oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaret
son_ece,suskun1373,sevdasevilay,
hoşgeldınız kıslar naapıosunuz nasıl gıdıo

umut bızım olsun ıyım canım napım gunlerın gecmesını beklıyorum tedavıye baslamak ıcın sen nasılsın ya arkadaslar bende net yok annemlerle aynı yerde oturuyoruz kardesımın kıne gırıyorum geldıkce o yuzden cok yazamıyorum en son dun aksam gırmıstım benden sonra a kadar yazısmısınızkı dun aksam deemınden berı oku oku bıtıremedım bıde canım duaya baslıyomusunuz gordum bende okuyım ısterdım ama bu hafta ıcı cok ısım mvar yetıstıremıyebılırım bıdahakı arkadasa benıde yazın okumak ıcın bıde canım arkadasın bırı abdessızde okunur tevrıcıye dıyor adetlıken fılan benım bıldıgım okunmaz abdessızken ama sız bılırsınız ALLAH kabul etsın canım dualarınızı

ayyyhhh gene konuşulup gidilmiş....
duayıda hemen oldu bittiye getirmişiniz...
insan bi gün süre verirdide belki başkalarıda paylaşmak isterdi ama neyyysssssseee
misafirim geldi hbrsiz o yüzden pek giremedim...
zaten biri gelince leptop bozuldu diyom girdiğim siteleri görmesinler die bilmiolar ya tüp bebişolduğunu....

canım tefriciye sure deği dua yani abdestsiz okunuyo adetken öle diyim gene istersen sor hocaya felan okıcaksan kendine
kuşum sende gececisin napak yoksun gün boyu biz çıkıyoz sen geliyon :))))))))))) düşünmen yeter ama okurum dersen benden al 500 okuyamazsan ben devam ederim :)))))))

amaaaaaaaaaaaaaan yine hem evde tkim hemde keyfim yok ben bi hafta toparlanamam şimdi canım sıkıldıya bi kere ooooooooooooooooooffffffffffffffffff

kız ne diyorsun sabah sabah yürekten falan

Cenım ben kendi adıma okuduğum her duayı kendime nasıl okuyup istiyorsam sizler içinde öyle sakın aklından başka türlüsü geçmesin
bu arada sen tedavidesin yaaaaa ben onun için dedim tefriciye okuyacağız sana ama istiyorsan ayetel kürsüde okuyalım zaten 313 tane dedim sen bilirsin tabi istersen söyle okuruz kuzum
yeterki senin bebişiyin galmasine aracı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydın canlar,
gece çok ateşlendim yine hep sayıklamışım gece hem de ne sayıkladımışım: tefriciye :)))
kafayı yedim artık.. sayacım elimde uyumuşum sabah bir baktım 23 olmuş ama okudum da mı bastım naaptım bilmiyorum.. zaten öyle aklım başımda değilken okuduğum kabul olmaz şimdi yeniden başlıycam :)))
umutcum onlar nasıl laflar tabiki seve seve taaa kalpten yürekten okuruz aşkolsun..
nurcancım ceylin gelmiş gece diğer topiğe okuyacakmış 1-2 güne biter dedi..
yetercim sana da günaydın..

günaydın kuzum
geçmş olsun
ne zaman bitecek bu ateş sayıklama yaaaaaaaa:26::26::26:

geçmiş olsun hayatım yAseninacelenmi var okuyamadınızmı ben okurum sen yat uyu sana elindesayaç yatıyon bugündebi doktora git biyerinbe bişi olcak bak yan komşum 2 aydırgripti atlatamadı dün doktora gitti kulağınınteki gripten tıkandı sanıyodu meğersem sağır olmuş gripten boş verme sağlığını

iyi ceylin okursa tamam diğerleride okur zaten umudusununki bitince nazemir var
Ne zamana kadar okunacak acaba bu dua
canm b haftasonuna kadar okuyalım yetiştiremezsen ben devam ederim
kızlar ben yarın hsg çektiricem eğer sonrasında kanamam olmazsa dua da bitmemiş olursa bende okurum seve seve..

hayatım sen dinlen düşünmen bile yeter senide öbür duaya katalım ama okuyabilirim dersen 41 ayetel kürsü oku tatlım sağol

CANIM BEN 41 AYETEK KÜRSÜ OKURUM
ÖBÜR DU DERKEN NE OKUYORUZ KİME

benim devreler karıştı gene
yalandım artık

canım umuda tefriciye okuyoz sanada 500 verdik okuyabilirsen oku okuyamazsaan ben devam etcem

pardon bebişim ya yanlış olmuş bende benden istedin sandım 41 ayetel kürsüyü
ooooooofffffffffffffffff her şey biribirine katım yaaaaaaaaaaaa
ben tefriciyeyi okurum merak etmeyin cumaya inş biter

okurum tabiki bu gün okuyup bitiririm allah izin verirse

Yok canım gitmiycem doktora falan hiç içimden gelmiyor... bugün yine çoook sıkkınım zaten akşam çok üzüldüm bir de sabah sabah gelimiş arkadaş bana doğum izni hesabı soruyor yok önce çıkarsa nolurmuş yok erken doğurursa nolurmuş... tek başıma kaldıramıyorum bazen..tam rezillik iş yeri demedim insan içi demedim hem ağladım hem çalıştım.. baktılar öyle garip garip yüzüme..
500 taneden bişey olmaz okurum en geç pazara kadar ptesi de nazemirinkine başlarız ben diğer tarafta paylaştırırım onu sana da haber veririm..
asıl sen kendine dikkat etsene gece 3lere kadar burdaymışsın sabah da 10 da yine burdasın.. senin vücudunun uykuya ihtiyacı var.. yorma kendini.. en az 8-9 saat uyu mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…