• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ben hamileyimya sözde siporda sakatlandı benimki topallıyo mızardanıyo doktora gittik bişi olduğundan diyil heeeeeeee naz yapıyo ben hamileyimya bebekle değill onla ilgileniyim diye ben bebekle konuşuyom hemen gelip oda konuşuyo :)))))))) bu arada özelden adını yazda adınla okuyalım sakıncası yoksa tabi sölemek istemezsen nickle okuyalım

kuşum ben sana yazmıstım ya dur yıne yazayım tamam:))))

evet bazende oyle dusnuorum belkı kabul olmusturda zamanı gelmemıstır dıorum
ben abdest alayımda oyle okuyayım onu
reglıyken dua okunuo ama benım ıcıme cok siınmıo okumak
biiti gibi zaten
yaa okadar kısa suruosa ben kendımde 4444 kez okuyayaım
opudan sonrada ayrıyaten

ha ha sen bana bakma ben 7 yaşımdan beri kuran eğitimi alıyorum ailemin kendi kuran kursu vardı 1yılda yatılı kursa gittim orta okuluda imamhatipte okudum yani bütün duaları ezbere biliyorum ve çooooooooook hızlı okuyorum yani biraz zor trk okuman ama yine okuruz transferden sonra merak etme

ha ha sen bana bakma ben 7 yaşımdan beri kuran eğitimi alıyorum ailemin kendi kuran kursu vardı 1yılda yatılı kursa gittim orta okuluda imamhatipte okudum yani bütün duaları ezbere biliyorum ve çooooooooook hızlı okuyorum yani biraz zor trk okuman ama yine okuruz transferden sonra merak etme

yok ben tefriciyeyi ezbere bılmıorum
acıorum okunusu lap topdan ordan okuorum ama 500 kere okuyunca
ezberlerım herhal:)))
olmadı hoca okuo bende ıcımden okuorum ııce öğrenıorum nerelerde değişik ses yapıo
ona göre okuorum bı ara meryem suresını cok okuyordum
cok tanıdık gelıodu artık

yok ben tefriciyeyi ezbere bılmıorum
acıorum okunusu lap topdan ordan okuorum ama 500 kere okuyunca
ezberlerım herhal:)))
olmadı hoca okuo bende ıcımden okuorum ııce öğrenıorum nerelerde değişik ses yapıo
ona göre okuorum bı ara meryem suresını cok okuyordum
cok tanıdık gelıodu artık

:) oooooooooo senin iş uzun ben oturduğum yerde günde 1000 tane banamısın demiyo :)))))))))

hoş bulduk canım dün burdaydım herhalde sen farketmedin

slm verdim ama görmediniz sanırım o kadar koyu bi sohbetiniz vardıki bölmeyim dedim sadece slm verdim okumakla yetiniyodum :40::40::40::40:

ay kız bizdedikodu yapmaktan böleyiz dal sende valla benide bazen sallamıyolar dalıyom hemen konuya :))))))))) eeeeee nasılsın bakalım

Back