oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

rica ederim kızlar

aminnnn........bizikilerle kampüs arkadaşı olurmlar inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrr
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kampüs arakadışıda olurlar
allahım ne güzel hayaler
rabbim bunları gerçeğini yaşamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benim ahdım var 9 ay rapor alcam :)))

canım benim al tabi kırk yılda bir anne oluyoruz valla ben varya 5 yıl oldu hamile kalacam doğuracam derken inan mesleğimi unuttum halbuki işimde çok iyiydim bundan 5 yıl önce 1 tl den fazla aylık alıyordum evlenirken eşim bnden az alıyodu :))))))))) şimdi iş bulamıyorum :))))))))) ahhhhhh ahhhhhhhh herşeyden vazgeçtim bi doğsaydı sağ sağlim :)))))))

edut mirandanın güzel haberlerini getirmişin sağol Allahım cümlenize hayırlı transferler peşine hamilesin haberi ile mutluluklar versin

teşekkür ederim moral oluyorsunuz bana .

canım emin ol sandığından güçlüsün rabbim kuluna taşıyamayacağı derdi vermezmiş demekki sen bu yükü taşıyabiliyorsunki sana bu derdi verdi emin ol hiç dünemiceği şeylere bile daynıyo insan oğlu bence rahat ol derdini nekadar saklarsan okadar esiri olursun onun[/QUOTE]

ama zor geliyor bazen.kaldıramıyorum.ben yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yokmu ankarada tedavi olacak medicana ankara hakkında yokmu kimsenin bir bilgisi

Canım arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden transferim dün 16:30 da oldu.şükür iyi geçti şimdi dinleniyorum.

ama zor geliyor bazen.kaldıramıyorum.ben yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yokmu ankarada tedavi olacak medicana ankara hakkında yokmu kimsenin bir bilgisi[/QUOTE]

canım bildiğim kadarıyla içimizde ankarada yapan yok ama düşünen arkadaşlar var onlarda tabi sningibi daha arayıştalar

kızlar maya tüp bebk her ay bir çifte ücretsiz tüp bebk çekilişi yapıyormuş formu doldurun

hazel nbr canımm napıosun bayağıdrı yoktun
bızde evı yerleştırıoz bende arada nete gırebılrısem gırıorum bıyerden çekıo kablosuz neysekı:)
yetercım sen naaptın testlerın sonucu cıktımı
bende baskentı aradım regl oldum bugun c.tesı gıdıcem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…