oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kız konuşcak bişi kalmadı gitti bütün karılar
ayy sorma canımm dızıler gec bıtıo gec gelıorum yarın herkes ıse gıdıo
benım gıbı raporlu değiller tebı:)))yatıo mıllet mecburen kıss nı sen bı ben topiğin demırbasları:))))

herasles aramıza hoşgeldin cnm.....

ayşe kız ben gelimmi sana ben bursaya 1 kere gittim ekim ayında evlilik yıldönümümüzdü ama çok sevdim..hele teleferiğe bittim desem yeridir.çok severim teleferiği ve merkeze daha yeni girerken keşfettimde gördüm ve binmeden geri dönmem dedim oda sen yanlış görmüşsündür o başka bişidir dedi ama bindim çok harika bi zevkti..sen şimdi bunları oku sabah ve mutlu ol hem reglisin keyfinde yerine gelir biraz..
seni seviyoruz..

İnşallah canım arkadaşım kıs çok seviyom ben seni yaaa adamı yatardım kaçtım :)))

canım benım bende senı coook sevıorumm
bu sıteye gırdığımde ılk yazıstığım arkadaslardansın
kıs bı kaç kısı kaldık zaten hepsı gebelık bolumune terfı ettılr
rabbım bebışlerını onlaara bagıslasın
bız kaldıkk oylee ınsallah senınde olmustur ve pesınden de ben gelırım
konusamadık bı kaç gundur komsuların ıstılasına ugradıkk
tam iğneyı yaparken kapı caldı sonrası malum:))

yawrum kala kala senmi kaldın canım benim ne ilacı bu kaç ta alıyosun

canım bende bakteri çıktıya bu hafta sancılandım cuma günü doktor baakteriden dolayı düşük veya erken doğum yaparım diye antibiotik verdi günde 3 tane bakalım kullanıyoz inşallah geçer bakterilerde kızıma bişi olmaz :)

evet konuşamayınca rahat edemiyom ama bugünden alışayım dedim yarın gitcen zaten inşallah hayırlısıylan git gel bebeme kardeş yap öle gel inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…