- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.501
kızlar üzülmek yok hepimiz çok yakında burda gebeliğimizi anlatcez inşallah
ben girmiyom canım öbür topiğe kim ne yazmışsa kendine öle çok bilmişlik taslamasımn kimse ben bukadar kırılacak biişi yazdığımı sanmıyorum yazdıysamda umudumsundan çok özür dilerim ama diğer karıların hiç birini ilgilendirmez herkez kendi işine baksın benimde sinirimi boş yere bozmasın kimse :)))))))
canım sende eve gidince yat dinlen azıcık
valla bizde dunden beri aynı konudayız ayşayle bukadar incitecek ne yaptık yani ben irbirimizi artık tanıdığımızı düşünüyordum ki ortada kötü bi niyet yoktu onun orda yalnız kalmasını tabikide isteemyiz aynı şekilde geçen haftada umudu çağırmıştık diğer topiğe hatta ayşe yazmış peşine ben yazmıştım hani bir topicfde toplanak diye düşünmüştük ne bilim dediğin gibi bu kadar derdin arasında birbirimize yaptığımıza bak
canım tabiki mutlu olmaya çalış üzme kendini stres iyi değil inşallah büyücek yumurtalar gelecek bebişler hiiiiiiiiiiç sıkma sakın canını bizede bakma biz bi öle bi böle toplarız bizde inşallah bir iki güne :)))))
çiğdemcim merhaba canımm
tüp bebek surprızlerle dolu tatlım dr bıttı demeden bıtmez hiçbişey
benım gecen tedavımde dr dedıkı ne kadar gusel yumurtalrın hepsı aynı boyda dedı
14 mm di hepsı ıkı gun sonra yaklasık hepsı kendılığınden çatladıı
yaaanii iyi gıdıosada guvenemıosun kötü gııdosa heran duselebılır
benımde ohhs reskım oluo coşuo kendı kendıne
bı delırıo benım yumurtalar:)))
allahımm ınsallah yuzumuze baksınn
hayatı dondurduk bebeğimiz oluncaya kadar hep bıyanımız eksık
butun mutluluklar yarım
bı bakmısım kahkahalrla guluyorum esımle cok mutluyum
sonraa oo kurtt gelıo oturuo aklımın bas köşesıne
ama coocuğun olmuoo naberrr dıo:)))))
ınsallah eksık kalmasın hiç bır kadın amınnnn
Amaaan zaten tedavi falan yalan noldu yanii her gittiğimde başka şey çıkıyor..Benim tedavim başlayana kadar geçer herhalde.. Gerçekten benim de çok sinirim bozuldu akşamki mevzuya hala kendime gelmedim, önüme gelene çemkiriyorum..Açıkçası şu an hiçbir umudum yok canım.. Biliyorum sinirim bozuk diye böyle söylüyorum ama şimdi parmağımı oynatacak dermanım yok..
Ptesi dağıtırım öbür topikte tefriciyeyi bakalım gelecek mi o zamana kadar?
Çık sen de tıkılıp kalma evde..
Ayyy nurcaaan bi yer olsa da lasam başımı gitsem şöyle dağ başı filan olsa mümkünse..
canım o kurt o ses bazan hepimizn içine düşüyor konuşuyoda konuşuyor ben onu usturmak için elimden geleni yapıyorumbasıtıyorum o sesi
inşşş güzel günler gelecek ,
inşşşşşşşşşşşşşşşş
ayy canımm benimm allah razı olsunn az cok hiç farketemz ne kadar okuyabılırsennurcaan kızz bana 500 demişsin bu 500 tefriciyemi ayetel kürsimi
başın açık yada kapalı olması farkediomu başlım bugün yarın günüm var okuyamam...ezbere bilmiom kitaptan okurum...
umut için değilmi
canım tefriciye okıcan başın açık okuyabiliyon sen okuyabildiğin kadar oku sıkma kendini kalanını ben okurum okuyamazsan evet umudaa okıcaz canım :)))))))))))
kızlar benim bu topikte ensevdiğim şey birbirimiz anlamaız kırımamamız yok sen şunu söyle yaptın böyle yapmadınlar yok çok doğal sanki evimiş gibi ailemiş gibi o yüzden çok üzüldüm burada tatsılık olmasına
AMA BEN İNANIYORUM BU KIRGINLIK GEÇECEK İNŞŞŞŞŞ BİZ YİNE ESKİSİ GİBİ OLCAĞIZ
yeterr nbr sın tatlım
sorma bende harp halındeyım o kurtla
ınadına mutlu olmak ıstıorum
bebeğimde gelecek bi gun alahın ıznıyle hepımızın gelecek ınsallah:))))
canım valla inan sıradan biri olmuş olsa herengi yazıştığım biri hiç tnlamam ama umudumsunu sevdiğim için onun böle yapması çok kırdı beni ki bende şurda zaten bikaç arkadaş var kendi ailemgibi gördüğüm kesinlikle incitmek istemiceğim umudumsunda onlardan biriydi ama böle oluncada insan üzülüyo hani ben diyorum eğer bukadar kötü bişi yazdıysak küssün nediyim ama özürde diledik napim bilmiyorum
haırlara yor tatlım belki iyi bişi dir :))))))) rüyayı hayra oyramk lazım hepayy canımm benimm allah razı olsunn az cok hiç farketemz ne kadar okuyabılırsen
fasrklı agızlardan olsun yeterkı
senın bebeiş nasıl jel rahatsız edıomu hala
bende bu ekz jel kullanıcam esşim yanımda olmıcak dıyee
nuranım naber kusum
kıss uyuymadınmı gece bende garıp gurup seyler gördum
ayakkabımın önu yırtılmıs ruymada onu duseltmeye calısıorum fılan
sonraa sabah bas agrısıyla uyandım:))))
amaa ıyıyım sımdı artık öğrendım yaa canımı sıkan seyelrın ustunde cok durmuorum
sende ıkı canlısın uzme bebısını annesını:)))))kendınıde tebiii
canım allah razı olsun kulun baska bır kul ıcın ettiği dua makbulmuskızlar ben yarın hsg çektiricem eğer sonrasında kanamam olmazsa dua da bitmemiş olursa bende okurum seve seve..
kusumm sen yorma cok kendını yaa okuyabıldığın kadarını oku derısını ben tamamalrımNe zamana kadar okunacak acaba bu dua
kızlar benim fsh 4,56 bi anormallik var galiba sizin bir bilginiz varmı.
yırtık ayakkabıya baktım tehlıkedeymısım:))))
oyle dıo hayrolsun ınsallah
bız ıyıye yoralım ayakkabının yırtılması feraha ermek demektır
yakın zamanda müjdelı bı haber almak demektırr:))))
haırlara yor tatlım belki iyi bişi dir :))))))) rüyayı hayra oyramk lazım hep
canım senide üzmiyim dedim herkezi kırmıyak bari :)))))))) senlede alakası yoktuya sana patladım üzüldüm :)))))))))))) çoooooooook öpüyorum özür :))))))))))))
bende bı yemek yıyıp geleyım bakalım
bugun bı turlu kasıklarım agrımadı dunde dıordum yaa
yaa dedım yumurtalarım yeterlı sayıda olmuomu acaba
sonra agrımaya basladılar hiç durmadan şimdide agrıo
dedımkı esımee yasasın kasıklarım agrıoo ohh dedım sağlıı sollu
garıp garıp bakıo bana sadistmisin aşkımsen dıo
ayy deım evet oyleyım kasık agrısı saglıklı yumurtlamaya işaret:))
kaçtım gelıcem bırasdan
selam kızlar bişi sorabilirmiyim bn jeli akşam kullanıyordum şimdi gündüze alayım diyorum ama değişim yapmam bişiyi etkilermi dozaj açısında
selam kızlar bişi sorabilirmiyim bn jeli akşam kullanıyordum şimdi gündüze alayım diyorum ama değişim yapmam bişiyi etkilermi dozaj açısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?