- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
ayşecim napıosunn tatlımm yıne formundasın bgunsinir oluyorum şu doktorları arayıp ulaşamayınca.. doktorumu en çok da bundan seviyorum sekreteri falan yok aradın mı kendisi açıyor, açamazsa da mutlaka arıyor.. beni gecenin 11inde bile aramışlığı var.
canımm bende ılk tedavımde 4 gun kullandım jel sonra tedavı ıptal oldu ama o dort gun bıle jel benı cok rahatsız ettıcanım benim benimde öğle çamur gibi geldi ben doktoruma kaç defa dedim jel çamur gibi geliyo diye kana dönmedikce meak etme derdi kana dönerse kötü derdi ama ben çok pişmanım o jeli kullandığım için ha birde benim idrarımda yanma vardı sende oldu mu hamileliğimde 3 ay çektim bence bi idrar tahlili yaptır lokositine bi bakılsın idrarda enfeksiyon varsa ondanda çamur gibi gelir aman dikkat benim düşüğümün ana nedeni o ben verirse bile kullanmam
nurcancım cok ıyı haberlerle dönmussun super yaa kızımız mı oluyormussah bu kız ne değerli olcak biliyonmu tezsesi ben ona neler alcam yeterki bi doğsun :)))))))))))
evet canım kız kesinleşti artık aslında ben ilk başlardda erkek istiyodum ama valla annelik öle bişi ki sanki hap kız istemişim gibi diğer bebektede kız istiyodum doktor erkek demişti ozamaanda sanki hep erkek istemişimde istediğim olmuş gibiydi içim şimdide öle bide isim bulsak bi türlü karar veremiyo babamız ama galiba yağmur nisa olcak :)))))))))
bende idrarda yanma yok cnm..dr um bi arasa soracam değiştireyimmi diye
Umutcum hoşgeldin..yine nerdeyse bütün günü nette geçirdim daha da 1,5 saat var.. şu cuma öğelden sonraları var ya on kaplan gücünde bitmek bilmiyor..
ya kızlar ben ptesiden beri sabah kahvaltısı hariç ne yersem çıkartıyorum hani var ya hap kullanmasam kesin hamileyim diycem.. (hıı havadan kapmış olabilirim eşimle son dönemki durumumu biliyorsunuz bacı-kardaş) ya gerçi 2 kilo verdim bu arada hoşuma da gitmiyor değil ama halsiz düştüm bugün..
kıs nıye bacı gardas gıbısınız sen tedavıye basladınmı karıstırdım ben senın tedavını
kımle kımbılır:)
cubuk kraker yıyebılırsın bırde mandalına elma ıyı gelır bulantıya canım
evet benımde cuma pılım bıtıo bıde aksam lale devrıne baktım bayağı geç yattım
anneeem 29 haftalık doğdu bebiş kıss kucucuk elıı, kocaman bi serum takılı fılan
ben hemen hüngür foşur tabii
umut bizim olsun cnm ben o iğneden 15 gün kullandım dr sonra jele geç dedi jele geçtim..iğne çok yakıyo ama kolonyalı pamukla masaj yapınca geçiyo ağrısı..
yok tedaviden değil de bıraktım ben işleri :))) tıbba bıraktım kendimi bunca sene yaptık da noldu ?
beyaz leblebi yiyorum o tutuyo içimi..
amaaan 29 haftalık yaşar mı kii?
amannnn askolsunn ayşecım senın gıbı fıkır fıkır hatuna
yakısmıo annem ben valla acıom bı sexi müzik her renk gecelık aldım
ıhmal etme halveti kuşummm
anaaam ben de giyyom picama donunu paçalarını sokuyom çorapların içine üşümiyim diye.. ayağıma da en güllüsünden bir çift çetik ooohhh..
kıss allah senıı:))))))))))
bende raks edıoyorum o zaman kadar kalıo ustumde
sonra bende kalın pijamalar gıyıom:))
annemm bende hürremden azcık işve cilve öğrenıorum
dur bugun bende eşimin elını alayım bu goz senın bu dudaklar senın bu kalp senın dıyım:)))
ay kızlar alemsiniz vallaçok gülüyorum ben size engüzel topik bence bu çok tatlısınız eve gidince bende salaş bi hal alıyorum iş yerinde resmi giyindiğim için topukluyu çok severim birde bütün gün öğle olunca makyaj falan çıkarırım ohhhhhhhh hafta sonu ev işi zaten ömrümüz böyle mi geçecek
kıııss askolsunn oyle olucaksınız tebiii:)nurcaaan kadına bak kııız ne ateşliii.. biz de maşallah birer pazen don diktirelim de tam olsun yanii..
dur seeen bugün adam geç gelcek ben evde bunları bi çalışıyım da gelince yapayım bari..
ay kızlar alemsiniz vallaçok gülüyorum ben size engüzel topik bence bu çok tatlısınız eve gidince bende salaş bi hal alıyorum iş yerinde resmi giyindiğim için topukluyu çok severim birde bütün gün öğle olunca makyaj falan çıkarırım ohhhhhhhh hafta sonu ev işi zaten ömrümüz böyle mi geçecek
yok anam ben çıkışta alışverişe gidiyorum görürsünüz siz.. battal boy seksi iç çamaşırı bulcam :)))
hiii topiğin ilk günlerinde m.bahçeci de yazmıştı di mi? bi de şimdi okusa bizi doğrudan arif verimliye havale eder
ay tabi ya ateşli hatun olmamız şart gerçekte biz canımızı boşuna sıkıyoruz bakın koyversek hayat ne güzel olcakvalla acıklı başladı topik ama sonunda cıvıttı :))) ben işte evde her dem salaş gezmekten bi hal oldum.. dur amaaa bu ateşli kadınlardan öğrendiklerimi yapcam ben de..
ay ben ayakkabı hastasıyım deli gibi durmadan almak gelir eşim tamam güzelim bu son dimi der öteki maaşa ay buna uyan çantam yok derim süslü olmak da iyi ama aman tek zevkim o başka eğlencem yok giyinin kızlar gezin dolaşın anasını satyımkıııss askolsunn oyle olucaksınız tebiii:)
dısarda süslenıoz eve geşlınce salaş
aslında tam tersı olmalı bak can tanrıyar neden boşanmak ıstemıs bılıomusunuz
petek dinçözden.eve gelınce gıyıodu pufidik terlıklerı makyajını cıkarıodu fılan dedı
tabıkı tuvalet gıyecek halımız yok da en azından hanıı esofman altı gıyebılırız
hanı pantolon gıbı yada tayt ustune mını elbıse tarzı rahat seyler
beylerın gonlune sultan olmak lasım sekerler:)))
oda nerden gecıo bılıosunuz:)
valla bencede evde kimi arkadaşlar kocalarınada süsleniyorlarmış ben aman salıveriyorum tabi bazı günler hariç
annem hiç sorma topiğin bı basını okusalar bıde sonunu
nereye gıdıo bu topik:)))))
yaa tabıkıı yerı gelınce dertleselım yerı gelınce gullelım eglenelım
bende cok sevıorum ayy kızlar cok guluo bana kırmızı ayakkabı gıyıorum dıye
topuklu topuklu ama cok sık duruo:))
yok anam ben çıkışta alışverişe gidiyorum görürsünüz siz.. battal boy seksi iç çamaşırı bulcam :)))
ay tabi ya ateşli hatun olmamız şart gerçekte biz canımızı boşuna sıkıyoruz bakın koyversek hayat ne güzel olcak
ay ben ayakkabı hastasıyım deli gibi durmadan almak gelir eşim tamam güzelim bu son dimi der öteki maaşa ay buna uyan çantam yok derim süslü olmak da iyi ama aman tek zevkim o başka eğlencem yok giyinin kızlar gezin dolaşın anasını satyım
sende git al en sexsi iç çamaşırını ohhhhhhhh kızlar ben 2 gün yoğum size bol kaynatmalar hepinizi çokkkk seviyorum
canlar ben şimdilik gidiyorum önce alışveriş yapıcam sonra eve gidicem akşam görüşürüz
öptüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?