oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Saol nurcan cım sürekli yatamıorum arada evde dolanıom hergün mecbur dışarı çıkıorum çünkü iğne oluyorum bakalım kısmetimizde varsa olacak bebiş allahım hayırlısını versin.Ama sen tecrübelisin anlat bakalım sen neler yaptın?

Umutum canım arkadaşım senden naber?

kusum naapımm evı yerleştırıorum arada gırırum nete komsulardan bırı
şifre koymamıs sanırım çekıo bıyerlerden:)))
bızım nette en geç pazartesı olurmus her yerde cekmıo yatak odasında cekıo sadece komsudan olan bukadar yıne ıyı:))
sen nasılsın kusum artık sen bı annesın keyfını cıkarr
ve bol bol dua et senın duanda kabul olur şimdi :)
çok öptum canım arkadasım

kız ne işin vardı okadar uzakta buraya gel diyorum dinlemiyorsun
ben yarleştirirdim evini senin

KIZLAT DİĞER TOPİKLEREDE YAZDIM MAYA TÜP BEBKTE HER AY 1 ÇİFTE ÜCRESİZ TÜP BEBK VERİLİYORMUŞ FORMU DOLDURUN BELKİM BİZDEN BİRİNE ÇIKAR

Maya Tüp Bebek Merkezi’nden Ücretsiz Tüp Bebek Kazanma Şansını Yakalayın‏
NEDEN OLMASIN

ayyy ölüyorum çok hastayııım.. hem de yalnızım kimse yok herkes şehir dışındaaa.. oofff ctesiye geçmezse histereskopim ertelenecek gripken anestezi alamazsın dedi doktoorrr.
yardım edin ne yeseme ne içsem de geçse ctesiye kadar?

bebğim geçmiş olsun
ya valla ne yesende faydası olmuyorki
ben 1 ay çektim geçmedi
inşş cmrts geçer

aile doktorunuz gelddiii hanımmmm
AYŞEcim bol bol ılık su iç ilaçlardan bıle faydalı olduğunu soyler esım
grip için birde tylol hot iç bol bol uyu dınlen
taze meyve suyu iç ve c vitamını tableti al dırencn artsın
c.tesıye gecermı bılmıorum faydası olur ınsallh
geçmişş olsun

valla hayatım benim annemlerde kalmam gerekti eşim hep ilgi bekleyen bi adam bana huzur vermezdi transfer zamanı ama annemlerin ordada hep gençler var beni hi bırakmadılar zaten transferin 3. günü kuzenime kız istedik 1-2 gün sonrada gidip yüzük taktık ben zaten sabit biyerde duramayn da bi kadınım kız kardeşimi alı annemlerin orda meydan diye biyer var oraya gidiyodum alışveriş yerlerini geziyodum yemek felan yiyodum kız akardeşimle akşamleyinde gençler işten geliyodu kırılıyoduk gülmekten hatta ben 6. gün test yapmaya başladım hep negatif idrar testi nasılsa tutmadı diye arkadaşa gidiyom kahve içmeye sigaramı içiyom oooh görcen ama kendimi hiç bişeyde zorlamıyom tuvallette olsun evde bardak bile kaldırmıyom herşey ayaıma geliyo aama geziyomda ekstra tek yaptığım hergün bir paket antep fıstıı ve bir paket kabak çekirdeği yedim ve 12 gün boyunca sadece 2 kere banyo yaptım oda birini transferden 6 gün sonr a felan yaptım 2. yi test için hastaneye gitcem zaman yıkanmak hiç iyi değil tavsiye ederim heleki sıcak su kesinlikle bebeği tutturmuyo valla 6. günden 12. güne kadar negatif le gittim hastaneden poziitifi duydum kendim bile iinanmadım relaks ol sıkma kendini sürekli yatma gez dolaş yoruldummu asvalt bulsan otur ama evde kalma sürekli

daha iyiyim şekerler.. biraz açıldım valla duş çok iyi geliyor.. bir de durmadan kendime iyisin iyisin iyisin diyorum.. ctesi histereskopi olmam laaaazıııııım.. narkoz müptelasıyım ben canım çekiyor artık :))) valla 1 gün bile erteleyemem üfff içim şişti doktorumu görmem lazım...
umutcum sen de c.tesi doktora gidiyorsun ha? hadi ikimiz de hayır haberlerle gelelim inşallah..

ay dur ben gidim katılım :)))))))))))))))))))))) şaka tabi hepiniz katılın belki birinize çıkar ya hatta yeter inşallah sana çıkar bakarsın :))))))))))

kız bana asla çıkmaz
2009 da kk doğum günü etkinliğinde tüp bebk çekilşi vardı pro üyeler katılıyordu vee 8 kişi katılmıştı bana çıkmadıyeğenim bana dediki halacım oraya adece senin adını yazıp koyslar yine çıkmaycak herhalde
HAYIRLISI OLSUN BİRİNE ÇIKSIN BEBİŞİNİN GELMESİNE ARACI OLSUN FARK ETMEZ YOL ARKADAŞLARIM

evet canım ya duş banada iyi geliyordu

ay dur ben gidim katılım :)))))))))))))))))))))) şaka tabi hepiniz katılın belki birinize çıkar ya hatta yeter inşallah sana çıkar bakarsın :))))))))))
nbr canımm napıosun bakalım bebiş nasıl

evet kuşum yaa bakalım kistım yoktur ınsaalh valaa doğum kontrol hapı içtim
bu ay kistım varsada gitsin diye bakalımm yaa inşallah bu 3. tedavim olacak artık ömür boyu puregon
kullanacakmısım gıbı gelıo:)))) bende iğne yemeden duramıorum ayol:))))

ya valla iyice arızalı oldum canım hergün doktora gitmek isityor gidemedikçe zaman geçmiyor sanki :))) hap kullandıysan kistin yoktur benim hapın son günü hala kistim vardı geçen gün hapı bırakma 2. kutuya geç dedi 10-15 gün daha kullandım dağıldı kistim hemen başlattı sonra iğnelere..

:))))))valla aynı ben:))))))
yumurtaların antagonıste ragmen kendılığınden catlama olasılığı %1-2 dir ben o dılıme gırmeyı basardımk arkadasım embriyomun bıle tutma olasılığı %20 fılandı ama o olmadı bak ben zoru barasdım %1e gırmıstım bak ohhhs da oyle şimdi ondan korkuorum :)))))

aa bak ben ben onu bılmıordum keske kontrole gıtseydım kusum ben 21.gunden sonra bıraktım hasta oldum iştee ben reglle gıdıo dıye bılıodum hap kuçultuo dağılmazsada reglle gıdıo dıye bılıodum hayırlısı artık yaa varsada bı hayır vardır dıorum parolamız oldu zaten herseyın hayırlısı

KIZ HANİ O ÇÖLDEKİ BAHTSIZ BEDEVİ VARYA
İŞTE BEN OYUM VALLA
BANADA DR YUMURTASU BOŞ ÇIKMA OLASILIĞI 1000 KADINDA 1 KADINDIR DEDİ ODA BENDE ÇIKTI ALLAHIM ŞANSI NEDEN PİYANGODA VERMEZKİ FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…