- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
Saol nurcan cım sürekli yatamıorum arada evde dolanıom hergün mecbur dışarı çıkıorum çünkü iğne oluyorum bakalım kısmetimizde varsa olacak bebiş allahım hayırlısını versin.Ama sen tecrübelisin anlat bakalım sen neler yaptın?
Umutum canım arkadaşım senden naber?
kusum naapımm evı yerleştırıorum arada gırırum nete komsulardan bırı
şifre koymamıs sanırım çekıo bıyerlerden:)))
bızım nette en geç pazartesı olurmus her yerde cekmıo yatak odasında cekıo sadece komsudan olan bukadar yıne ıyı:))
sen nasılsın kusum artık sen bı annesın keyfını cıkarr
ve bol bol dua et senın duanda kabul olur şimdi :)
çok öptum canım arkadasım
kız ne işin vardı okadar uzakta buraya gel diyorumdinlemiyorsun
ben yarleştirirdim evini senin
ayyy canımm yetse puanımız ne gusel olurrda
işte olmuo cok ısterdım memlektımde olmayı
saol tatlım :)))
ayyy ölüyorum çok hastayııım.. Hem de yalnızım kimse yok herkes şehir dışındaaa.. Oofff ctesiye geçmezse histereskopim ertelenecek gripken anestezi alamazsın dedi doktoorrr.
Yardım edin ne yeseme ne içsem de geçse ctesiye kadar?
Saol nurcan cım sürekli yatamıorum arada evde dolanıom hergün mecbur dışarı çıkıorum çünkü iğne oluyorum bakalım kısmetimizde varsa olacak bebiş allahım hayırlısını versin.Ama sen tecrübelisin anlat bakalım sen neler yaptın?
Umutum canım arkadaşım senden naber?
kızlar maya tüp bebk her ay bir çifte ücretsiz tüp bebk çekilişi yapıyormuş formu doldurun
ay dur ben gidim katılım :)))))))))))))))))))))) şaka tabi hepiniz katılın belki birinize çıkar ya hatta yeter inşallah sana çıkar bakarsın :))))))))))
daha iyiyim şekerler.. biraz açıldım valla duş çok iyi geliyor.. bir de durmadan kendime iyisin iyisin iyisin diyorum.. ctesi histereskopi olmam laaaazıııııım.. narkoz müptelasıyım ben canım çekiyor artık :))) valla 1 gün bile erteleyemem üfff içim şişti doktorumu görmem lazım...
umutcum sen de c.tesi doktora gidiyorsun ha? hadi ikimiz de hayır haberlerle gelelim inşallah..
nbr canımm napıosun bakalım bebiş nasılay dur ben gidim katılım :)))))))))))))))))))))) şaka tabi hepiniz katılın belki birinize çıkar ya hatta yeter inşallah sana çıkar bakarsın :))))))))))
daha iyiyim şekerler.. biraz açıldım valla duş çok iyi geliyor.. bir de durmadan kendime iyisin iyisin iyisin diyorum.. ctesi histereskopi olmam laaaazıııııım.. narkoz müptelasıyım ben canım çekiyor artık :))) valla 1 gün bile erteleyemem üfff içim şişti doktorumu görmem lazım...
umutcum sen de c.tesi doktora gidiyorsun ha? hadi ikimiz de hayır haberlerle gelelim inşallah..
evet kuşum yaa bakalım kistım yoktur ınsaalh valaa doğum kontrol hapı içtim bu ay kistım varsada gitsin diye bakalımm yaa inşallah bu 3. tedavim olacak artık ömür boyu puregon kullanacakmısım gıbı gelıo:)))) bende iğne yemeden duramıorum ayol:))))
kız bana asla çıkmaz
2009 da kk doğum günü etkinliğinde tüp bebk çekilşi vardı pro üyeler katılıyordu vee 8 kişi katılmıştı bana çıkmadıyeğenim bana dediki halacım oraya adece senin adını yazıp koyslar yine çıkmaycak herhalde
HAYIRLISI OLSUN BİRİNE ÇIKSIN BEBİŞİNİN GELMESİNE ARACI OLSUN FARK ETMEZ YOL ARKADAŞLARIM
ya valla iyice arızalı oldum canım hergün doktora gitmek isityor gidemedikçe zaman geçmiyor sanki :))) hap kullandıysan kistin yoktur benim hapın son günü hala kistim vardı geçen gün hapı bırakma 2. kutuya geç dedi 10-15 gün daha kullandım dağıldı kistim hemen başlattı sonra iğnelere..
:))))))valla aynı ben:))))))
yumurtaların antagonıste ragmen kendılığınden catlama olasılığı %1-2 dir ben o dılıme gırmeyı basardımk arkadasım embriyomun bıle tutma olasılığı %20 fılandı ama o olmadı bak ben zoru barasdım %1e gırmıstım bak ohhhs da oyle şimdi ondan korkuorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?