oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

aaa iyi iyi hayırlı kısmet balıkçııı tamamdır bence :))) o öküze döncek değil ya...

belki işimize yarar he adama bölüm değiştirtcez kıııııııııııııııııııız umut nerdesinnnnnnnnn

bende istanbuldayım kız görüşürüz en kısa zamanda özelden msj at sen bakem nerdesin falan
öperim hepiciğinizi ben yatar

ıyı geceler kusummm burdamıydın bı ara yoktun canımmm
dualarım senınle canım arkadasımm cuma ınsallh hayırlı gunde
hayırlı haberler alıcaz

aykız asıl bi çocuk doğurayım ozaman görsün beni adama neler yapıyom senin doktor bişi bilmiyyo tabi biz çocuk yapcazdiye 5 yıldır kanka olduk adamla valla velet sağ sağlim gelsinde 2 dakka uyusun hiç boş bırakmam :)))))))))

Merhaba umutbizimolsun
Bu topikte en başta yazdıgın kısa öykünü okudum ve gözyaşlarıma hakim olamadım.Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve gerçekten çok üzülüyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kıtaptada oyle dıo ayse aydın
onada doktor demıstı reglın 11 13 15 gunlerınde ilşkı onermıs
yaa dıoo zaten yorgun argın gelıoz eve
adam konusamıcak halde oluo
yapsakmıkı yaaa cok yorgunumm
ama yapmamaız lasım
diye iğrenç bı hal aldı bırbırımızden soğuma derecesıne geldık dıo
oda tup bebekle anne olmus butun ayrıntıları yazıo kıtapta

vala bizde öleyiz hamile kalak diye bi giriyoz sonra başlıyoz ya tuttuysa ya düşük olursa bu sefer tu bebeğe başlasdık bilmiyoz bişi birlikte olsak sanki sperm bitcek sanıyoz transfere günü hemşire dedi olurmu öle şey birlikte olcanızki spermler yenilenecek
kadın doru diyo bazen soğuyosun artık işekalkışıyon ya öle olursa yapsakmı derken istemiyosun damı

merhaba canımm
çok üzüldüğüm, gücümün bitti dediğim günlerim oldu
allahım affetsın dua bıle okumak gelmıyordu içimden ona bıle
takatım yoktu..sonraa bırden kendımı yazarken buldum
hemde okulda öğle arasında bırı okurmu endısesı aklımdan bıle geçmeden
okadar doluydumkı kımseyle paylaşamıosun
aman eşim uzulmesın kendını suçlamasın dıye esıme bısey dıyemıorum
amann annem hastaa onu uzmıım anlatmıım cok uzulmuorum dıye bılsınler
dıosun oyle bı an geldıki iştee o cumlleler döküldü dılımden
sonra arkadaslarla konustukca yazdıkca ıyı geldı
kıtap onerdıler sormustum
okudum onları onlar ıyı geldıı
dedimm bu kez pozıtıf olucam takmıcaam
bu topiktede eğlenelım hep bırbırımnıze destek olalalım
yerı geldığınce dertleşelım yerı geldıgınce katılalalım gulmekten istedım
4.iğnelrımı oldum bugun baskentte 2. tedavıme basladım
ıptal olanla birlıkte 3. aslında
allahımm hepımıze güç ce sabırlar versın
cok saol canımm

merhaba bende 11 yıllık evliyim tedaviyle bir oglum oldu ve simdi 6 yaşında ikinciyi istiyoruz ama olmuyo ALLAH herkese hayırlı bebekler nasip eder inşallah

canım hatta demıskı kadıncağız ne yanı görev gıbı oluo ama demiş
doktorda demıskı ozaman sexi iç çamasırı gıy
bu erkeklerde höduk oluo bazen bız dusunemıoz sankı:)))))

Canım benim ya ne iyi yapmışsın valla:)Bende daha bu gece okuma fırsatı buldum ve merak ettım okudugunuz kıtapları bana da ıyı gelır mıkı acaba?Bu arada baskent hangı baskentte?Adana mı?

merhaba bende 11 yıllık evliyim tedaviyle bir oglum oldu ve simdi 6 yaşında ikinciyi istiyoruz ama olmuyo ALLAH herkese hayırlı bebekler nasip eder inşallah

ınsallah rabbım onuda gonderır
zamanla ymurta kalıtesı dusmus olabılır arı sutu ve polen karısımı
denedınmı berencım bırazcık sen yumurta kalıtesını artıtıcı
kurler fılan yap soğan kuru yap bı ay sonra ıncır kuru
mutlaka bırı vesıle olacaktır esının spermlerınde sıkıntı yoksa

canım aslında gec bır saatte buldum ama artık bırakmam bu topıgı:)Yarın erken kalkmak zorunda oldugum ıcın sımdı cıkacagım ama yarın bende kısa oykumu paylasırım sızlerle sıkılmazsanız okursunuz ve sızlerıde tanımak ısterım.Insallah bol bol burada olurum artık ıyı geceler...

Canım benim ya ne iyi yapmışsın valla:)Bende daha bu gece okuma fırsatı buldum ve merak ettım okudugunuz kıtapları bana da ıyı gelır mıkı acaba?Bu arada baskent hangı baskentte?Adana mı?

evet canım adanada hatta başkent topiğinede gelıp yazıodum arada
canım ayse aydının anneee anne oluyorum kıtabı var bunu esınde mutlaka okusun
cunku bız ne kadarda anlatsak onlar bızızm neler yasadığımızı anlayamıolar
esı okuyan arkadaslar hep olumlu seylr soyledı bu konuda
zero lımıt var ve dusunce gucuyle tedavi
bunlar epey gaz verdı bana umarım sanada ıyı gelır

biz hep burdayız canım bizimle aynı yolda olan kimsedende sıkılmayızgel derdini anlat tanışalım bi faydamız olursa ne mutlu

ayşecııımm gunaydıın canım sen bu yazıları okurken muhtemelen ben bılmem kacıncı uykumda olucam:))))ama yanında hıssetmen ıcın sımdıden yazıorum malum gunduz lap top
eşimde ve komsunun netı masaustunden cekmıo:))))))
gunun gusel olsun ınsallah bugun gusel bı haber alıcaksın yada sevdiğin bı arkadasın arıcak senii
oyleee estıı bugun gusel bısı olucak senın ıcınn hadııı baaaalımm :))))))))

nurcancıgım ve umutbızımolsun cooook tesekkur ederım sızlere:)deıgın kıtapları not aldım yarın ılk ısım kıtapsana gıdıp bu kıtapları almak olacakCanım bende Adanalıyım Adana da yasıyorum yarın kısa hıkayemı de sızerle paylasacagım.Ayy cok heyecanladım cok pozıtıfsınız ve bana ıyı geleceksınız bunu hıssedıyorum:))))))

tamam canımm mutlaka beklerız
ıcınden ne gelıosa paylaşabılırsın hepımızın yazgısı aynı
ımtıhanımız aynıı kımse sıkılmaz olurmu oyle sey..
hıkayenı beklıorum canım uygun olduğunda gel aramıza
ıyı geceler

emin ol gelicez bu topicde herkez pozitiftir birimizin morali bozulsa diğeri güldürür yarn beklioruz canım memnuniyetle okuruz yazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…