oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

tamam canım gene dikkat et kendine yorma fazla üşütmede havalar soğuk köyünüz uzakdeğildir inşallah otobüs felan hiiiç çekilmez valla

kızlar ben kaçar kociş başımda yatacağım diyip duruyor

kız sen diziyi bırakıp nasıl geldin... benim canım burnumdan akıp gidiyoooo.. çoook hastayım çoook..

umut hanım nasılsınız hoş geldin

ıyıyıym tatlım lafa daldım bakamıorumda buraya neyse bende gıdeyım yarın kontrolden sonra haber verırırım
cok öptumm hepınızı dua edın benım ıcın nolr ıyı geceler

tamam canım gene dikkat et kendine yorma fazla üşütmede havalar soğuk köyünüz uzakdeğildir inşallah otobüs felan hiiiç çekilmez valla

merak etme cnm dikkat ederim tabi kendime..
1 saat yol gidecem zaten yaa arabayla hemde eşim götürecek...
annemler köyde ama kaloriferli ev üşütmem merak etmeyin...
çook öptüm sizleri

ıyıyıym tatlım lafa daldım bakamıorumda buraya neyse bende gıdeyım yarın kontrolden sonra haber verırırım
cok öptumm hepınızı dua edın benım ıcın nolr ıyı geceler
ooooooh buldun kendine lak lakçı sattın demek bizi gerç,i bugün bende giremiyorum benimki hastalık modlarında vasiyetini bile yazdı ay çıldırttı beni :))))))
canım güzel haberlrii bekliyoruz inşallah
merak etme cnm dikkat ederim tabi kendime..
1 saat yol gidecem zaten yaa arabayla hemde eşim götürecek...
annemler köyde ama kaloriferli ev üşütmem merak etmeyin...
çook öptüm sizleri
bişi diyilmiş kız 1 saat hele arabanız varsa bişi olmazbizim hastanebile 25 saatlik yolda ideotobüsle gidiyom tavuklar bile uyanmadan uyanıyom nesem canım yolun açık olsun hayırla git gel
kızlar nerdesınız yaa hurremde bıttı bu aksam erken susmussunuzz tühh buaksamda neti kardesım bana verdı bende katılırım muhabbete dıyordum

canım eşimle uğraşıyomya giremedim pek arada girip bişi yazıyom hemen ağlanıyo adam erkekler hasta olmaya görsün bilirsiniz az çok

günaydın canlar bugün yarın raporluyum evdeyim..
akşama görüşürüz gene geç yatmışsınız..
umutcum hadi güzel haberlerini bekliyoruz..

sana da günaydın yetercim.. akşam deliler öbür topikte sabaha kadar kaynatmışlar kolay kolay kalkamazlar bugün..

yaaaaaaaaaaaaaaaa bizis haaaaaaaaahayinlerrrrrrrr ben onları bir yakalarsam
İYİ YAPMIŞLAR KIZ BENDE GELECEKTİMDE EŞİM BEN YATACAĞIM DEDİ DURDU BAŞIM DA GELEMEDİM :26::26:

çok hayinsiniz ama ohhhhhhhhhh akşamları falan muhabbet günayyyyyyyyyyyddddddddınnnnnnn hepinize canım arkadaşlarım ayşe çaktın raporu ohhhhhhhhh ballısın kız biz pinekliyoz bende yarın yokum büyük ihtimal ama tam bilmiyorum tedavim ya bitti ya devam edecek yumuşlara bağlı yazarım size

ya vallahi sabah aradım ben kalkamıyorum gelemiycem dedim artık ptesi ye iyi olurum inşallah..
kız neden bitsin tedavin toplar sonra transfer yaparlar olmaz mı öyle ? ne güzel bi sürü yumurtan oldu... ay şu ağzını hayra aç beee...

Yeterciğim sende mi bu topiktesin canım benim maşallah butun topıklerde aktıf goruyorum senı:)))
Umutbizimolsun ,Nurcan ve buradakı tum arkadaslar hepınıze merhabalar.Umut arkadasımızın bu topıkı olustururken yezmıs oldugu hayat hıkayesı benı cok duygulandırdı ve aranıza katılmak ıstedım bende:)
Dun girirp yazacaktım ama hiç fırsatım olmadı ne yazık ki.
Neyse şimdi anlatayım bende hikayemi;
Ben ve eşim 30 yaşındayız, evleneli 1.5 yıl oldu.Evelendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık.Çünkü eşim 2007 yılından beri kendisinde varikosel rahatsızlıgı oldugunu bılıyor ve sperm sayısı ve hareketlerı konusunda sperm testının sıkıntılı oldugunu bılıyormus.Bızde evlendık ve 6 ay hıc korunmadan denedik ve sızınde tahmın ettiğiniz gibi gebelik hiç oluşmadı.Bizde öncelikle eşimin tedavisi için Mersinde görev yapan bir prof.a gittik.Eşimi geçen sene şubat ayında ameliyat etti ve değerlerin düzeleceğini söyledi.
Ama bizim sayımız toplamda 1.5 mılyondu ılerı hareketlılık 0 dı ve morfolojı de sıfırdı.Yanı degerler oldukca dusuktu.Ama doktor yıne de kesınlıkle amelıyat gereklı dedı.Çift taraflı vede ılerı derece amelıyat gecırdı eşim.
Doktorumuz 3 aydan once kesınlıkle spermıogram yapmamamız gerektıgını soyledı.3 ay gectıgınde yaptırdıgımız spermıogramda esım azospermı oldu ve hıc sayı bulunmadı(IKımızınde basından asagı kaynar sular dokuldu ve bır daha asla sperm cıkmayacagını sandık.Doktorumuzunda bu duruma cok sasırması bızı ıyıce korkuttu.Aradan yıne 1 ay gectı ve testı tekrarladık sonuc yıne sıfır azopermı devam.1 ay sonra yıne devam azospermı devam.Yaklasık 6 ayda da sonuclar aynı cıkıyordu.Daha sonra ınternetten Kaan Aydosun maıl adresını buldum ve sagolsun bıze vıtamınler ve bırtakım ılaclar onerdı.O ay test yaptırdık ve sukur esımde 5 mılyon sperm bulundu ama hareketlılık ve morfolojı yıne sıfırdı.Artık doktorlar kesın tup bebege gecmemız gerektıgını soyledı.

Bende arastır arastır memorıal'e karar verdım ve Istanbulun yolunu tuttuk.Oradakı teknolojı Adana dan bır adım onde dıye ılk kez orda deneyelım ınsallah tutacak dıye gıttık gecen ay.Ikı tane cok saglıklı bırıncı derece embrıyomuz olustu fakat ıkısıde tutmadıSımdı kafam karısık eşim sıgarayı da bırakamıyor tekrar mutlaka deneyecegız ama nerede bılmıyorum ıste boyle kızlar basınızı agrıttım bırazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…