- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.801
ben geldım kıslarrr
napıosunuz bakalımm
slm fıstıklaar nasılsınız..
bugün uğrayamadım siteye geç kalktım bide akraba günü vardı hazırlandım çıktık hemen..
dönüştede bebişe baktım hastanede
keyfi yerinde oynuyodu sizlerede slmı vardı bu arada...
3 cm geçmiş...
yarında köye anneme gideceğim 1 hafta yokum malesef sitede hbriniz olsun meraklanmayın bu kıs nerede diye
bu arada umut için tefriciye dualarına başladım 250 oldu onuda bitti diye hbr veremem ama bitirecem hbriniz olsun...
hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın...
kız sen diziyi bırakıp nasıl geldin... benim canım burnumdan akıp gidiyoooo.. çoook hastayım çoook..
slm fıstıklaar nasılsınız..
bugün uğrayamadım siteye geç kalktım bide akraba günü vardı hazırlandım çıktık hemen..
dönüştede bebişe baktım hastanede
keyfi yerinde oynuyodu sizlerede slmı vardı bu arada...
3 cm geçmiş...
yarında köye anneme gideceğim 1 hafta yokum malesef sitede hbriniz olsun meraklanmayın bu kıs nerede diye
bu arada umut için tefriciye dualarına başladım 250 oldu onuda bitti diye hbr veremem ama bitirecem hbriniz olsun...
hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın...
umut hanım nasılsınız hoş geldin
tamam canım gene dikkat et kendine yorma fazla üşütmede havalar soğuk köyünüz uzakdeğildir inşallah otobüs felan hiiiç çekilmez valla
ooooooh buldun kendine lak lakçı sattın demek bizi gerç,i bugün bende giremiyorum benimki hastalık modlarında vasiyetini bile yazdı ay çıldırttı beni :))))))ıyıyıym tatlım lafa daldım bakamıorumda buraya neyse bende gıdeyım yarın kontrolden sonra haber verırırım
cok öptumm hepınızı dua edın benım ıcın nolr ıyı geceler
bişi diyilmiş kız 1 saat hele arabanız varsa bişi olmazbizim hastanebile 25 saatlik yolda ideotobüsle gidiyom tavuklar bile uyanmadan uyanıyom nesem canım yolun açık olsun hayırla git gelmerak etme cnm dikkat ederim tabi kendime..
1 saat yol gidecem zaten yaa arabayla hemde eşim götürecek...
annemler köyde ama kaloriferli ev üşütmem merak etmeyin...
çook öptüm sizleri
kızlar nerdesınız yaa hurremde bıttı bu aksam erken susmussunuzz tühh buaksamda neti kardesım bana verdı bende katılırım muhabbete dıyordum
günaydın canlar
sana da günaydın yetercim.. akşam deliler öbür topikte sabaha kadar kaynatmışlar kolay kolay kalkamazlar bugün..
ben geldım kıslarrr
napıosunuz bakalımm
günaydın canlar bugün yarın raporluyum evdeyim..
Akşama görüşürüz gene geç yatmışsınız..
Umutcum hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
canım hoşgeldin. Inşallah kontrolden iyi haberler getirirsin :)
çok hayinsiniz ama ohhhhhhhhhh akşamları falan muhabbet günayyyyyyyyyyyddddddddınnnnnnn hepinize canım arkadaşlarım ayşe çaktın raporu ohhhhhhhhh ballısın kız biz pinekliyoz bende yarın yokum büyük ihtimal ama tam bilmiyorum tedavim ya bitti ya devam edecek yumuşlara bağlı yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?