami açısından

hımmmmm bak ne diyeceğim geçen bana bir arkadaş aşılama için devlet has rapor veriyor dedi bend eaşılama için rapor çıkatıp ilaçları tüp bebk te kulanayım diye gitim devlet has
sıramı bekledi dr durumu anlatımm bana bir kart uzati yazaname gelin orada sizi muayene edeyim rapor işini de o azamn halderiz burada olmaz dedi yani açık açık muayene ücreti istedi

slm kızlar nasılsınız yarın doktora gidecem aşılama günüm belli olacak yumurtalrım istenilen gibi olduysa tabi dua edin bana kulun kula duası kabul olurmuş şu günler bir bitsede sonuç gününe gelsem beklemek stres veriyor

canım ben herzaman ilk operasyonları devlette yptırma taraftarıyım çünkü özellerin çoğu para tuzağı testlerini şelerini hepsini doğuum hastanesinde sigortana bağlı yaptır özelede gideceksen onlarla gidersin en azından ne derdin var bilirsin boşuna hastalığını bulsunlar diye milyarlar yatırmazsın ben sigortada yaptığım halde testler tüp bebek ilaçları bilmemne derken 5 kağıt gitti özelde çok insan birini bulamazsan sonuna kadar sömürür seni bu arada ineleri vurulurken dinlenmen okadarda sorun değil ben de hiiç dinlenmedim

:))))))))))))) ha ha yat tabi ben her yeri pırıl pırıl ettim ama bi iki güne misafirlerim gelecek yine batacak heryer

rabbim yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

önce sitres yok canım sitresi bıak biz hep duacıyız inşallah güzel haberlerinle gel

slm fıstıklaar nasılsınız..
bugün uğrayamadım siteye geç kalktım bide akraba günü vardı hazırlandım çıktık hemen..
dönüştede bebişe baktım hastanede
keyfi yerinde oynuyodu sizlerede slmı vardı bu arada...
3 cm geçmiş...
yarında köye anneme gideceğim 1 hafta yokum malesef sitede hbriniz olsun meraklanmayın bu kıs nerede diye
bu arada umut için tefriciye dualarına başladım 250 oldu onuda bitti diye hbr veremem ama bitirecem hbriniz olsun...
hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın...

kız sen diziyi bırakıp nasıl geldin... benim canım burnumdan akıp gidiyoooo.. çoook hastayım çoook..
cooook geçmiş olsunn tatlımm
dınlenmeden gecmıomus canımm yaaa dınlenmen lazım rapor neden ıstemndın senmı
kurtracaksın bankayı:))))))

allah razı olsun canım yaa rabbım bebısını sana bağışlasın
aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…