- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.321
ooo kimler gelmiiiş nasılsın kız kaçak?? eşinin ameliyatı cuma mı çok sevindim hayırlı günde derdinizin dermanını alırsınız da bir daha doktorla filan uğraşmazsınız inşallah.. benim de eşim dün safra kesesi ameliyatı oldu maaşallah şimdi turp gibi..
kusum sen dede ekşın varmıss:))evet cnm olacak bakalım hem de çift taraftan allah yardımcım olsun artık ne nazlar ne niyazlar eğer dedım kaprıs yaparsan seni orda bırakır kaçar gıderım dedım:))))))))
anacım ben de ekşın biter mi hiç... ama sağolsun kocacığım hiç naz yapmıyor ha bire özür diliyor hakkını helal et diyor garibim..
anacım ben de ekşın biter mi hiç... ama sağolsun kocacığım hiç naz yapmıyor ha bire özür diliyor hakkını helal et diyor garibim..
ay yazık bunların evinde cadı olan bu karı yazık adam cağız napsın bana bakıyo 2 gün diye mahcup oluyo alışmış abim hep buna bakmaya eline düşünce bu cadının :))))))) he he
kızlar dün geceyi zor geçirdik hiç uyumadım gibi bişey ben yatayım hepinizi öptüüüüm..
Canlarım biz evimize geldik ameliyat oldu eşim çift taraflı..yani okadar çok genişlemiş damar varmışki 3 saat sürdü ameliyat ve toplam 20 kadar damar bağlanıp kesildi..doktorumuz çok güsel şeyler söyledi kendiliğinden gebelik olabilirmiş çunku cok kötü durumdaymıs 10 mılyon cıkması bile mucizeymiş yanii kalitesi iice düşmüş tabiki ondan gebelik olusmamıs ve embriyolarımız 2. kalite olmus..
özelden ve burdan msjlarıyla destek olan hepinizden allah razı olsunn çok çok kötü bir haftaydıı benim için sayenizde daha hafif atlattım allah gönlünüzdekini alnınıza yazsın tez zamanda.. doktorumuz şeker gibiydi eşimde çok rahatladı adamcağız... öyle örnekler verdiki bütün varikoselli çiftelere örnek olsun 2-3 milyonla bile doğal gebelık elde edenler olmus kii bizimki cok cok daha ıyıydı sadece okadar damar kirli kan tasıyınca dnası ve kromozomsal yapısı bozulmus spermler düzelecek alalahın ıznıyle belkı bıraz zaman alacak ama biz ınanıyoruz hepinizi çok öptüm eşim bıraz iyi olana kadar giremeyebilirim hepınız tek tek isim isim dualarımdasınız canım çok yandı yana yana ettim hepimiz için şimdi iyiyiz şükür öptümm hepinizi...
Canlarım biz evimize geldik ameliyat oldu eşim çift taraflı..yani okadar çok genişlemiş damar varmışki 3 saat sürdü ameliyat ve toplam 20 kadar damar bağlanıp kesildi..doktorumuz çok güsel şeyler söyledi kendiliğinden gebelik olabilirmiş çunku cok kötü durumdaymıs 10 mılyon cıkması bile mucizeymiş yanii kalitesi iice düşmüş tabiki ondan gebelik olusmamıs ve embriyolarımız 2. kalite olmus..
özelden ve burdan msjlarıyla destek olan hepinizden allah razı olsunn çok çok kötü bir haftaydıı benim için sayenizde daha hafif atlattım allah gönlünüzdekini alnınıza yazsın tez zamanda.. doktorumuz şeker gibiydi eşimde çok rahatladı adamcağız... öyle örnekler verdiki bütün varikoselli çiftelere örnek olsun 2-3 milyonla bile doğal gebelık elde edenler olmus kii bizimki cok cok daha ıyıydı sadece okadar damar kirli kan tasıyınca dnası ve kromozomsal yapısı bozulmus spermler düzelecek alalahın ıznıyle belkı bıraz zaman alacak ama biz ınanıyoruz hepinizi çok öptüm eşim bıraz iyi olana kadar giremeyebilirim hepınız tek tek isim isim dualarımdasınız canım çok yandı yana yana ettim hepimiz için şimdi iyiyiz şükür öptümm hepinizi...
umut eşin için geçmiş olsun, umarım iyileşir çabucak allah başka hastalık ameliyat göstermesin inşallah hep hamilelik kontrolleri için birde doğuma girersiniz hastaneye
diğer topiğe yazmak istemiyorum sıktım insanları boşyere tartışır oldunuz sana sevgilerimi gönderiyorum iyi bak kendine arkadaşım
evet okudum, sen kaç yaşındasın ve neden olmuyor ama tam anlayamadım
aklım başımda değil çok ağladım yine yazarken
birde fatma birşeyler yazmış ama cevap vermek istemiyorum neler kullandığını ne yaptığını sormak istiyorum biliyorum ki %49 hasarlıydı onun dnası ne yapayım bilemedim mail adresimi versem yazar mı bana orda insanların tepkisini çekiyorum yazmasam daha iyi sanki
evet okudum, sen kaç yaşındasın ve neden olmuyor ama tam anlayamadım
aklım başımda değil çok ağladım yine yazarken
birde fatma birşeyler yazmış ama cevap vermek istemiyorum neler kullandığını ne yaptığını sormak istiyorum biliyorum ki %49 hasarlıydı onun dnası ne yapayım bilemedim mail adresimi versem yazar mı bana orda insanların tepkisini çekiyorum yazmasam daha iyi sanki
yazdıklarınızı okudum, işten ayrıldım evdeyim tüm topikleri okuyorum erkek kısırlığıyla ilgili. size bilgi vermek istedim yaşınız genç öncelikle eşinizde madem doktor kandırılmanız zor olur. bende ımsı yöntemini duydum. özellikle memorial da başarı sağlanmış geniş açıklamalı internet siteleri var aratırsanız ımsı uygulamaları diye okuyabilirisiniz. ankarada hrs özel hastane ve recai pabuççunun kliniğindede var. ancak biz kaan hocanın hastasıyız o pek sıcak bakmıyor ımsı macs gibi yöntemlere, genarta volkan hocada genetik uzmanı ve ımsı sadece mikroskopla büyütüp dış yaoısal özelliklere bakabiliyor diyor. baş boyun kuyruk yapılarına üzerinde deformasyon olup olmadığına, oysa dna fragmantasyonu ya da hasarı spermin içinde onu oluşturan çekirdekte mevcuttur bunu da imsi göremez sadece oluşan embriyoya biyopsi yaparsak yani PGT o zaman anlayabiliriz diyor. Kaan Aydos ise pgt henüz sonuçları veri oluşturulabilecek kadar bilinen bir teknik değil yeni embriyodan hücre alıyorsunuz bu bebek tutat ve yaşarsa ileride ne gibi sağlık sorunları olur bunu bilemeyiz diyor. tabi karar sizin yinede pgt zarar veriyor ise ımsı denenebilir diye düşünüyorum. birde tek embriyo ile %20 den fazla şansınız yok bunu iyi bilin , diğer forumlarda da sizi okudum. allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?