- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
kızlar ben kaçtım
yyaaaaaaaaa kızlar ben ilk tedavimde sakladım çok üstüme geldiler her kes sordu şimide saklamıyorum söylüyorum
ben öyle şeylere şahit oldum ki kadın hayatında ilk kez kadın doğumcuya gitmiş ben doç giidyorum o zaman kv bu gelini benim dr bir götür belki olur demiş bende dedmki kv sorun oğlunda kadın doğumcu oğluna bir şey yapabilevekse götür dedim
birde bizim burda bir gelin var köyde bir dönem çocukları olmadı bana geldi ablla nereye gideceğim bilmiyorum dedi bende başkente git dedim gitti aşılamyala birbebkleri oldu geçen gün banadiyorki abla sende git şu benim dr bir aşılamada sen yaptır olur diyor dedimki bak ben senin tedaviyin bir üstnü yaptıryorum
yine söyledi benim dr git diye
bende seni oraya ben gönderdim şimid bana akılmıveriyorsun dedim
evet böyle davranmaktan rahatsızım ama zorluyorlar ne yapayım
olsun canııım evde yapılacak sporları yapın siz de :))) hem hava da buz gibi napcan dışarda..
EVET BURDada yağmur yağıyor ma ne bilim alışveriş merkezine felan giderdik :)))))))))
:))))))))) valla bende yemek yamadım bugün kızartmayla geçiştirdik bakalım yarın Allaah kerim zaten 2 ay dışardan yemiştik iyice alıştım hzıradeniz kenarında yürüyüş yaptık biz valla popom dondu hav da çarpmış eve geldim fosur fosur uyudum. yine ne yemek yaptım ne çamaşır yıkadım valla ablam dönse de eve benzese şurası..
kıslar sey geldı aklıma
her cuma vaktı bırımız ıcın dua okusak
yasın olur ayetel kursi olabılır
kulun kul ıcın yaptığı dua daha makbulmus
okuyabılırım dıyenler haber versın bı kac kısıyız gorelım
e cuma vakti sen işte olmuyor musun? ben işteyim okuyamam ama perşembe geceleri okuyorum aklıma gelen herkesi de sayıyorum.
dersım 12 de bıtıo okurum ama sonra haber verebılırım sıze
öğle arası kımse kalmıo okulda okur oyle çıkarım
ben de yasin okuyamam ama ayetel kürsi okuyabilirim. isim verirsiniz her cuma 3 5 7 kaç tane derseniz okurum.
kızlar şu tefriciyeler bitsin öle başka şeye geçelim umutlu birben bizim diğr topicde tefriciye okunuyo şuan olmazsa senide katalım listeye
kızlar şu tefriciyeler bitsin öle başka şeye geçelim umutlu birben bizim diğr topicde tefriciye okunuyo şuan olmazsa senide katalım listeye
tabi katalım ona da okuyalım daha tedavisine var nasılsa onunki de yetişir..
nurcan anlamadım ben perşembeye kadar ne okuyca. umut cuma saati okuyalım demedi mi? kafam karıştı
ay kusum bende zor anladım
bır hafta boyunca dua okuyosun kaç tane okuyabılırsen
mesela ayetel kursi okuyamayan da okuyanda persemnbe aksamı haber verıo
ertesı gun cuma vaktınde de yazdığım duaylada duası tamamlanmıs oluo
ayşecim biz tefriciye okuyoruzye mirandaya yetişmez ona perşembe yasin okuyalım isterseniz ama umutlu birbenide tefriciyeye katarız perşembe günü olayınıda tefriciyelerbitince yaaparız yada tranferi olacak olana o perşembe okuruz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?