• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

amin canım inşallah güzelimi kucağıma alıcağıma inanıyorum iltehabım oğlum daki gibi değil neyseki ondaki çok ağırdı 9 ay heryerim yara gezdim giysi giymeyi bırak çamaşır bile giyemiyodum bu seferki hafif bişi hatta heralde ilaçlar işe yaradıki 3 gündür arım kesildi Allahım oğlumdam aldığı ömrü sizlerin ve benin yavruma versin melek oğlumun muhammedimin yüzü suyu hürmetine hepimize anne olmayı nasip etsin seninde az kaldı tedaviye inşallah hayırlı haberlerini almak burda hep beraber sevinmek nasip olur

amin canım ya ıssallah ben ve dıger arkadasların hepsı teker teker verıcez mutlu haberlerı peş peşe hepımız hamıle kalıcaz bırbırımızı tanımıyoruz belkı ama ınankı hepınıze ayrı ayrı yurekten dua edıyorum ve hepımız ınankı mutluluga erısıcez bu sene hepımızın yuzu gulucek ben ınanıyorum buna sende nurcancım takmaaaaaaa kafana sakın sonucta hamılesın onu basarmısın eskıyı dusunme sımdı hayal kur kur gulumse hayalının gerceklesmesıne az kaldı gun senın gunun mutlu olma zamanın endıselerle bozma mutlulugunu bak aramızda bı hamıle sen varsın senın adına cok sevınıyorum hersey guzel olucak

ayşecim sana yazıyorum hayatım sabah oku mtlu ol tatlım öpücükleeeeeeeeeeeer:34::34::54::54::54::54::54:
ayy kıyamam kız ben de öpütm seniii..
ayşecııımm gunaydıın canım sen bu yazıları okurken muhtemelen ben bılmem kacıncı uykumda olucam:))))ama yanında hıssetmen ıcın sımdıden yazıorum malum gunduz lap top
eşimde ve komsunun netı masaustunden cekmıo:))))))
gunun gusel olsun ınsallah bugun gusel bı haber alıcaksın yada sevdiğin bı arkadasın arıcak senii
oyleee estıı bugun gusel bısı olucak senın ıcınn hadııı baaaalımm :))))))))
sana da iyi uykular şekerim rüyanda beni gör :))) ki biz butür rüyalara kabus diyoruz:47:
bugün güzel bişey olursa seni anıcam emin ol..
nurcancıgım ve umutbızımolsun cooook tesekkur ederım sızlere:)deıgın kıtapları not aldım yarın ılk ısım kıtapsana gıdıp bu kıtapları almak olacak:1:Canım bende Adanalıyım Adana da yasıyorum yarın kısa hıkayemı de sızerle paylasacagım.Ayy cok heyecanladım cok pozıtıfsınız ve bana ıyı geleceksınız bunu hıssedıyorum:))))))
bi de ben varım bu topiğin kadrolu delisiiii.. ama ben tavukgillerden olduğum için yatsıyla yatıp sabah ezanıyla kalkıyorum gündüz nöbetleri ben de .. hoş geldin canım..
bende gidim bişliler yiyip ilacımı içim bari ayşecim sabah oku bak yine seni anıyorum sonrada gülücükler at etrafına millette çatklasında patlasın :16::16::16::16:
:54::54::54::54:
:16::16::16::16:

hepimiz seni çoooooooooooooooooooooook seviyoruz kucak dolusu öpücükler :54::54::54::69:
kız salak salak sırıtıyorum zaten millet de diyecek karı dün ağlıyodu bugün de kendi kendine gülüyooo galiba beni akıl hastalığından malulen emekli etcekler...
HEPİNİZE GÜNAYDIN CANLAR... BUGÜN GÜZEL BİRGÜN OLSUN VE BUNDAN SONRAKİ HİÇBİR GÜNÜMÜZ BUNDAN KÖTÜ OLMASIN..:71::71::71:

Sana da iyi uykular şekerim rüyanda beni gör :))) ki biz butür rüyalara kabus diyoruz:47:
Bugün güzel bişey olursa seni anıcam emin ol..

Bi de ben varım bu topiğin kadrolu delisiiii.. Ama ben tavukgillerden olduğum için yatsıyla yatıp sabah ezanıyla kalkıyorum gündüz nöbetleri ben de .. Hoş geldin canım..

Kız salak salak sırıtıyorum zaten millet de diyecek karı dün ağlıyodu bugün de kendi kendine gülüyooo galiba beni akıl hastalığından malulen emekli etcekler...
Hepinize günaydın canlar... Bugün güzel birgün olsun ve bundan sonraki hiçbir günümüz bundan kötü olmasın..:71::71::71:

amin amin amin amin amin

canım benim ya ne iyi yapmışsın valla:)bende daha bu gece okuma fırsatı buldum ve merak ettım okudugunuz kıtapları bana da ıyı gelır mıkı acaba?bu arada baskent hangı baskentte?adana mı?

canım burasıda bizim topikkkkkkkkkkkk
seni gördüğüme sevindimmmm:66::66::66:

arkadaslar okudum butun gece yazdıklarınızı ancak bıttı cuma gunu hayırlı haberlerını beklıyorum hadı bakalım sevındır ırsın ıssallah bızı bak bende subat 15 de baslıyorum tedavıme bası ılk sen cek bakım

İnşallah canım allah razı olsun benimde dualarım sizlerle

Yetercim günaydın :54: eşinin MR nezamandı?

ne yapmışınız böyle bu kadar yazılırmı :57::57::57::57::57:
Oku oku bitmedi bende süpürgelme dolştım sayfalada :10::10::10::10:

amin canım ya ıssallah ben ve dıger arkadasların hepsı teker teker verıcez mutlu haberlerı peş peşe hepımız hamıle kalıcaz bırbırımızı tanımıyoruz belkı ama ınankı hepınıze ayrı ayrı yurekten dua edıyorum ve hepımız ınankı mutluluga erısıcez bu sene hepımızın yuzu gulucek ben ınanıyorum buna sende nurcancım takmaaaaaaa kafana sakın sonucta hamılesın onu basarmısın eskıyı dusunme sımdı hayal kur kur gulumse hayalının gerceklesmesıne az kaldı gun senın gunun mutlu olma zamanın endıselerle bozma mutlulugunu bak aramızda bı hamıle sen varsın senın adına cok sevınıyorum hersey guzel olucak

amin canım sağol ya inşallah allahım hepimize evlat nasip etsin pek takmıyom artık ya bu siteye girmesen belki takardım evde çünkü kurup kurup duruyorum normalde ama bu site iyi geliyo arkadasşlar sağolsun kardeşim gibiler tanımasamdaa herşeyi konuşa biliyorum ve rahatlıyorum iyki varsınız valla yoksa insan bazı şeyleri atlatamaz :)))))))))) bana biri deseydi böle bi site var gir bak rahatlıcan delimisin derdim şimdi kız kardeşlerim bana aynısını diyo :)))))))

sana da iyi uykular şekerim rüyanda beni gör :))) ki biz butür rüyalara kabus diyoruz:47:
bugün güzel bişey olursa seni anıcam emin ol..

bi de ben varım bu topiğin kadrolu delisiiii.. ama ben tavukgillerden olduğum için yatsıyla yatıp sabah ezanıyla kalkıyorum gündüz nöbetleri ben de .. hoş geldin canım..

kız salak salak sırıtıyorum zaten millet de diyecek karı dün ağlıyodu bugün de kendi kendine gülüyooo galiba beni akıl hastalığından malulen emekli etcekler...
HEPİNİZE GÜNAYDIN CANLAR... BUGÜN GÜZEL BİRGÜN OLSUN VE BUNDAN SONRAKİ HİÇBİR GÜNÜMÜZ BUNDAN KÖTÜ OLMASIN..:71::71::71:

gül kız gül bırak sen bizim delimizsin onlar anaca kıskanır seni bu niye bukadar mutlu güzel bişi oldu heralde derler öğrenmek için içleri içini yer kıskançlıktan kudururlar :))))))))))

hala mı uyuyosunuuuuuuzzz.. kalkııın akşam oldu?

ay kuşum kaç gündür bişi yapmıyodum adam üstünden çıkardığını çekyata koltuğa yatak odası çocuk odası derken her yere atmış onlarla boğuşuyom bir sürüde çamaşır yıkadım kaç gündür katlancak beni bekliyo üstümüze gicek bişi kalmadı evide arkadaş süpürcek valla tam ahır oldu benim ev :))))))))))

kızlar ohss yolunda ilerliyorum yumuşlar büyümüş saydılar baya bi fazla yumurta var ama e2 1515 olmuş toplanacak ama konulmayacak herhalde ama tam net belli değil çünkü çatladıktan sonra e2 daha fazla yükseliyo rahim kalınlığı 9 dedi iyi mi bu gün adettten 9 günü hiç çiş yok sizce suyu çok içsem fayda eder mi :27:of of ohss senden ne zaman kurtulcem :86:

kızlar ohss yolunda ilerliyorum yumuşlar büyümüş saydılar baya bi fazla yumurta var ama e2 1515 olmuş toplanacak ama konulmayacak herhalde ama tam net belli değil çünkü çatladıktan sonra e2 daha fazla yükseliyo rahim kalınlığı 9 dedi iyi mi bu gün adettten 9 günü hiç çiş yok sizce suyu çok içsem fayda eder mi :27:of of ohss senden ne zaman kurtulcem :86:

hey güzel Allahım kimi yumurtadan patlar kiminde yumurta olmaz.. Ya bu ohss bilmem kaç binde bir olmuyor mu? Ne diye durmadan seni buluyor? Ya olsun be üzülme toplarlar sen düzelince transfer ederler..Yeter ki yumurtan olsun ve kaliteli olsun.. Su iç, birde bi tane elmayı kabuğuyla sapıyla doğra içine 1 çubuk tarçın birkaç karanfil bir kaç damla limon koyup 1 litre suda 5 dk kaynat, hemen süz acılaşmasın. bu acayip ödem söktürüyor.. ama yine de dr. sorup da iç tamam mı canım? Canını sıkma herşey güzel olacak..

Son düzenleme:
gül kız gül bırak sen bizim delimizsin onlar anaca kıskanır seni bu niye bukadar mutlu güzel bişi oldu heralde derler öğrenmek için içleri içini yer kıskançlıktan kudururlar :))))))))))
amaaan totomu yesinler zaten :))) sanki kendileri pek normal..

ay kuşum kaç gündür bişi yapmıyodum adam üstünden çıkardığını çekyata koltuğa yatak odası çocuk odası derken her yere atmış onlarla boğuşuyom bir sürüde çamaşır yıkadım kaç gündür katlancak beni bekliyo üstümüze gicek bişi kalmadı evide arkadaş süpürcek valla tam ahır oldu benim ev :))))))))))

üfff benim ev de felaket neyse yarın hem temizlikçi gelicek hem de ablam.. çok şükür iki kap sıcak yemek gircek boğazımızdan.. kız haftasonu hasta hasta o kadar yemek yaptım hafta içi yeriz diye 2 günde adam hepsini yedi gene dolap tamtakır kuru bakır.. ayy bi terfi etsem şu kadını haftada 1 değil 3 gün alcam vallaaa.. ne güzel hep mis gibi olur ev..

hey güzel Allahım kimi yumurtadan patlar kiminde yumurta olmaz.. Ya bu ohss bilmem kaç binde bir olmuyor mu? Ne diye durmadan seni buluyor? Ya olsun be üzülme toplarlar sen düzelince transfer ederler..Yeter ki yumurtan olsun ve kaliteli olsun.. Su iç, birde bi tane elmayı kabuğuyla sapıyla doğra içine 1 çubuk tarçın birkaç karanfil bir kaç damla limon koyup 1 litre suda 5 dk kaynat, hemen süz acılaşmasın. bu acayip ödem söktürüyor.. ama yine de dr. sorup da iç tamam mı canım? Canını sıkma herşey güzel olacak..

bakalım belli değil transfer olur mu kalır mı bilmiyorum hayırlısı diycez 2 gün önce yumurta yokken şimdi yumurtalarım var cuma belli olcek ama içimde bi his var transfer olacak gibi geliyo hayırlısı sülüman var bu gün hürrem neolcek kız beni hastaneye alırlarsa dizilerde yarım kalır eşime diyemde leptop alsın bana sizlede konuşurum hem:27::58:

bakalım belli değil transfer olur mu kalır mı bilmiyorum hayırlısı diycez 2 gün önce yumurta yokken şimdi yumurtalarım var cuma belli olcek ama içimde bi his var transfer olacak gibi geliyo hayırlısı sülüman var bu gün hürrem neolcek kız beni hastaneye alırlarsa dizilerde yarım kalır eşime diyemde leptop alsın bana sizlede konuşurum hem:27::58:

ay hemen öyle hastane filan getirmesene aklınaaa.. ayy kadının derdine bak hürremi kaçırmak :))) yok öyle hastaneye yatmak falan.. sen tedavini hangi merkezde yaptırıyorsun_?

ay hemen öyle hastane filan getirmesene aklınaaa.. ayy kadının derdine bak hürremi kaçırmak :))) yok öyle hastaneye yatmak falan.. sen tedavini hangi merkezde yaptırıyorsun_?

ısparta tıp fakültesi hürrem kaçmasın kız osman da ezel de aman ben iyi olcam inanıyorum konulacak gebede kalcem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh moral veriyom kendime iyi dimi:21: zaten bu gün kepaze gibiyim kendime hiç bakmadım yarın güzelce giyinip gelem bi ruj bi rimel topuklularıda untma yeni çanta aldım hiç takmadım ohhhhhhhhhhhhh:66:

ısparta tıp fakültesi hürrem kaçmasın kız osman da ezel de aman ben iyi olcam inanıyorum konulacak gebede kalcem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh moral veriyom kendime iyi dimi:21: zaten bu gün kepaze gibiyim kendime hiç bakmadım yarın güzelce giyinip gelem bi ruj bi rimel topuklularıda untma yeni çanta aldım hiç takmadım ohhhhhhhhhhhhh:66:

ohhh sefan olsun bu moralle ikiz doğrurursun sen ikiiiiiizz...
benim halimi bi görsen nerdeyse 20 gündür hastayım ne makyaj ne saç.. burnum patlıcana döndü silmekten.. demin de yanıma sandalye koyup ayaklarımı uzattım alnıma da mendil ıslatıp koydum.. stajer kız garip garip bakıyo nereye düştüm ben der gibi :)))
sen ne iş yapıyosun?

Back