- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.221
artık okadar yıprandıkki pclere yapıştık
ayy aynene yakında 10 parmak yazıcam hee:))))gel şekerim gel bi sürü deli var burda :)))
:))))))))))))) ya bak yarın kaçma erkenden bugün kaçsanda yarın benimki nöbetçi tekim sıkılırım
ooooooooooooooooooooooo:92::92::92::92:sonundaaaaaa
ahh ahhha bi kızım olsa ben neler düşünüyorum da olmuyo işte olmuyo bende çok hayaler kuruyorum ama
ay olacak heğimizin bebişleri olacak hiiiiiiiiiiiiç merak etmeyin
ayy aynene yakında 10 parmak yazıcam hee:))))
ayy tatalım ben raporluyum bu hafta topiğin nöbeti bende ben burda olurum merak etme:)))))
tamam tamam şaka şaka :))))))))))
sence aşılamada hamile kalınmazmı?
canım eşin tst yaptırmadan bişi diyemeyiz ama aşılamanın tutma oranı çok düşük bence önce eşin bi test yaptırsın bak biz ne derdimiz olduğunu bildiğimiz halde derman bulamıyoz sizin ne olduğu belli değil
ayy yok bole dansı ızledık ılla kım elnecek onu merak etmıss neysem ben netten bakar solerım dıdımumuuuut uyumadı mı kocişin? uyutmadım mı adamı:))))
mrb arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim
ay ne değerlisi kız ne derdin olursa son arkadaşım burda oturuyom işim gücüm yok benim hareketlerini kısıtla ani hareket etme ama süreklide yatma
valla kocam tahlil olmadı bende türlü testi oldum bişey çıkmadı ama bu haziranda aşılamadüşünüyoruz artık
ayyy kızlar siz ne şeker şeylersiniz böyle yaaa. allah neşenizi bozmasın hatta bebişlerinizle birlikte dahada arttırsın. okumaya yetiştiremedim valla yazdıklarınzı süpersiniz yaww
sağol şekerim toplu terapi yapıyoruz biz böyle böyle doğurcaz sırayla gel sen de seni de doğurtalım :)))ayyy kızlar siz ne şeker şeylersiniz böyle yaaa. allah neşenizi bozmasın hatta bebişlerinizle birlikte dahada arttırsın. okumaya yetiştiremedim valla yazdıklarınzı süpersiniz yaww
hahaa beni tanımıyon ya ayşe ben efendim hobilerim arasında düzenli histereskopi olmak var en büyük keyfin narkoz almak :)))kızlar kendinizi tanıtmışınız daha önceki günlerden okuyamadım ama hepinizi tanımak için okumak istiyorum müsade edersenixz
ohooo hazirana kadar bi bakmışsın kendiliğinden oluvermiş :))) yollarını da umuttan öğren :)))
zevkle sekerımm kocam erken uyuo allahtann:))))ohh yarın muhabbett vaarrr haaaaanmmmmtamam yarın sanada uyku haram benimle oturun artık ha hayyyyyyyy
ohooo hazirana kadar bi bakmışsın kendiliğinden oluvermiş :))) yollarını da umuttan öğren :)))
ayyy kızlar siz ne şeker şeylersiniz böyle yaaa. allah neşenizi bozmasın hatta bebişlerinizle birlikte dahada arttırsın. okumaya yetiştiremedim valla yazdıklarınzı süpersiniz yaww
umudunca dı bi çıktı bidaha inmedi ha ha ha ha kız umut doğumdan sonra banda öğret :))))))))))))) ha ha bu arada benimkide yine herzamanki gibi horluyo aada kalkıp kumandayı istiyo bişi açıyo sanki izlicek gibi bidaha uyuyo :)))))))))
sağol şekerim toplu terapi yapıyoruz biz böyle böyle doğurcaz sırayla gel sen de seni de doğurtalım :)))
hahaa beni tanımıyon ya ayşe ben efendim hobilerim arasında düzenli histereskopi olmak var en büyük keyfin narkoz almak :)))
aaa 10 kullanıcıya düşmüş okuyanlar rating düşüyoooo... dümenden kavga çıkaralım...
zevkle sekerımm kocam erken uyuo allahtann:))))ohh yarın muhabbett vaarrr haaaaanmmmm
işi gucu bıraak,kocayııı uyuttt al kahvenı çayını yanına gel umutun yanınaa
haaahahayyttt:))))))
:))))))ahahaha ev bı sıcak bı sıcak kıslar
bıhter gecelıklerınden gıydım ama koca uyudu naaberr:))))
neysem ben kendımı ıyı hıssedıorum boylee:)))
benimkisi öbür pc de internet cafe bizim ev :))) bakiiimm araba sitesine bakıyo tamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?