• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

aslında kistımın olup olmadığınıda bılmıorum transferden sonrakı 2.reglım bu
hiç kontrolede gıtmedım zaten aşılama yapılmıstı bana aaynı zamanda 6-8 yumurtam vardı
5-tane olgun var demişti onlar catlamıstırda diğerlerı nooldu bılmıorum
neysem bakar artık büloo:))

aa bak ben ben onu bılmıordum keske kontrole gıtseydım kusum ben 21.gunden sonra bıraktım hasta oldum iştee ben reglle gıdıo dıye bılıodum hap kuçultuo dağılmazsada reglle gıdıo dıye bılıodum hayırlısı artık yaa varsada bı hayır vardır dıorum parolamız oldu zaten herseyın hayırlısı

o zaman tedaviye başlayamadık hocanın yurtdışında semineri varmış bana sen hapa devam et ben dönünce başlarız hem kistin dağılır demişti e dedim o kadar zaman hap kullanılır mı? istersen 2 sene bile hiç ara vermeden kullanırsın bişey olmaz önemli olan yumurtalar iyice baskılansın tedaviye başlamadan hepsi yaklaşık aynı büyüklükte olsun demişti..

ocakta 2.yılımız doluyor evleneneli...düğün fotoğraflarıma bakarken öyle içim yandıki...
en güzel halimle en içten halimle gülümsemişim başıma nelerin geleceğini hiç tahmin etmeden..
benim kardeşim olmadı onun için mahalledeki bütün çoçukları kardeşim belleyip hepsine bakıyor hatta altlarını bile değiştiriyordum mınderi kıvırıp bebek yapıyor guya onu emziriyordum taa ozamandan belliymiş çoçuk hasretim onun için evlendikten sonra 6 ay kadar korunduktan sonra hemen coocuk ıstedimm
hemen hamile kalacağımdan okadar emin olduğum için son bir tatile çıkalım dedik alanya sonra istanbul,kan testı hemen belli olurmuss reglıme 3 gun kalaq bı polıklınığe gidiyoruz kan testı yaptırmaya 3 gune daynamaya sabrımız yok yani halbukii kaç 3 gunler kaç 3 aylardır sabredıyoruz şimdi..polınıkılıkten reglımı gecip geçmediğini sordular hayır dedım geçince gelın dedıler ama benim reglım hiç gecikmedi...
3 ayın sonunda hala kalmadığım için hemen kontrollere başladık ben zaten bebek dusunduğumuz ılk ay yaptırmıstım butun testleri normaldi hersey.. şimdi eşimdeydi sıra...
sperm değerlerim normalin biraz altındaymış dedi eşim sol taraftada varikosel varmış amelıyat demiş dr
ilk şokk...doğudayız adam gibi bit doktor bulurmuyuz o bıle belli değil..
eşim hemen bi doktor buluo ve randevu alıyor gıdıyoruz amelıyat oluo...şimdi 3 ayı sabırsızlıkla beklıyoruz kesın yukselecek değerler eminiz...bununla brlıkte kurler yapıyorum keçiboynuzu evıcap l-arginine içio ama 3 ayda sonuç aynı..
sonra bı dr buluyoruz dıokı 3.derece varıkosellerın duzelmesi zaman alır 1 yılı bulur bıraz sabredın ...
bu arada yaz oluyor ve tam bır yıl geçmiş oluyor bız coocuk ısteyelı. adanada bır tup bebek merkezine gıdıyoruz spermıyogram yaptırıoruz 10 mılyon cıkıo dr bu değerle sızın aşılamayla olur dıyor
bulunduğumuz yerde yapğtırsak sonuç cok değişirmı dıyoruz cok değişmez aynı işlemler yapılır dıyor ve bız aşılamya başlıyoruz
iğneleri 3 gun kullanıp gıdıyorum 8 tane yumurtma oluo istersenız tupe geçin dıyor drumuz
tekrar hurraaaa adanaya dönuyoruz ertesı gun 12 tane oluo bu defa yumurtam...tupe geçiyoruz rescue ıvf...sıklusu kurtarma yanii...
ben okadar mutluyumkii aşılamayı zaten istemıyorum...bunda mutlaka bı hayır vardır dıyorum mutlaka olacak dıyorumbıde az bı ilaçla 16 yumurtam oluo daha moolsun...
pazartesi gıdıyorum kontrole kan verıyorum beklemnız gerekmez bız ararız dıolar alışverıse verıorum kendımı transfer esnasında gıyecek rahat bısıler denıyorum tam kabındeyım ustumu cıkardım tlf calıo delı gıbı çantanın ıcınde arayıp buluyorum hemşire hanım yumurtalarınız kendılığıden çatlamış tedavı ıptal dığer hastalığınızın 3.gunu gelın dıyor
yeğenlerim var yanımda soruolar nooldu dıyee bılmıolar cunku yalanlar uyduruoruz tek ayak ustunde denediğim herseyı alıp cıkıyoruz dunya baıma yıkılıo sankı cunku ilaçlar yan etkı yapmıs zaten bıran once yumurtalrım toplansın dıye beklerken okadar basıt 3 cumleyle herseyı boşa yasadınız dıyortlar resmen....
ynleri bırakıp merkeze zor atıyoruz kendımızı doktorumuz yumurtaların hepsının çatlamış olbıleceğını soylesede KALANLARI TOPLAYIN dıyorum
işlem sonunda ıkı embriyom 3. gune gelıyor 2. kaliteler cunbku cok olgun olmayan yumurtalrımla yapıllar progesteronum erken arttığı ıcın tarnsferı yapmıyorlar dondururuyorlar
3 ay sonra kasımda baslıyorum yenıden eşimın spermlerı cok kotu olmadığı ıcın aynı zamanda aşılamada yapılacakmıs hiç duymadım ama guvenıyorum doktoruma..
çok az dozla yıne 7-8 yumurtam oluo 5 tanesı olgun aşılama gunu gelıo eşimin yıkanmadan sonrakı sperm hızı beklendiği kadar artmıo drum bu tup bebek sperm sayısı ama sızın cok yumurtanız var belkı olur dıyor bir şokkk daha...
3 gun sonra merksden arıolar embriyolarınız çözuldu yarına kadar bekltıcez eger bı sorun olursa sızı arıcaz yoksa 11 gıbı gelın
erkenden uyanıyorum kulağım tlfda noolur aramsınlar gelişimlerı durdu demesınler dıyorum saat bişekılde 11 oluyor ama o saate kadar hiç durmadan bıldığım butun sekıllerde dua edıyorum
8 hucrelı 2 kalıte embriyom tarnsfer edılıyor sonunda içime kayısını göruyorum yıne dualar dualar...
resmını verıolar ama cok fazla fragmantasyon var okadar resım bakmısım kı artık yuzdesıne kadar bılebılıorum cok az sansımız var ama yınede bır umut en azından bır sansımızı denedık
9. gun dayanamayıp kan testı verıorum sonucu bılıyorum ama negatiff eşim yıkılıyor resmen sigarayı bırakmısken durup sigara alıp yakıyor
halbukı varlığına hiç alışmayım dıye hiç elını karnıma koyup konusmamıstı bıle yınede ne kadar alışmıs demmki...
ben elımı karnıma koyup bebeğıme veda edıyorum onu cok sevdiğimi soyluyorum....
ertesı gun arkadas bebeğının diş buğdayına çağırıo kahroluyorum ama gıdıyorum bırlıkte gıttığımız dığer arkadasımda kızını uyuduğu ıcın bakıcıda bırakmak zorunda kalıo ve dıoki
KIZIMSIZ HİÇBİR SEYDEN ZEVK ALMIYORUM..... O AN İÇİM DAHADA YANIYOR VE DIYORUMKI ICINDEN
BEN HER GÜNÜMÜ OĞLUMSUZ VE KIZIMSIZ YAŞIYORUM...

mrb canım bende aşılama yaptırıcam ama korkuyorum:18::18::18:

kusum naapımm evı yerleştırıorum arada gırırum nete komsulardan bırı
şifre koymamıs sanırım çekıo bıyerlerden:)))
bızım nette en geç pazartesı olurmus her yerde cekmıo yatak odasında cekıo sadece komsudan olan bukadar yıne ıyı:))
sen nasılsın kusum artık sen bı annesın keyfını cıkarr
ve bol bol dua et senın duanda kabul olur şimdi :)
çok öptum canım arkadasım
Çok şanslısın aslında ben şanslıyım sensiz kalmadım :)) ben iyiyim valla yatışıom annemiyim ben acaba yaa dua ediyorum inşallah rabbim nasip etmştir bu sefer annee olmayı bende çok öptüm kuzum
valla hayatım benim annemlerde kalmam gerekti eşim hep ilgi bekleyen bi adam bana huzur vermezdi transfer zamanı ama annemlerin ordada hep gençler var beni hi bırakmadılar zaten transferin 3. günü kuzenime kız istedik 1-2 gün sonrada gidip yüzük taktık ben zaten sabit biyerde duramayn da bi kadınım kız kardeşimi alı annemlerin orda meydan diye biyer var oraya gidiyodum alışveriş yerlerini geziyodum yemek felan yiyodum kız akardeşimle akşamleyinde gençler işten geliyodu kırılıyoduk gülmekten hatta ben 6. gün test yapmaya başladım hep negatif idrar testi nasılsa tutmadı diye arkadaşa gidiyom kahve içmeye sigaramı içiyom oooh görcen ama kendimi hiç bişeyde zorlamıyom tuvallette olsun evde bardak bile kaldırmıyom herşey ayaıma geliyo aama geziyomda ekstra tek yaptığım hergün bir paket antep fıstıı ve bir paket kabak çekirdeği yedim ve 12 gün boyunca sadece 2 kere banyo yaptım oda birini transferden 6 gün sonr a felan yaptım 2. yi test için hastaneye gitcem zaman yıkanmak hiç iyi değil tavsiye ederim heleki sıcak su kesinlikle bebeği tutturmuyo valla 6. günden 12. güne kadar negatif le gittim hastaneden poziitifi duydum kendim bile iinanmadım relaks ol sıkma kendini sürekli yatma gez dolaş yoruldummu asvalt bulsan otur ama evde kalma sürekli

Bende annemdeyim çok rahatım geçen sefer dinlenenememiştim kabak çekirdeği ve ananas yiyiyorum bende abartmadan :) ve geçen sefer 3. gün banyo yapmıştım hava çok sıcaktı bir arkadaşım daha söyledi sakın banyo yapma diye bende yapmayacağım bu sefer bakalım.çok sağol bilgilerin için aklına başka birşey gelirse dinlerim yine :)

kız bana asla çıkmaz :53::53::53::53:
2009 da kk doğum günü etkinliğinde tüp bebk çekilşi vardı pro üyeler katılıyordu vee 8 kişi katılmıştı bana çıkmadı:30::30::30::30:yeğenim bana dediki halacım oraya adece senin adını yazıp koyslar yine çıkmaycak herhalde :60::60::60::60::60:
HAYIRLISI OLSUN BİRİNE ÇIKSIN BEBİŞİNİN GELMESİNE ARACI OLSUN FARK ETMEZ YOL ARKADAŞLARIM
kız öle deme belki çıkar
nbr canımm napıosun bakalım bebiş nasıl

evet kuşum yaa bakalım kistım yoktur ınsaalh valaa doğum kontrol hapı içtim
bu ay kistım varsada gitsin diye bakalımm yaa inşallah bu 3. tedavim olacak artık ömür boyu puregon
kullanacakmısım gıbı gelıo:)))) bende iğne yemeden duramıorum ayol:))))
tatlım iyi diyim iyi olalım sen gittinya küstüm topice girmiyom :)))))))))))) ha ha ya ben tam hamile karı modlarındayım moral bozuklukları hasaslık felan hepsi bir arada sen naptın evine geldin heralda hadi bu ev hayırlı uğurlu gelsin evladına yuva olsun inşallah

Çok şanslısın aslında ben şanslıyım sensiz kalmadım :)) ben iyiyim valla yatışıom annemiyim ben acaba yaa dua ediyorum inşallah rabbim nasip etmştir bu sefer annee olmayı bende çok öptüm kuzum

Bende annemdeyim çok rahatım geçen sefer dinlenenememiştim kabak çekirdeği ve ananas yiyiyorum bende abartmadan :) ve geçen sefer 3. gün banyo yapmıştım hava çok sıcaktı bir arkadaşım daha söyledi sakın banyo yapma diye bende yapmayacağım bu sefer bakalım.çok sağol bilgilerin için aklına başka birşey gelirse dinlerim yine :)

canım ya benim diğer yazılarımı gördünmü hiç bilmiyorum ama ben ananası tavsiye etmiyorum herkez vitaminli diye yiyor ama zaten kullandığımız ilaçlar kanımızı yeterince sulandırıyor ananasında kan sulandırma etkisi var ananas maydanoz ve bitkisel çaylardan uzak dur ıhlamur adaçayı vs. bunlar adet soktürücüdür bir nevi ananas yicene kivi ye daha iyidir muz tüketme kabız olursun hergün ben en az 1 litre kayısı suyu içtim ve kayısı yedi kabız olmamak için birde tuvaletini yapamazsan sakın zorlama çık gelince bidaha git gerekirse 10 kez gir çık ama sakın ıkınma bunlar dışında öle yrüyünce düşer felan diye bişi yok dediğim gibi tek yasak kabız olmak ve banyo yapmak yemiceğin şeylerde ananas maydanoz bitkisel çaylar ve çay kahve gerisi serbest

[/COLBugün salavat getirdinmi

--------------------------------------------------------------------------------

BUGÜN SALAVAT GETİRDİN Mİ??

Peygamber efendimiz sALLAHu aleyhi vesellem şöyle buyuruyorlar:
İnsanların en cimrisi yanında adım anıldığı halde bana salavat getirmeyendir."

Gelin bugünden itibaren Peygamberimize salavat getirelim.

SALAVAT GETİRMENİN FAYDALARI

Peygamber efendimiz bizzat bizi tanır.
Peygamber efendimizin şefaatlerine nail oluruz.
Kişiye zihin açıklıgı verir.
Unuttugumuz ve kaybettigimiz birseyi hatırlatır.
Amel defterimize sevaplar yazılır.
Gönlümüz huzur ve ferahla dolar

ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED [/center]

Allah Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.

Allah Resulüne salavat getirmek, en bereketli, en faziletli, saadeti dareyn için en faydalı ibadetlerden biridir. Hakkıyla yapılırsa sevabı da çok büyüktür. Amelleri tathir eder, hataları örter, manevi dereceleri yükseltir.

İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde salavat getirmenin fayda ve sevaplarını şu şekilde sıralamıştır:
1- Hataları örter, günahların bağışlanmasına vesile olur.

2- Amelleri arındırır.

3- Makam ve dereceleri yükseltir.

4- Söyleyen kimse için istiğfar eder.

5- Uhud dağı kadar veya ölçülerin en büyüğüyle sevap verilir.

6- Endişe ve korkulardan kurtarır.

7- Efendimizin şefaatini ve şahitliğini ve Allah’ın rıza ve rahmetini celbeder, gazabından emin kılar.

8- Arşın gölgesine girmeyi sağlar.

9- Havz, Sırat vb. yardımcı olur.

10- Eli dar olanlar için sadaka yerine geçer.

11- Meclisleri süsler.

12- İtibarı artırır.

13- Allah ve Allah Resulüne yakınlaşmayı sağlar.

14- O bir nurdur.

15- Kalpleri nifak ve kirden arındır.

16- Muhabbeti artırır.

17- Sahibi hakkında gıybet edilmesini önler.

18- Allah Resulünün rüyada görülmesine vesile olur.

Daha uzunca sayılmış.

1-Salat konusunda Allaha, Meleklere muvafakat edilmiş olur.

2-Duaların kabülüne vesile olur.

3-Şefaata vesile olur.

4-Allahın salatına vesile olur.

5-İnsanın unuttuğunu hatırlamasına vesile olur.

6-Cimriliği önler.

7-Meclisleri süsler.

8-Konuşmalarda hitamı misk olur.

9-İnsanın nurunu artırır, ahirette aydınlığa vesile olur.

10-Sıkıntıların kalkmasına, devamlı bereketin yağmasına vesile olur.

11-Hidayete vesile olur.

12-Peygamberimize olan haklarımızın ödenmesine yardımcı olur.

13-Bir duadır. Allahın Halili ve Habibine bir medihtir
OR]

ne güzel dimi keşke her zaman yapabilsek adetim bitince başlıycam bende okumaya çünkü herşeyi verecek rabbim inş.hepimiz ulaşırız ben bu gün çok duygusalım biri bişey dese ağlıycam iğneler beni etkiledi herhalde aman ne bileyim iş yeride stres müşterileri boğazlıyasım geliyo hiç bi şey yapasım yok tüp bebek yaptırasım da yok biraz önce benim çamaşır aldığım bi arkadaş varmış ona gittim hamileymiş kan tahlilleri ağzımı uçuklattı güne geçmiş ilk gün 18 2.gün 45 falan böyle böyle kadının iki güne bi 15 günde 900 olmuş doktor demiş bekliycez sonra bi daha gidiyo 600 e düşmüş dok.arıyo dok.ağrın varmı diyo yok kanman var mı yok git doğum evinde yaptır eşi de demiş boşver artık kolların delik deşik oldu dok.ille gidin demiş bi gidiyo değer 1800 çıkıyo o yapan yeri şikayet etmişler düşünün hiç bir yere güven kalmadı dok.inat etmese gidip aldıracaklarmış şimdi keseyi görmüşler haftayada kalp atışını biz olsak değer düştü allah korusun rabbim nasip etmesen kimyasal gebelik boş gebelik mol gebelik güzel gebelik nasip etsin hepimize saçmalamıyorum dimi beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyo iki gün tatil var çok şükür haftaya cumartesi nasip olursa yumurtalarım çatlatılacakmış 31 ocak toplanacakmış duruma göre ya 3.gün ya 5.gün transferi yapılacakmış senki ben değilim bunları yaptırcak başka biri kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niye bu defa canım yanıyo

ne güzel dimi keşke her zaman yapabilsek adetim bitince başlıycam bende okumaya çünkü herşeyi verecek rabbim inş.hepimiz ulaşırız ben bu gün çok duygusalım biri bişey dese ağlıycam iğneler beni etkiledi herhalde aman ne bileyim iş yeride stres müşterileri boğazlıyasım geliyo hiç bi şey yapasım yok tüp bebek yaptırasım da yok biraz önce benim çamaşır aldığım bi arkadaş varmış ona gittim hamileymiş kan tahlilleri ağzımı uçuklattı güne geçmiş ilk gün 18 2.gün 45 falan böyle böyle kadının iki güne bi 15 günde 900 olmuş doktor demiş bekliycez sonra bi daha gidiyo 600 e düşmüş dok.arıyo dok.ağrın varmı diyo yok kanman var mı yok git doğum evinde yaptır eşi de demiş boşver artık kolların delik deşik oldu dok.ille gidin demiş bi gidiyo değer 1800 çıkıyo o yapan yeri şikayet etmişler düşünün hiç bir yere güven kalmadı dok.inat etmese gidip aldıracaklarmış şimdi keseyi görmüşler haftayada kalp atışını biz olsak değer düştü allah korusun rabbim nasip etmesen kimyasal gebelik boş gebelik mol gebelik güzel gebelik nasip etsin hepimize saçmalamıyorum dimi beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyo iki gün tatil var çok şükür haftaya cumartesi nasip olursa yumurtalarım çatlatılacakmış 31 ocak toplanacakmış duruma göre ya 3.gün ya 5.gün transferi yapılacakmış senki ben değilim bunları yaptırcak başka biri kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niye bu defa canım yanıyo

canım benim hormonların sana bu oyunları oynuyor aldırma sen onlara.. iyisin ve bebeğini almaya doğru hızla gidiyorsun.. bak ne güzel az kalmış işte keşke senin yerinde olsam keşke sabah akşam karnıma totoma hatır hutur iğneler soksam :)))
inşallah bizlerin değerleri düzgün gider de öyle duygusal çalkantılar yaşamyız zaten kafayı yedik bir de üstüne böyle şoklar yaşamayalım..

canım benim hormonların sana bu oyunları oynuyor aldırma sen onlara.. iyisin ve bebeğini almaya doğru hızla gidiyorsun.. bak ne güzel az kalmış işte keşke senin yerinde olsam keşke sabah akşam karnıma totoma hatır hutur iğneler soksam :)))
inşallah bizlerin değerleri düzgün gider de öyle duygusal çalkantılar yaşamyız zaten kafayı yedik bir de üstüne böyle şoklar yaşamayalım..

doru söyliyorsun dok.bana dün az biraz kilo var dedi sanki ilk defa deniliyo gibi ona falan sinir oldum inşallah bu defa ohss olmam o gerginliği bir daha yaşamak istemiyorum benim tek tedirginliğim o bakalım nasıl olcak

doru söyliyorsun dok.bana dün az biraz kilo var dedi sanki ilk defa deniliyo gibi ona falan sinir oldum inşallah bu defa ohss olmam o gerginliği bir daha yaşamak istemiyorum benim tek tedirginliğim o bakalım nasıl olcak

aman beni biliyorsun zaten kilo en büyük derdim.. bana da ha bire kilo ver kilo ver bık bık bık söyleniyor.. üfff iki kez kendiliğimden hamile kaldım ben ikisinde de bundan daha kiloluydum, olacağı varsa hepsi bahane.. geçen sene bir arkadaş yaptırdı tüp bebek hem 42 yaşındaydı hem de sanırım 100kg den fazlaydı.. oldu işte ilk tedavisinde tuttu.. çok biliyolar.. sanki biz vermek istemiyoruz.. hem o kadar hormon al hem diyet yap sonra da katil olma.. kolaydı... ayyy çok kızdıııım..

yaz mutlaka sonra merak ediyorum ben herkesi.. ben bursadayım burada tedavi görüyorum prof.dr.osman develioğlu doktorum.. heeeyt beee adı bile heybetli :))) şaka bir yana doktorumdan yana içim çok rahat çok eminim tam teslim oldum..sen nerdesin nerde başlayacaksın?

bı gunler gecsede baslasam tedavıye yazarım tabıkı sende yaz ama ben ç.kalede oturuyorum istanbulda alman hastanesinde yaptıracagım ısallah bu sefer yuzumuz guler canım

bı gunler gecsede baslasam tedavıye yazarım tabıkı sende yaz ama ben ç.kalede oturuyorum istanbulda alman hastanesinde yaptıracagım ısallah bu sefer yuzumuz guler canım

ay çok severim ben ç.kaleyi geyiklide evimiz var bizim.. hatta tayin de istemiştim ama olmadı..
inşallah canım alman hastanesini çok iyi diye duymuştum. umarım Allah bu kez yüzümüze bakar.. sizde sorun neydi?

merhaba kızlar genetık test ne kadara maloluyor.ozellerde ne kadar.bılen varmı

caanım merkezden merkeze değişiyor
bana bir yer kişi başına 200 tl dedi ama başka bir yerde kişi başına 1000 tl dedi
burç labaratuvarlarında 200 tl imiş ama devlette yaptırırsanücretsiz yapıyorlar

ay çok severim ben ç.kaleyi geyiklide evimiz var bizim.. hatta tayin de istemiştim ama olmadı..
inşallah canım alman hastanesini çok iyi diye duymuştum. umarım Allah bu kez yüzümüze bakar.. sizde sorun neydi?

ben edremıt akçaylıyım ama eşim ç.kaleli ç.kalede oturuyoruz bende sevıyorum burasını benım onemlı bı sorunum yok ama esım dr. duzgun ılgılenmıyo gıdınce ılac verıp yolluyo uzun uzun tedavı gormektense dırek tup bebege gıdelım dedı 1 kere verlım para dedı ama elımızı uzattık kolumuzu kaptırdık şansızlıklar hep bızım basımıza geldı ole ıste canım bızde cok ıyı dıye duyduk alman hastanesını ısallah sonucta ıyı olur ama tabıkı doktorlar vesılecı aacı verecek ALLAHTAN

merhaba kızlar nasılsınız yazılarınızı okuyorum çalıştığım için pek vaktim olmuyo girmeye ama akşamları muhakkak okuyorum yazıları bende iğneme başladım bakalım pazartesi kontrol var ne denecek bakalım aranızda aşılama yaptıran varmı biraz bilgi verseniz bir yerde okumuştum aşılamadan sonra bayan hiç banyo yapmamış taki test gününe kadar ve bu arada ilişkiye devam etmiş ve tutmuş dinimizce uygun değil ama bilmiyorum kafam karışık bana bir yol gösterin tüp bebek yatırdığımda okadar ümitliydimki bebeğim olacak diye şimdi bir boşluk var bana dua edin neolur Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:1::1::1::1::1::1:

Back