oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ayyy kızlar siz ne şeker şeylersiniz böyle yaaa. allah neşenizi bozmasın hatta bebişlerinizle birlikte dahada arttırsın. okumaya yetiştiremedim valla yazdıklarınzı süpersiniz yaww

ay ne değerlisi kız ne derdin olursa son arkadaşım burda oturuyom işim gücüm yok benim hareketlerini kısıtla ani hareket etme ama süreklide yatma

kızlar kendinizi tanıtmışınız daha önceki günlerden okuyamadım ama hepinizi tanımak için okumak istiyorum müsade edersenixz

ayyy kızlar siz ne şeker şeylersiniz böyle yaaa. allah neşenizi bozmasın hatta bebişlerinizle birlikte dahada arttırsın. okumaya yetiştiremedim valla yazdıklarınzı süpersiniz yaww
sağol şekerim toplu terapi yapıyoruz biz böyle böyle doğurcaz sırayla gel sen de seni de doğurtalım :)))
kızlar kendinizi tanıtmışınız daha önceki günlerden okuyamadım ama hepinizi tanımak için okumak istiyorum müsade edersenixz
hahaa beni tanımıyon ya ayşe ben efendim hobilerim arasında düzenli histereskopi olmak var en büyük keyfin narkoz almak :)))

ohooo hazirana kadar bi bakmışsın kendiliğinden oluvermiş :))) yollarını da umuttan öğren :)))

umudunca dı bi çıktı bidaha inmedi ha ha ha ha kız umut doğumdan sonra banda öğret :))))))))))))) ha ha bu arada benimkide yine herzamanki gibi horluyo aada kalkıp kumandayı istiyo bişi açıyo sanki izlicek gibi bidaha uyuyo :)))))))))

tamam yarın sanada uyku haram benimle oturun artık ha hayyyyyyyy
zevkle sekerımm kocam erken uyuo allahtann:))))ohh yarın muhabbett vaarrr haaaaanmmmm
işi gucu bıraak,kocayııı uyuttt al kahvenı çayını yanına gel umutun yanınaa
haaahahayyttt:))))))
ohooo hazirana kadar bi bakmışsın kendiliğinden oluvermiş :))) yollarını da umuttan öğren :)))

:))))))ahahaha ev bı sıcak bı sıcak kıslar
bıhter gecelıklerınden gıydım ama koca uyudu naaberr:))))
neysem ben kendımı ıyı hıssedıorum boylee:)))

aynen öyle yani sabah dok gideceğim yumoşlarıma bakılacak nekadar büyümüşler diye onlarda pek uyuşuk zaten ben sizlere takıldım kaldım iyiki bu siteyi keşfetmişim yoksa düne kadar tavukları kıskanır olmuştum ciddi ciddi o derece ruh halim berbattı :)))

benimkisi öbür pc de internet cafe bizim ev :))) bakiiimm araba sitesine bakıyo tamam..

hadi ya bak bahane bahane tanımış oldum işte seniii

deli karı sen insana ömür katarsın bihter geceliğiymiş öldümya :))))))))))))) kız adam napsın artık bırak okadarda uyusun bütüngün pc başındasın sıkılıyo gariban kıskanıyodur o şimdi pc yi benimki çatlıyo kıskançlıktan bakıyo bişi yazıyom kime yazıyon diyo hemen :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…