- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.761
ohhh sefan olsun bu moralle ikiz doğrurursun sen ikiiiiiizz...
benim halimi bi görsen nerdeyse 20 gündür hastayım ne makyaj ne saç.. burnum patlıcana döndü silmekten.. demin de yanıma sandalye koyup ayaklarımı uzattım alnıma da mendil ıslatıp koydum.. stajer kız garip garip bakıyo nereye düştüm ben der gibi :)))
sen ne iş yapıyosun?
ay alemsin valla tedaşcıyım ben sen neredesin bankacı mı maliyeci mi stajer olduğuna göre sende yarın kendine bak güzel giyin çek eteği ohhhhhhh sefamız olsunyap bi makyaj çatlat milleti
ocakta 2.yılımız doluyor evleneneli...düğün fotoğraflarıma bakarken öyle içim yandıki...
en güzel halimle en içten halimle gülümsemişim başıma nelerin geleceğini hiç tahmin etmeden..
benim kardeşim olmadı onun için mahalledeki bütün çoçukları kardeşim belleyip hepsine bakıyor hatta altlarını bile değiştiriyordum mınderi kıvırıp bebek yapıyor guya onu emziriyordum taa ozamandan belliymiş çoçuk hasretim onun için evlendikten sonra 6 ay kadar korunduktan sonra hemen coocuk ıstedimm
hemen hamile kalacağımdan okadar emin olduğum için son bir tatile çıkalım dedik alanya sonra istanbul,kan testı hemen belli olurmuss reglıme 3 gun kalaq bı polıklınığe gidiyoruz kan testı yaptırmaya 3 gune daynamaya sabrımız yok yani halbukii kaç 3 gunler kaç 3 aylardır sabredıyoruz şimdi..polınıkılıkten reglımı gecip geçmediğini sordular hayır dedım geçince gelın dedıler ama benim reglım hiç gecikmedi...
3 ayın sonunda hala kalmadığım için hemen kontrollere başladık ben zaten bebek dusunduğumuz ılk ay yaptırmıstım butun testleri normaldi hersey.. şimdi eşimdeydi sıra...
sperm değerlerim normalin biraz altındaymış dedi eşim sol taraftada varikosel varmış amelıyat demiş dr
ilk şokk...doğudayız adam gibi bit doktor bulurmuyuz o bıle belli değil..
eşim hemen bi doktor buluo ve randevu alıyor gıdıyoruz amelıyat oluo...şimdi 3 ayı sabırsızlıkla beklıyoruz kesın yukselecek değerler eminiz...bununla brlıkte kurler yapıyorum keçiboynuzu evıcap l-arginine içio ama 3 ayda sonuç aynı..
sonra bı dr buluyoruz dıokı 3.derece varıkosellerın duzelmesi zaman alır 1 yılı bulur bıraz sabredın ...
bu arada yaz oluyor ve tam bır yıl geçmiş oluyor bız coocuk ısteyelı. adanada bır tup bebek merkezine gıdıyoruz spermıyogram yaptırıoruz 10 mılyon cıkıo dr bu değerle sızın aşılamayla olur dıyor
bulunduğumuz yerde yapğtırsak sonuç cok değişirmı dıyoruz cok değişmez aynı işlemler yapılır dıyor ve bız aşılamya başlıyoruz
iğneleri 3 gun kullanıp gıdıyorum 8 tane yumurtma oluo istersenız tupe geçin dıyor drumuz
tekrar hurraaaa adanaya dönuyoruz ertesı gun 12 tane oluo bu defa yumurtam...tupe geçiyoruz rescue ıvf...sıklusu kurtarma yanii...
ben okadar mutluyumkii aşılamayı zaten istemıyorum...bunda mutlaka bı hayır vardır dıyorum mutlaka olacak dıyorumbıde az bı ilaçla 16 yumurtam oluo daha moolsun...
pazartesi gıdıyorum kontrole kan verıyorum beklemnız gerekmez bız ararız dıolar alışverıse verıorum kendımı transfer esnasında gıyecek rahat bısıler denıyorum tam kabındeyım ustumu cıkardım tlf calıo delı gıbı çantanın ıcınde arayıp buluyorum hemşire hanım yumurtalarınız kendılığıden çatlamış tedavı ıptal dığer hastalığınızın 3.gunu gelın dıyor
yeğenlerim var yanımda soruolar nooldu dıyee bılmıolar cunku yalanlar uyduruoruz tek ayak ustunde denediğim herseyı alıp cıkıyoruz dunya baıma yıkılıo sankı cunku ilaçlar yan etkı yapmıs zaten bıran once yumurtalrım toplansın dıye beklerken okadar basıt 3 cumleyle herseyı boşa yasadınız dıyortlar resmen....
ynleri bırakıp merkeze zor atıyoruz kendımızı doktorumuz yumurtaların hepsının çatlamış olbıleceğını soylesede KALANLARI TOPLAYIN dıyorum
işlem sonunda ıkı embriyom 3. gune gelıyor 2. kaliteler cunbku cok olgun olmayan yumurtalrımla yapıllar progesteronum erken arttığı ıcın tarnsferı yapmıyorlar dondururuyorlar
3 ay sonra kasımda baslıyorum yenıden eşimın spermlerı cok kotu olmadığı ıcın aynı zamanda aşılamada yapılacakmıs hiç duymadım ama guvenıyorum doktoruma..
çok az dozla yıne 7-8 yumurtam oluo 5 tanesı olgun aşılama gunu gelıo eşimin yıkanmadan sonrakı sperm hızı beklendiği kadar artmıo drum bu tup bebek sperm sayısı ama sızın cok yumurtanız var belkı olur dıyor bir şokkk daha...
3 gun sonra merksden arıolar embriyolarınız çözuldu yarına kadar bekltıcez eger bı sorun olursa sızı arıcaz yoksa 11 gıbı gelın
erkenden uyanıyorum kulağım tlfda noolur aramsınlar gelişimlerı durdu demesınler dıyorum saat bişekılde 11 oluyor ama o saate kadar hiç durmadan bıldığım butun sekıllerde dua edıyorum
8 hucrelı 2 kalıte embriyom tarnsfer edılıyor sonunda içime kayısını göruyorum yıne dualar dualar...
resmını verıolar ama cok fazla fragmantasyon var okadar resım bakmısım kı artık yuzdesıne kadar bılebılıorum cok az sansımız var ama yınede bır umut en azından bır sansımızı denedık
9. gun dayanamayıp kan testı verıorum sonucu bılıyorum ama negatiff eşim yıkılıyor resmen sigarayı bırakmısken durup sigara alıp yakıyor
halbukı varlığına hiç alışmayım dıye hiç elını karnıma koyup konusmamıstı bıle yınede ne kadar alışmıs demmki...
ben elımı karnıma koyup bebeğıme veda edıyorum onu cok sevdiğimi soyluyorum....
ertesı gun arkadas bebeğının diş buğdayına çağırıo kahroluyorum ama gıdıyorum bırlıkte gıttığımız dığer arkadasımda kızını uyuduğu ıcın bakıcıda bırakmak zorunda kalıo ve dıoki
KIZIMSIZ HİÇBİR SEYDEN ZEVK ALMIYORUM..... O AN İÇİM DAHADA YANIYOR VE DIYORUMKI ICINDEN
BEN HER GÜNÜMÜ OĞLUMSUZ VE KIZIMSIZ YAŞIYORUM...
amaaan totomu yesinler zaten :))) sanki kendileri pek normal..
üfff benim ev de felaket neyse yarın hem temizlikçi gelicek hem de ablam.. çok şükür iki kap sıcak yemek gircek boğazımızdan.. kız haftasonu hasta hasta o kadar yemek yaptım hafta içi yeriz diye 2 günde adam hepsini yedi gene dolap tamtakır kuru bakır.. ayy bi terfi etsem şu kadını haftada 1 değil 3 gün alcam vallaaa.. ne güzel hep mis gibi olur ev..
bakalım belli değil transfer olur mu kalır mı bilmiyorum hayırlısı diycez 2 gün önce yumurta yokken şimdi yumurtalarım var cuma belli olcek ama içimde bi his var transfer olacak gibi geliyo hayırlısı sülüman var bu gün hürrem neolcek kız beni hastaneye alırlarsa dizilerde yarım kalır eşime diyemde leptop alsın bana sizlede konuşurum hem
ay alemsin valla tedaşcıyım ben sen neredesin bankacı mı maliyeci mi stajer olduğuna göre sende yarın kendine bak güzel giyin çek eteği ohhhhhhh sefamız olsunyap bi makyaj çatlat milleti
ayyyyyyyyyyyyyyyyy herkezin işi var süslenip gidiyolar ben hergün evde pijama partisi yapıyom
zate bi se bide ben ede hep pijama partisi veriyorz ne yapalım bizim işimizde bu nurcancığım tatlıcığım ya nasıl özledim sizi kız bebişin bugün nasıl bakalım yesin teyzesi onu
fıstıklar ne yaptınız bakemmmmmm
ayyyyyyyyy topicde kimse yok herkez umut gittiya hayata küstü heralde hadi benim adam hasta siz nerdesiniz :)))))))))
canım biz bu gün gezmedeydik
ama geldim
canımya valla bizde bugün pek giremedik evde iş güç dolu aheste aheste yapıyom bişiler sen nasılsın canım
ayşecim çok hastasın heralde bukadar saat girmemişin
oh gez gez koca istanbulda evdesabah temizlık akşam koca bak halime bak menepoza gircem şimdi
ayşem nerelerdesin kokunu özledikkkkkkkkkkkkk
geldiiiim... Kız burnum hayrat gibi oldu şırşır akıyo.. Bugün doktora çıktım bi torba ilaç yazdı öncekileri değiştirdi.. Zatürreye çevirebilir dikkat et dedi..sana rapor yazayım dedi salağım ya yok ay sonu şimdi almıyım dedim ama akşamı nasıl ettim bilmiyorum.. Galiba yarın gidemiycem işe sabah arıycam ben gelmiyorum diye..
Anaaam keşke ben de ve karısı olaydım da yarın rahat rahat yataydım evimde..
ne olsun çatlıcam evde oturmaktan neredeyse bu aralarda kafam çok karışık ya bana bi akıl ver nurciğim:44::44::44::44: kafayı yiyeceğim haaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?