- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.721
canım bende bakteri çıktıya bu hafta sancılandım cuma günü doktor baakteriden dolayı düşük veya erken doğum yaparım diye antibiotik verdi günde 3 tane bakalım kullanıyoz inşallah geçer bakterilerde kızıma bişi olmaz :)
evet konuşamayınca rahat edemiyom ama bugünden alışayım dedim yarın gitcen zateninşallah hayırlısıylan git gel bebeme kardeş yap öle gel inşallahhh
hiç senin kıza bişey olurmu senin gibi annesi olduktan sonra rabbim onu herşeyden korur merak etme sen tatlım
ayy nurcancım benım hiç haberım yoktu okurken atlamısım demekkı bende vıtamın fılanmı acaba dıodumcanım bende bakteri çıktıya bu hafta sancılandım cuma günü doktor baakteriden dolayı düşük veya erken doğum yaparım diye antibiotik verdi günde 3 tane bakalım kullanıyoz inşallah geçer bakterilerde kızıma bişi olmaz :)
evet konuşamayınca rahat edemiyom ama bugünden alışayım dedim yarın gitcen zateninşallah hayırlısıylan git gel bebeme kardeş yap öle gel inşallahhh
sizin muhabbet güzel millet ağzı açık sizi dinliyodur
ayy nurcancım benım hiç haberım yoktu okurken atlamısım demekkı bende vıtamın fılanmı acaba dıodum
cok gecmıs olsun neysekı onmelını almıslar cnm bişeycık olmaz kızına allahın ıznıyle
haklısın canımm ama cumaya donucem ınsallh tahmın ettığım gıbı olursa hersey sonra opu ıcın gıderız
ben yazdım senaryoyu ama bakalım perşembe nolucak:))))))
ayy nurcancım benım hiç haberım yoktu okurken atlamısım demekkı bende vıtamın fılanmı acaba dıodum
cok gecmıs olsun neysekı onmelını almıslar cnm bişeycık olmaz kızına allahın ıznıyle
haklısın canımm ama cumaya donucem ınsallh tahmın ettığım gıbı olursa hersey sonra opu ıcın gıderız
ben yazdım senaryoyu ama bakalım perşembe nolucak:))))))
aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
ayy ne bılım tatlım valla ben merak edıorum aslında paylamak ısterım
herkesle ama bııorum dayanamacaklar bı gun değilmii konusacaklar:)))))))
bu dafa kesın gıttım cunku can cekısıo lap top şarjı bıtıo:))))9
ıyı geceler öptum hepınızıııı
umutbizim olsun nereye gidiyoda cumaya gelecek ayol hayırdır
ıyıy geceler kusummm öptumm coook mutlaka haber ederım sende kıslara haber verırsin:))plan yapma hayırlısı nasılsa öyle olsun beni haberdar et muhakkak tamammı hade artık ben kaçar kociş anlar birazdan yokluğumu öptüm hepiciğinizi
yok canımya benim oğlumdada aynı sıkntı vardı onunda doğumu 8.5 aylıkken gelmiş ama doktor anlamamış ozamanda çok iltehabım yani bakteri vardı doktor anlamayınca öldü oğlum bunda az ama cuma günü doğum sancısı gibi sancı çektim dokktorumda düşük yapmiyğim geçer ilaçla diye verdi antibiotiği :)
ıyıy geceler kusummm öptumm coook mutlaka haber ederım sende kıslara haber verırsin:))
bu kez ınsallah farketmısınızı erkenden canımm
hem bak moralınde ıyı sımdı
allahım koruyacak bızımde dualrımız senınle hep
cok öptumm kusum
yok canımya benim oğlumdada aynı sıkntı vardı onunda doğumu 8.5 aylıkken gelmiş ama doktor anlamamış ozamanda çok iltehabım yani bakteri vardı doktor anlamayınca öldü oğlum bunda az ama cuma günü doğum sancısı gibi sancı çektim dokktorumda düşük yapmiyğim geçer ilaçla diye verdi antibiotiği :)
iyi geceler canımherkese iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere öpüldünüz
gönlünü ferat tut allah bebegini sana bagışlar ve kucagına almayı nasip eder inş
amin canım inşallah güzelimi kucağıma alıcağıma inanıyorum iltehabım oğlum daki gibi değil neyseki ondaki çok ağırdı 9 ay heryerim yara gezdim giysi giymeyi bırak çamaşır bile giyemiyodum bu seferki hafif bişi hatta heralde ilaçlar işe yaradıki 3 gündür arım kesildi Allahım oğlumdam aldığı ömrü sizlerin ve benin yavruma versin melek oğlumun muhammedimin yüzü suyu hürmetine hepimize anne olmayı nasip etsin seninde az kaldı tedaviye inşallah hayırlı haberlerini almak burda hep beraber sevinmek nasip olurnurcancım ıcın rahat olsun canım ılkı ole oldu dıye ıkıncıde ole olcak deıl ALLAH buna omur verdıyse ole bole dogar canım sen sıtres yapma benım bı arkadasım tup bebekle ıkızlere hamıleydı hep dusuk tehlıkesı vardı hamılelıgı boyunca hastanede yattı ve 7.5 aylık dogum yaptı 2 ser saat yasayıp oldu erken dogunca cıgerlerı gelısmemıs dr.6.ayda cıgerlerı gelıssın dıye ıyne atsaymıs yasayabılırlermıs ve 4 yıl aradan sonra mucıze oldu kendılıgınden hamıle kaldı ve bundada dusuk tehlıkesı var denıldı ole bole alnına yazıldımı senın bısey olmuyo ve yarın doguma gırıyo ve kız bak sende oncekını dusunme dusundukce uzulursun bısey olmıycaksada olur bak bu sefer kızın bırakmıyacak senı ALLAHIN ıznıyle prenses gıbı bı kızın olucak uzulme sakın tadını cıkar hamılelıgın canım ALLAH nelere kadır öpüyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?