oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ay alemsin valla tedaşcıyım ben sen neredesin bankacı mı maliyeci mi stajer olduğuna göre sende yarın kendine bak güzel giyin çek eteği ohhhhhhh sefamız olsun yap bi makyaj çatlat milleti

ay alemsin valla tedaşcıyım ben sen neredesin bankacı mı maliyeci mi stajer olduğuna göre sende yarın kendine bak güzel giyin çek eteği ohhhhhhh sefamız olsun yap bi makyaj çatlat milleti

ay yok bankacıyım ben.. ama devlet bankası böyle rezilliklere özel bankalar göz yummaz :))
ben galiba yarın işe gelmiycem birazdan beynim burnumdan akıp gidecek bunlar son satırlarım :)))

canım benim özeldeki mesajına bakar mısın. herkesin yaşadıklarının ortak noktası acımız. acıya giden yollarımız farklı sadece.
bugün bi kadın doğumcuyla konuştum. kendisinin de 3. hamileliği hep kaybetmiş ve neden bilmiyo bekliyo. benim sorunum pkos. onun hastalarının çoğunun 4-5 çocuğu varmış engel değil anne olmamaya diyor ama olamıyorum işte. onlar düşünmeyüp hamile kalıyo heralde ondan.
gerçi neden düşünmekle de sonuç olmuyo. olacaksa olacak inşallah.
bu zorlu sınavı geçebilmeyi rabbim herkese nasip etsin.

aaaaaaaaaaaahhhhhhh ben yerfide edemiyom ömür boyu ev karılığı biz yemek yapıyozda noluyo dün birsürü yemek yaptım sabah kalkıp adam gelirken gene lahmacun almış nemiş hastaymiş canı çekmiş ama benim herif hiç ileşmiyoki hep hasta aldığımdan beri hep böle bide naz bide naz valla çöpe attığım yemeğin hesabı yok Allahım günah yazmasın hazır yemeğe bayılıyo ondan sonrada 80 kilo oldum ben bekarken inceciktim diyo :)))))))) bende bir terfi etsem bi işe girsem birazda ben naz yapsam ((((((((

canım genelde yapıyolar ya transferi bişi olmaz sadece çok şişlik oluyo hamile gibi oluyo insan ama geçiyo 2 ayda felan tamamen hamile kalırsan hamile kalmazsan adetle sökülüyo bildiğim

zate bi se bide ben ede hep pijama partisi veriyorz ne yapalım bizim işimizde bu nurcancığım tatlıcığım ya nasıl özledim sizi kız bebişin bugün nasıl bakalım yesin teyzesi onu

canımya valla bizde bugün pek giremedik evde iş güç dolu aheste aheste yapıyom bişiler sen nasılsın canım

geldiiiim... kız burnum hayrat gibi oldu şırşır akıyo.. bugün doktora çıktım bi torba ilaç yazdı öncekileri değiştirdi.. zatürreye çevirebilir dikkat et dedi..sana rapor yazayım dedi salağım ya yok ay sonu şimdi almıyım dedim ama akşamı nasıl ettim bilmiyorum.. galiba yarın gidemiycem işe sabah arıycam ben gelmiyorum diye..
anaaam keşke ben de ve karısı olaydım da yarın rahat rahat yataydım evimde..

geçmiş olsun canım
keşke rapor alsaydın dinlenirdin çabuk geçerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…