oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ay canımya enteresanlar yaaaaaaa :)))))))) bence direk kestirip başından atmak en iyiissi

EVET BURDada yağmur yağıyor ma ne bilim alışveriş merkezine felan giderdik :)))))))))

deniz kenarında yürüyüş yaptık biz valla popom dondu hav da çarpmış eve geldim fosur fosur uyudum. yine ne yemek yaptım ne çamaşır yıkadım valla ablam dönse de eve benzese şurası..

deniz kenarında yürüyüş yaptık biz valla popom dondu hav da çarpmış eve geldim fosur fosur uyudum. yine ne yemek yaptım ne çamaşır yıkadım valla ablam dönse de eve benzese şurası..
:))))))))) valla bende yemek yamadım bugün kızartmayla geçiştirdik bakalım yarın Allaah kerim zaten 2 ay dışardan yemiştik iyice alıştım hzıra

kıslar sey geldı aklıma
her cuma vaktı bırımız ıcın dua okusak
yasın olur ayetel kursi olabılır
kulun kul ıcın yaptığı dua daha makbulmus
okuyabılırım dıyenler haber versın bı kac kısıyız gorelım

e cuma vakti sen işte olmuyor musun? ben işteyim okuyamam ama perşembe geceleri okuyorum aklıma gelen herkesi de sayıyorum.

ben de yasin okuyamam ama ayetel kürsi okuyabilirim. isim verirsiniz her cuma 3 5 7 kaç tane derseniz okurum.

perşembeye kadar okuruz bıtırırz
ertesı gun cuma vaktı burda olacak arkadaslar duayı kopyalıp altına amın derler
duayı yapıstırayım ben mesela

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ MİRANDAMIZA(ÖZLEM) KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

kızlar şu tefriciyeler bitsin öle başka şeye geçelim umutlu birben bizim diğr topicde tefriciye okunuyo şuan olmazsa senide katalım listeye

nurcan anlamadım ben perşembeye kadar ne okuyca. umut cuma saati okuyalım demedi mi? kafam karıştı

tabi katalım ona da okuyalım daha tedavisine var nasılsa onunki de yetişir..

kıme okunuo kaç tane okunacak bana soyleyın kıslar
mırandanın transferi yapılacak bı kaç gune benden once ona okuyalım benım reglım
olunca bı gıdıcem bakalım kıstım yoksa başlayabılırım belkı bu ay heves geldı sımdı

nurcan anlamadım ben perşembeye kadar ne okuyca. umut cuma saati okuyalım demedi mi? kafam karıştı

ay kusum bende zor anladım
bır hafta boyunca dua okuyosun kaç tane okuyabılırsen
mesela ayetel kursi okuyamayan da okuyanda persemnbe aksamı haber verıo
ertesı gun cuma vaktınde de yazdığım duaylada duası tamamlanmıs oluo

ayşecim biz tefriciye okuyoruzye mirandaya yetişmez ona perşembe yasin okuyalım isterseniz ama umutlu birbenide tefriciyeye katarız perşembe günü olayınıda tefriciyelerbitince yaaparız yada tranferi olacak olana o perşembe okuruz hemen

heee anladııım ayetel kürsi hem kolay hem kısa otobüste dolmuşta aklıma geldikçe okurum zaten ben. o zaman komtan nurcan bunu da paylaştırsın etsin kim ne okuyacak söylesin okurum ben. ne de olsa memurum emir almadan iş yapamıyorum :))

anlaşıldı komtanım bu hafta yetere okunacak okuuu. transferi olan kimse ona daperşembe gecesi okuruz birer yasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…