- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.741
amin canım inşallah güzelimi kucağıma alıcağıma inanıyorum iltehabım oğlum daki gibi değil neyseki ondaki çok ağırdı 9 ay heryerim yara gezdim giysi giymeyi bırak çamaşır bile giyemiyodum bu seferki hafif bişi hatta heralde ilaçlar işe yaradıki 3 gündür arım kesildi Allahım oğlumdam aldığı ömrü sizlerin ve benin yavruma versin melek oğlumun muhammedimin yüzü suyu hürmetine hepimize anne olmayı nasip etsin seninde az kaldı tedaviye inşallah hayırlı haberlerini almak burda hep beraber sevinmek nasip olur
amin canım ya ıssallah ben ve dıger arkadasların hepsı teker teker verıcez mutlu haberlerı peş peşe hepımız hamıle kalıcaz bırbırımızı tanımıyoruz belkı ama ınankı hepınıze ayrı ayrı yurekten dua edıyorum ve hepımız ınankı mutluluga erısıcez bu sene hepımızın yuzu gulucek ben ınanıyorum buna sende nurcancım takmaaaaaaa kafana sakın sonucta hamılesın onu basarmısın eskıyı dusunme sımdı hayal kur kur gulumse hayalının gerceklesmesıne az kaldı gun senın gunun mutlu olma zamanın endıselerle bozma mutlulugunu bak aramızda bı hamıle sen varsın senın adına cok sevınıyorum hersey guzel olucak