- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.481
kızlar benim fsh 4,56 bi anormallik var galiba sizin bir bilginiz varmı.
6dan küçük olması gerek diye biliyorum ben ama adetken mi ölçtürdün
tamam hayatım sağolpardon bebişim ya yanlış olmuş bende benden istedin sandım 41 ayetel kürsüyü
ooooooofffffffffffffffff her şey biribirine katım yaaaaaaaaaaaa
ben tefriciyeyi okurum merak etmeyin cumaya inş biter
azına sağlık Allah kabul etsin şimdidenokurum tabiki bu gün okuyup bitiririm allah izin verirse
Yok canım gitmiycem doktora falan hiç içimden gelmiyor... bugün yine çoook sıkkınım zaten akşam çok üzüldüm bir de sabah sabah gelimiş arkadaş bana doğum izni hesabı soruyor yok önce çıkarsa nolurmuş yok erken doğurursa nolurmuş... tek başıma kaldıramıyorum bazen..tam rezillik iş yeri demedim insan içi demedim hem ağladım hem çalıştım.. baktılar öyle garip garip yüzüme..
500 taneden bişey olmaz okurum en geç pazara kadar ptesi de nazemirinkine başlarız ben diğer tarafta paylaştırırım onu sana da haber veririm..
asıl sen kendine dikkat etsene gece 3lere kadar burdaymışsın sabah da 10 da yine burdasın.. senin vücudunun uykuya ihtiyacı var.. yorma kendini.. en az 8-9 saat uyu mutlaka..
ay canım takma işyerindekileri gerçi takma dicem nolcak ben zaten önceki gece rahatsızlanmış uyumamıştım bu geede hem eşim yok diye geç yyattım hemde umudumsuna üzülünce gene uyuyamadım 3 neki 3 de sadece topicdeydim 6 da uyudum zar zork yarı uyanık en sonunda sinirlendim 10 dakalktım yataktan topiğe girdim yemek felan yaptım akşama valla perişanım arkadaşlarımda yalnız bırakmak istemiyo hergün biri çağırıyo oturmaya ede tek kalıp kurmiyim diye ama bugünde canım çok sıkkın ama sen dotora git canım bak tam tedavi öncesindesin nolur bi umudumuz varsa oda grip belasına uçup gitmesin
nurcaan kızz bana 500 demişsin bu 500 tefriciyemi ayetel kürsimi
başın açık yada kapalı olması farkediomu başlım bugün yarın günüm var okuyamam...ezbere bilmiom kitaptan okurum...
umut için değilmi
canım tefriciye okıcan başın açık okuyabiliyon sen okuyabildiğin kadar oku sıkma kendini kalanını ben okurum okuyamazsan evet umudaa okıcaz canım :)))))))))))
Amaaan zaten tedavi falan yalan noldu yanii her gittiğimde başka şey çıkıyor..Benim tedavim başlayana kadar geçer herhalde.. Gerçekten benim de çok sinirim bozuldu akşamki mevzuya hala kendime gelmedim, önüme gelene çemkiriyorum..Açıkçası şu an hiçbir umudum yok canım.. Biliyorum sinirim bozuk diye böyle söylüyorum ama şimdi parmağımı oynatacak dermanım yok..
Ptesi dağıtırım öbür topikte tefriciyeyi bakalım gelecek mi o zamana kadar?
Çık sen de tıkılıp kalma evde..
Ayyy nurcaaan bi yer olsa da lasam başımı gitsem şöyle dağ başı filan olsa mümkünse..
tefriciye ilk okuycam cnm okurum inş...istiyorum okumayıda...
gel benim ev dağ başındda zaten ha ha ha Allahım ya valla ama dağ gibi biyer :)))))))))) ümidini yitirmek yok bende çok pes etmek istedim ama hep çırpındım tabiki bi yerden sonra olmazsa yapcak bişi yok taktiri ilahi diyip oturacaz ama bunu demek için daha çooooooooook erken heleki seningibi daha önce 2 kere gebe kamış bi kadın için lütfen yapma böle silkelen bi kendine gel bende dün umuda çemkirdimya ne bilim girdim oda yazmış kimseyok kıza bide fırça attım :))))))))) oda yazık bişi demedi sağolsun kız cağız
şimdi çıkcam tatlım gidim evde iyice daralıyorum ama sende boşlama nolur canım siz bırakınca bende üzülüyom valla elimi ayağımı herşeyden çekmek istiyom siz böle üzülünce
üzme sen canını ben kendime gelirim bir iki güne.. düşüp düşüp kalkmaya alıştık zaten..
çık kafanı dağıt valla en iyisi burda duvarlar üstüme geliyor benim ama kaçış yok 6ya kadar burdayım..
umut kızmadı yaa akşam anladı durumu..
ay bide öbür topiğe biri girmiş ben okudum da haksızlık etmişsiniz umudumsun a da yazmış da yazmış valla derdim sanki azdı ağlamaktan içim çıktı..
akşama konuşuruz canımın içi..
ne oldu kız size kaç gündür okuyamıyorum okuycam pat müşteri neye üzülüyorsanız üzülmeyin bak bana tedaviye başladım yumuşlar büyümedi e2 dün bakıttım 571 olmuş yumurta oluşmuyo ama e2 almış başını gidiyo bakalım yarın gitcem sizden tek isteğim bana ne olur çok dua edin büyümezse tedavi iptal mi oluyo geçende böyle büyümedi doktor 2 gündaha yapalım belki büyür dedi cuma gittim 9mm di pazartesi 18 olmuş çok sevinmiştim ama bu tüp bebek kaliteli çıksın ki işe yarasın zaten kadın doktorla ilk günden birbirimize girdik pek soğuk allah razı olsun derin dondurucu aman o falan umrumda değil gerçi büyümediği de umrumda değil sadece zamanım yok gelecek ay sarkarsa ne olur bilemem zaten benim vardır böyle ters köşelerim dün çok ağladım üzüldüm aman dedim sonra üzülünce olcak mı yo e ben niye üzüleyim gittim bi pantalon bi kazak aldım güya mutlu oldum olsunneye üzülüp neye sevineceğim ben bile bilmiyorum ilaçlarım bitti elimde bir daha alınacak masraf aman ne bileyim kızlar dua etcez bol bol gözlerimdede problemoldu yarın birde göz doktoruna gitcem ağrıdan duramıyorum:2:bana moral verin büyür dimi yumrtalar ne kadar zor bu işler ama işin tuhaf tarafı sanki ben değilimde başka biri yaşıyo bunları gülelim eğlenelim bu topik çok komikti burasıda arabeske bağlamış acıktım bu arada osmana bakın bu akşam yarında muhteşem yüzyıl yarın inşallah güzel haberleri veririm çok kafanızı gözünüzü yorduysam okurken saçmaladıysam yazarken şimdiden hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum
ne oldu kız size kaç gündür okuyamıyorum okuycam pat müşteri neye üzülüyorsanız üzülmeyin bak bana tedaviye başladım yumuşlar büyümedi e2 dün bakıttım 571 olmuş yumurta oluşmuyo ama e2 almış başını gidiyo bakalım yarın gitcem sizden tek isteğim bana ne olur çok dua edin büyümezse tedavi iptal mi oluyo geçende böyle büyümedi doktor 2 gündaha yapalım belki büyür dedi cuma gittim 9mm di pazartesi 18 olmuş çok sevinmiştim ama bu tüp bebek kaliteli çıksın ki işe yarasın zaten kadın doktorla ilk günden birbirimize girdik pek soğuk allah razı olsun derin dondurucu aman o falan umrumda değil gerçi büyümediği de umrumda değil sadece zamanım yok gelecek ay sarkarsa ne olur bilemem zaten benim vardır böyle ters köşelerim dün çok ağladım üzüldüm aman dedim sonra üzülünce olcak mı yo e ben niye üzüleyim gittim bi pantalon bi kazak aldım güya mutlu oldum olsunneye üzülüp neye sevineceğim ben bile bilmiyorum ilaçlarım bitti elimde bir daha alınacak masraf aman ne bileyim kızlar dua etcez bol bol gözlerimdede problemoldu yarın birde göz doktoruna gitcem ağrıdan duramıyorum:2:bana moral verin büyür dimi yumrtalar ne kadar zor bu işler ama işin tuhaf tarafı sanki ben değilimde başka biri yaşıyo bunları gülelim eğlenelim bu topik çok komikti burasıda arabeske bağlamış acıktım bu arada osmana bakın bu akşam yarında muhteşem yüzyıl yarın inşallah güzel haberleri veririm çok kafanızı gözünüzü yorduysam okurken saçmaladıysam yazarken şimdiden hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum
ben girmiyom canım öbür topiğe kim ne yazmışsa kendine öle çok bilmişlik taslamasımn kimse ben bukadar kırılacak biişi yazdığımı sanmıyorum yazdıysamda umudumsundan çok özür dilerim ama diğer karıların hiç birini ilgilendirmez herkez kendi işine baksın benimde sinirimi boş yere bozmasın kimse :)))))))üzme sen canını ben kendime gelirim bir iki güne.. düşüp düşüp kalkmaya alıştık zaten..
çık kafanı dağıt valla en iyisi burda duvarlar üstüme geliyor benim ama kaçış yok 6ya kadar burdayım..
umut kızmadı yaa akşam anladı durumu..
ay bide öbür topiğe biri girmiş ben okudum da haksızlık etmişsiniz umudumsun a da yazmış da yazmış valla derdim sanki azdı ağlamaktan içim çıktı..
akşama konuşuruz canımın içi..
valla bizde dunden beri aynı konudayız ayşayle bukadar incitecek ne yaptık yani ben irbirimizi artık tanıdığımızı düşünüyordum ki ortada kötü bi niyet yoktu onun orda yalnız kalmasını tabikide isteemyiz aynı şekilde geçen haftada umudu çağırmıştık diğer topiğe hatta ayşe yazmış peşine ben yazmıştım hani bir topicfde toplanak diye düşünmüştük ne bilim dediğin gibi bu kadar derdin arasında birbirimize yaptığımıza bakkızlarrrrrrrrrr bu yaşadıklarımıza inanamıyorum ne kadar üzüldüğümü bilemesiniz
lütfen yaaaaaaaa böyle şeyler olmasın aramızda
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbiz yol arkadaşıyız dert ortağıyız
üzğlecek ne kadar çok şeyimiz var
merhaba kıslaaaaarrr ben geeelldiiiimm
nasılsınızz bakalımmm:)))))))))))
kızlar üzülmek yok hepimiz çok yakında burda gebeliğimizi anlatcez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?