- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
hıııııııım kimse bilmiyosa tamam haklısın şimdi benim cümle alem biliyo valla annemlerin mahalle kendi oturduğum mahalle lise arkadaşlarım :))))))))))))) ben paat çocuk sorana benim çocuğum olmuyo dediğim için öğrenmeyenkalmıyo :)))))))))) ha ha ha
nurcancım ben ıstanbulda değilim kıs uye olurken oyle yazmıstımm orda okudum biraz çalıstım
ama ozelden msj atamıorum 10 dk dolmadığı için adanada sayılırım:))))))
neden bekliyorsunuz ki 10 dk
canımm 10 dakıka ıcınde bır kez ozel msj yazabılıosun
annnem cıkamadım bı turluu hadi gıttım benn
aman napacaz pc başında oturunca zaman birazdaha hızlı geçiyo tv de bişi yokkibende yemek yaptım eşim gelecek onu bakliyorum
Bu aradada sizlerle vakit geçiriyorum
kıs oylemı dedın gercekten:)))
amann bı yıl daha olmzsa bende oyle dıyıverecem gari napımm:))))
nurcancım ben ıstanbulda değilim kıs uye olurken oyle yazmıstımm orda okudum biraz çalıstım
ama ozelden msj atamıorum 10 dk dolmadığı için adanada sayılırım:))))))
aman napacaz pc başında oturunca zaman birazdaha hızlı geçiyo tv de bişi yokki
tabi hayatım kimse başıma gelip daha olmadımı yomu ay ne tembelsiniz felan gibi aptalca laflar edemiyolar ben bide tavizkar değilimdir dışarıya karşı beni severler muhabbetim hoşlarına gider ama bana karşı benim istediğimden ileri gidemezler hep resmyetim vardır haddini aşana lak diye kendi kusurunu sölerm bikere kendini bilmez bi komşum bana döndü bi akadaşı gösterdi arkadaşla beni tanıştıracak sözde bak bununda seningibi çocuğu oldü çocuğu olmuyomuş dedi kadın çok üzüldü gözü yaşardı beni tanımadığı çin kedini sıktı ağlamadı ama farkettim durumunu onunyanında bişi diyemedim lafı değiştirdim heen diğeri mutfağa gidince yanına gittim sen çocuğıun olduda bişeymi oluğunu sanıyosun dedim haddini aşma adamgibi konuş benim hakkımda canını yakarım komşu felan demem dedim önce zeka sahibi ol insanlarla nasıl konuşacağını öğren öğrenmedende benim yanıma gelme dedim tabi mecburen görüşüyoruz hepimizin eşi aynı yerde çalışıyo ama artık benim arkamdan vea yüzüme bişi dicekse düşünüp söylüyo aslında varya çok iyi niyetli biriyim kimseyi kıramam ama bunların içinde neler döndüğünü biliyorum benden azıcık taviz görseler her fırsatta incitmeye çalışırlar :)))))))))))
kızlar ne entersan değilm hepimiz çevresinde böyle kendni bilmezler var
neden acaba diye düşünüyorum h,çmi düşünmüyorlar bu söz karşıdakne yara yapar diye yoksa keyifm alıyorlar yara açmaktan
alahım yaaaaaaaa
kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
Ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş
Oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...
kızlar ne entersan değilm hepimiz çevresinde böyle kendni bilmezler var
neden acaba diye düşünüyorum h,çmi düşünmüyorlar bu söz karşıdakne yara yapar diye yoksa keyifm alıyorlar yara açmaktan
alahım yaaaaaaaa
canım hadi gözün aydın bencede her hafta gitme en azında 2 haftada bire düşür
onların böyle dertleri olmadığı için yaralarımıza basmak hoşlarına gidiyor
ama bilmiyolarki kendi başlarında daha büyük dert var...
Benim çevremde var gerçi hiç neden olmuyo demedi ama çok samimi olduğum en yakın arkadaşım..bi keresinde bi sabaha program yapmıştık önemli bi işimiz vardı ogünde dr um muayeneye çağırınca tüp bebekten onla programı iptal ettim ama ne işim olduğunu söylemedim önemli ama söleyemem dedim tedavinin t si geçmedi hemen yaymış etrafa sölemediğine göre kesin tedavi oluyo çocuk içinde saklıyo falan yav sanane sen kendi derdine baksana..ama hiç takmıyorum kafama allahım bana verdi ya mucizemi o umrumda bile değil kim ne derse desin...
öylemi yapim...
canım özellikle yapıyolar ciddiyim ben farkediyorum yani önemsemiyolar seni umurlarında olmuyosun zannediyolarki kendi hayatları dört dörtlük bizim çocuğumuz ykya evin içindede eşlerimizin bizi kusurlu gördüğünü sanıyolar kendilerini bizden üstün göstermeye çalışıyolar bi arkadaşada bigün dedim sende aşşağılık kompleksi var ondan bana gelip habire hüseyinabi bişi demiyomu çocuğun olmuyo diye soruyosun her ortamda siz bakmayın benden büyük gösterdiğine çocuğu olmadığına benden yaşı küçük diyosun dedim aklın sıra beni aşşağılamaya çalışıyosun ama bence sen kendin aşşağılık olduğun için kendini benden üstün gibi göstermeye çalışıyosun anne olamadım ama karılık yönünden sana bin çekerim o yüzden küsürümü kocam görmüyo yoksa senin kusurlarını kocan görüyomu dedim oda bidaha bişi diyemedi
onların böyle dertleri olmadığı için yaralarımıza basmak hoşlarına gidiyor
ama bilmiyolarki kendi başlarında daha büyük dert var...
Benim çevremde var gerçi hiç neden olmuyo demedi ama çok samimi olduğum en yakın arkadaşım..bi keresinde bi sabaha program yapmıştık önemli bi işimiz vardı ogünde dr um muayeneye çağırınca tüp bebekten onla programı iptal ettim ama ne işim olduğunu söylemedim önemli ama söleyemem dedim tedavinin t si geçmedi hemen yaymış etrafa sölemediğine göre kesin tedavi oluyo çocuk içinde saklıyo falan yav sanane sen kendi derdine baksana..ama hiç takmıyorum kafama allahım bana verdi ya mucizemi o umrumda bile değil kim ne derse desin...
gezdim gezdim geldim nabersiniz?
oooooooooooh gez anam gez benim eşim sporda bacağını incitmiş evdeyiz bu hafta sonuda ooooooooffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?