- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.681
bende istanbuldayım kız görüşürüz en kısa zamanda özelden msj at sen bakem nerdesin falan
öperim hepiciğinizi ben yatar
aaa iyi iyi hayırlı kısmet balıkçııı tamamdır bence :))) o öküze döncek değil ya...
belki işimize yarar he adama bölüm değiştirtcez kıııııııııııııııııııız umut nerdesinnnnnnnnn
bende istanbuldayım kız görüşürüz en kısa zamanda özelden msj at sen bakem nerdesin falan
öperim hepiciğinizi ben yatar
bız doktorumlada sohbet etmıstık oda dedı ıste esıme
kadın doğumcu ol gel burda bızle çalıs
bende aynen bu dedıklerımı usturuplu bişekılde soyledımm
doktorumda nolursa olsun benim eşim benım ıcın bıtanadır
hiç dediğiniz gibi olmuo dedı:))))
kız adam bıze resmen daha yenı evlısınız sevişmenın tadını çıkarın sonra cocouklar olduğu
zaman bırbırınıze zaman ayıramıosunuz dedi
bu doktorlardada hiç utanma yok o acıkca konusunca bende acıkca dıdım valla
kadın doğumcu olsın ıstemıom dedım:)))))
aykız asıl bi çocuk doğurayım ozaman görsün beni adama neler yapıyom senin doktor bişi bilmiyyo tabi biz çocuk yapcazdiye 5 yıldır kanka olduk adamla valla velet sağ sağlim gelsinde 2 dakka uyusun hiç boş bırakmam :)))))))))
kıtaptada oyle dıo ayse aydın
onada doktor demıstı reglın 11 13 15 gunlerınde ilşkı onermıs
yaa dıoo zaten yorgun argın gelıoz eve
adam konusamıcak halde oluo
yapsakmıkı yaaa cok yorgunumm
ama yapmamaız lasım
diye iğrenç bı hal aldı bırbırımızden soğuma derecesıne geldık dıo
oda tup bebekle anne olmus butun ayrıntıları yazıo kıtapta
Merhaba umutbizimolsun
Bu topikte en başta yazdıgın kısa öykünü okudum ve gözyaşlarıma hakim olamadım.Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve gerçekten çok üzülüyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
vala bizde öleyiz hamile kalak diye bi giriyoz sonra başlıyoz ya tuttuysa ya düşük olursa bu sefer tu bebeğe başlasdık bilmiyoz bişi birlikte olsak sanki sperm bitcek sanıyoz transfere günü hemşire dedi olurmu öle şey birlikte olcanızki spermler yenilenecek
kadın doru diyo bazen soğuyosun artık işekalkışıyon ya öle olursa yapsakmı derken istemiyosun damı
merhaba bende 11 yıllık evliyim tedaviyle bir oglum oldu ve simdi 6 yaşında ikinciyi istiyoruz ama olmuyo ALLAH herkese hayırlı bebekler nasip eder inşallah
merhaba bende 11 yıllık evliyim tedaviyle bir oglum oldu ve simdi 6 yaşında ikinciyi istiyoruz ama olmuyo ALLAH herkese hayırlı bebekler nasip eder inşallah
Canım benim ya ne iyi yapmışsın valla:)Bende daha bu gece okuma fırsatı buldum ve merak ettım okudugunuz kıtapları bana da ıyı gelır mıkı acaba?Bu arada baskent hangı baskentte?Adana mı?
canım aslında gec bır saatte buldum ama artık bırakmam bu topıgı:)Yarın erken kalkmak zorunda oldugum ıcın sımdı cıkacagım ama yarın bende kısa oykumu paylasırım sızlerle sıkılmazsanız okursunuz ve sızlerıde tanımak ısterım.Insallah bol bol burada olurum artık ıyı geceler...
canım aslında gec bır saatte buldum ama artık bırakmam bu topıgı:)Yarın erken kalkmak zorunda oldugum ıcın sımdı cıkacagım ama yarın bende kısa oykumu paylasırım sızlerle sıkılmazsanız okursunuz ve sızlerıde tanımak ısterım.Insallah bol bol burada olurum artık ıyı geceler...
nurcancıgım ve umutbızımolsun cooook tesekkur ederım sızlere:)deıgın kıtapları not aldım yarın ılk ısım kıtapsana gıdıp bu kıtapları almak olacakCanım bende Adanalıyım Adana da yasıyorum yarın kısa hıkayemı de sızerle paylasacagım.Ayy cok heyecanladım cok pozıtıfsınız ve bana ıyı geleceksınız bunu hıssedıyorum:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?