oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

tamam kusum hadi bakalım ıyı alışverışler:))
öptümm
yeterrrr nerelerdesın yıne dun kocişi ekemedın bugun nerdesın

bende kulaklarım neden çınladı diyordummmm
geldim kuzum dişimiçektirmeye gittim (dr mersinde olduğu için tüm günümü alıyor )ama çok şükür kutuldum bu diştende

bende kulaklarım neden çınladı diyordummmm
geldim kuzum dişimiçektirmeye gittim (dr mersinde olduğu için tüm günümü alıyor )ama çok şükür kutuldum bu diştende

geçmiş olsunn canımm ıyı etmıssın tedavıden once hallettığıne
cok sıkıntı oluo diş yoksa
bende yemek ısıne gırıseyım artık acıkmaya basladım kısalr
cok öptum gelırım yıne

sağol canım bende hazırlayacağım bir şeyler
daha kahvaltıyla duryorum vala

nurcaaan kadına bak kııız ne ateşliii.. biz de maşallah birer pazen don diktirelim de tam olsun yanii..
dur seeen bugün adam geç gelcek ben evde bunları bi çalışıyım da gelince yapayım bari..

umut bizim olsun öncelikle diğer mesajına cevap vereyim evet kızımız oluyo kesinleşti .okta sağlıklıyız şükür

2. valla senden korkulur az işveli karı değilsin gerçi bende eskiden öleydim ama fazla gösteremeden tedavilerle boğuşmaya başladım şimdi ayşe gibi donumu çekip oturuyom :)))))

valla ayşecim şaşkınlıkla okuyom karıyı baksana tedavi medavi hak getire kadından hiç bişi almamış bu tedaviler baksana bide raks ediyomuş hhaaahahaha ben gözümü bile açmyom adam gelince valla şimdi yemek yedik ben ourdum pc başına eşim diyo sofrayı kaldırmıcazmı dedim amaaaaaan sen kaldır işin ne :)))))))) bu karı bizi bozar :))))))

ay deli karılara bak egüzel işte Allahım gülmekten ayırmasın daha ne istiyonuz topiğe ne olursa olsun bizim neşemiz daim olsun

ayşem canım seni bunlar yoldan çıkarmış bak heen alışverişe gittin kız bunlar bizi bozar aaaaaaaa edepsiz lrebak :))))))))))))))))

umut sende varya ne fenamışın heeeeeeee valla eşinde seningibiysesize ölüm yok bu dünyada

valla ben bekarken makyazsız bakkala bile gitmezdim bendede ayakkabı hastalığı vardı tapuklu tapuklu ama valla şimdi saçımı taaramaya bile üşeniyorum çok bakımsızım kırkyılda bi yere gitcemde öle tipimi bi düzeltirim anam şişkoyum zaten ne giysem kötü duruyo :)))))))))))))

:)))))))valla canımm napiimm kokoşum biraz teraziler oylemi oluo ne:)))
sevıorum ya esımın benı hayran gozlerle ızlemesını bazen paspal oluoyum
kendımden nefret edıorum ozamanlar:)
kıs götürmesmi artık gorev gıbı oluyordu normal olurmu dıye denediğimiz zamanlarda
ama artık nasılsa olmuo dıye rahatız:))

kız benim kocamda pasbal oda gelir çeker donunu yayılır pc başına :))))))))))) ilk zamanlar yemekler felan hazırlardım bilmiyom heifin ne öküz olduğuna ha ha bigün gen yemek hazırladım mum felan adam geldi ooooo çok güzel olmuş dedi oturdu yemeği yedi hapur hupur gitti pc başına :)))))))) hiç anlamaz romantizimden :)))))))))) ama vslls taktir ettim yalan değil maşşallah hem çalışıyon hem böle eşinle ilgileniyon iyi valla :)))))))) burçlara gelince ben akrep burcuyum sözde çoooooooook ateşli burç ama ben hayattan bezmişim :)))))))) belki bi iş bulsam toparlanırım bakalım :))))))))

umutbizimolsun meraba beni hatırladın mı?
topiğinin başını okudum hüzünlendim...sonunu okudum gülmekten öldüm...:90:
hepten cozutmazsak iyidir bu bebek sevdasına...

canım bizim tek düşmanımız üzüntülerimiz o yüzden arkadaşıda baktık karalar bağlamış benzettik kendimize ama oda aşağı değilmiş bizi geçti :)))))))))))) napıcan be canım acımız hep içimizde ama nekadar unutursak okadar güzel olur herşey senide bekleriz hep

fFISTIKLAR SİZİ SEVİYORUM :92::92::92::92::92::92::92:
AMA ÇOK YORGUNUM

kızlar neşeniz bol olsun ohhh valla keyifleriniz yerinde saglıklarda yerinde inşallah hep böyle yüzünüz gülsünnnn kuzular amannn biraz diger konuları gezdim içim karardı ama burası iyiymiş yaww

eveeet geldiim ama seksi bişeycik almadııım ama çizme aldım yineee.. pek yorgunum yaa sizde ne var ne yok? ne izliycez bu gece?

yavv herkes nerde? koca koca dediniz bu saatte yoksa?!! yalnızım ben kızııım canım sıkılıyooo..

hatırladım canım hatırlamam mı:))
yaa bende kötü gunler yasadım hepımız gıbı ama artık boyle delıye vuruorum
cıddıye alınca daha kotu oluyor..
bırde burda hem dertleşıp hem eğlenelım ıstedım
bazı topıklerı okuyorum ıcım kararıo
ıstedımkı hem zamanı geldığınde dertleşebıleceğimiz
hemde herseyden konusabıleceğımız bı yer olsun madem uzak duramıorum bı sıteden:)))
sen napıosun canımm ufukta bı tedavı varmı
kız evdesın iştee daha cok bak kendıne sen kendını ıyı hıssettıkce
bebiş de daha huzurlu olur ınsan her gun gıyın soyun ıse gıt ondan da bıkıo
ben yaparım oyle surprızler artık dahada onem veıorm
dıorumya anne olmak peşınden kosmaktan eşimi unuttum oda benı tebii
ama doktorlar dıokı sız mutlu olun esınız mutlu olsun kıı bebeğiniz boyle bı ortama gelmeye can atsın:)))))

kızlar neşeniz bol olsun ohhh valla keyifleriniz yerinde saglıklarda yerinde inşallah hep böyle yüzünüz gülsünnnn kuzular amannn biraz diger konuları gezdim içim karardı ama burası iyiymiş yaww

yavv herkes nerde? koca koca dediniz bu saatte yoksa?!! yalnızım ben kızııım canım sıkılıyooo..

tatlım sormaa yaa ben bu doğum kontol hapını kullanmaya basladığımdan beri
kuruluk sıkıntısı yasamaya basladım arada kahve lekelr gelebılır demıstı doktor
ama ilşkıden sonra geldı bu defa tırstım kuruluk ıcın ne kullanablırım hiç bı fıkrınız varmı
ılerdede kullanırken sperme zarar vermeyen bısı olsa:)

aaa ilk kez duydum böyle bişey hiç kuruluk falan yapmadı bende.. dediğin gibi doğal bişey olması lazım zarar vermemsi için..hiç bi fikrim yok vallaa. doktoruna cepten ulaşabiliyor musun arayıp sorsana?

aaa ilk kez duydum böyle bişey hiç kuruluk falan yapmadı bende.. dediğin gibi doğal bişey olması lazım zarar vermemsi için..hiç bi fikrim yok vallaa. doktoruna cepten ulaşabiliyor musun arayıp sorsana?

doktoruma normal tlfdan bıle ulaşamıozkı tatlım
hemsırelerle konusabılıosun ancak uni hastanesı ya cok kalablık oluo zaten
bende seyde yaptıı surelık çişim var sık sık wcye gıdıorum fılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…