- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #3.161
iyi pazarlarrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün gün dayanamadım ve patladım sonunda siteye geldim...
ayşecim beln gecen akşam çok yoğun bi kanama geçirdim serumlar iğneler biraz azaldı şükür bebekte bişi yok hatta dr cinsiyet konusunda %95 kız dedi hayırlısı Allahtan bakalım ptesi tekrar kontrolüm var senin tedaviye başlamana çok sevindim cnm hadi hayırlısı bakalım..
umut benim eşimdede sperm azlığı vardı 3-5 ay kullandık ama bi faydasını görmedik inş siz görürsünüzcnm...
zaman senınle canım gecmıs olsun ama bu kanama bazen oluyor.benım arkadastada oldu tam senın kadarken(12-13 haftalarda) bebek plesantaya mı ne gecıyormus ondan dolayı olabılıyormus bu kanamalar.ama bebekte sıkıntı olmadı hıc.sende dıkkat et kendıne gecer canım.
esın ne kullandı ıse yaramadı proxeed mı klomenmı.benım esımde nolvadex (klomen tarzı bır ılac) ve proxeed kullanıyor.kımısınde bayagı sayıyı yukseltmıs.bakalım ne olacak.Rabbim bızede nasıp etsın saglıklı evlatlar ınsallah.
yetercım esıne cok gecmıs olsun canım.ınsallah saglıgına kvusur ve bebısınıze de kavusursunuz canım.Rabbim yardımcınız olsun.hersey yoluna gırecek uzme kendını.
kızlar merhabalar nasılsınız bakalımm
ayşecimm sonundaa baslıosun hayırlısı olsun kusum yaa
bende histereskopı ıstıcem ama ne zaman cekılıo regl bımındemı ve o ay korunmakmı gerekıo
bende yeni bir merkez arastırdım istanbulda selman laçinle konustum mırandanın doktoru
yumurtarım ıcın geç kalınmıs dedi gec catlatılmıs..co culture onerdi embriyo kalıtesı ıcın
kendi doktorumlada konustum yarım saat konustuk heralde tlfda..
IMSI yontemı yapılan bi yerde dene dedi yuzyuze gelınce sorucam merkezler hakkındakı fikirlerini
bruksel yada medıcana beylıkduzu dusunuyorum bakalım medıcanada IMSI uygulanıomu ona gore karar vercem
bunun yanında spora başlıyorum kıslar bakalım hayırlısı 52 kıloyum sırf stres atman ve kendımı oyalamak ıcın ayda bırde masaja gitcemm:))))
eşim ıcınde kaan hocayla görüştuk klomen ve testosteron oranı dusuk olduğu ıcın onunla ılgılı
bı ılaca basladı proxeed plusda alıcaz
arada gelır yıne bılgılendırırm sizi canlarımm sızden nbr bakalımm
Ehh ben de anlatayım bari hikayemi herkesinki üç aşağı beş yukarı aynı ama olsun paylaşınca hafifliyor insan.
2005 yılında evlendim ben hemen evlenir evlenmez de hamile kaldım ancak çok kiloluydum, gebelikle beraber tansiyon sorunu yaşamaya başladım tansiyonum 5. haftada 19-10 lara kadar çıktı. 3-4 doktora gittim bu durumda gebeliği sürdürürsen 5.ayda ya seni ya bebeği kaybederiz, beyin kanaması geçirirsin dediler.. Aldırdım.. Sonra 1 kez daha aynı şey yaşandı yine aldırdım..
Karar verdim zayıflamam gerek, İstanbulda kasaptan bozma bir doktora ameliyat oldum ve mideme kelepçe taktırdım. Kelepçe midemde tam 2 yıl kaldı bu sürede ameliyat yaralarım hiç kapanmadı, 2 kez daha düzeltme amaçlı ameliyat oldum. kaç gece acilde sabahladım bilmiyorum. 135 kilodan 75 e düştüm. 2009 yılının ağustos ayında yine bir ameliyatla kelepçeyi çıkardık. Hemen bir kadın doğumcuya gittim herşey normal, denemeye başladık 3 ay 5 ay yok yok yok.. Depresyona girdim bir sürü ilaçlar kullandım yine mecburi aralar verdik. Sonra bu yıl ağustos ayında şimdiki doktorumu buldum. Bir baktı yumurtalık rezervim azalmış, biraz daha geciksen hiç şansın olmazdı dedi üstelik yumurtalığımda çikolata kisti ve eşimde de hareketlilik sorunu varmışş. Duvara çarpmış gibi oldum. Tamam direk tüp bebeğe geçiyoruz aşılama için vakit yok dedi. Tamam ne güzel tedavi oluyoruz derken bir inceleme rahmimde myom varmış yine ameliyat onu da aldırdık. Başladık iğnelere topu topu 4 yumurtam oldu, ikisi döllendi transfer edildi bayram arifesi test yapıldı tabiki NEGATİFFF..
15 Kasımdan beri gün saydım Ocakta tekrar başlıycaz diye neyse geçen cuma tanısal amaçlı histereskopi yapıldı ve yine myom yine alındı tedavi de en erken Şubata kaldı.. Bir dahaki adetimden sonra yine histereskopi yapılacak ve ona göre tekrar tedaviye ne zaman başlayacağımız belli olacak..
Bu arada benim içimde hiç yaşam sevinci kalmadı hiçbir şeyden zevk almıyor, hiç bir şey için heves duymuyorum. Sadece dua ediyorum Allahım bana sabır ve güç verrr.
napalım kız kimse grmiyoki umut gitti diye bende mirandaya bakmaya giriyom arada
Canlarım benim gelemedim bigün iyiyim bigün halsiz mide bulantısı devam ediyor kayınvalidemler burada eltim doğum yaptı git gel derken yazamadım sizlere bugün saat 5 te dr gideceğiz bakalım haber veririrm geldiğimdeselam kızlar,
tüm aksiliklere rağmen histereskopim oldu bugün. çok şükür hiç sorun çıkmadı kısmetse bir hafta içinde başlıyoruz. bugün hemen östrojen hormonu yazdı onunla başladık. bu sefer Rabbim boş çevirmesin.
bu topiği de böyle arkalar düşürmeyin umut gelince kızar bak
miranda ve herzaman_seninle yavrulara iyi bakın kısmetse kardeş geliyor :)) herzaman seninle sizin cinsiyet belli olmadı mı daha? kız gibi ama bakalım hayırlısı :))
sğlun canlarım teşkürler yatıyorum ya ama azda olsa dolaşıorum evde öle...evet kız dedi içimede kız doğuyodu zaten üzmem kızımı nurciş teyzesi merak etme sen...ptesi değişmz heralde dr un fikri
ben yattım kızlar ii geceler çok öptm...
Ahhh canım sağol Allah sabrını veriyor işte.. Zaman da geçip gidiyor gerçi bir de delip de gidiyor ama.. Hayırlısıyla yarın yeniden başlıyorum tedavime inşallah bu sefer sonu hüsran olmayacak..herkezin yaşadığı acı aynı fakat ben bunu okurken içim cız etti.rabbim duysun bu feryadları.
dualarınıza yürekten amin..amin..amin..
Canlarım benim gelemedim bigün iyiyim bigün halsiz mide bulantısı devam ediyor kayınvalidemler burada eltim doğum yaptı git gel derken yazamadım sizlere bugün saat 5 te dr gideceğiz bakalım haber veririrm geldiğimde
Ayşecim çok sevindim başlamışsın inşallah hayırlısıyla sonuçlansın çok rahat ol sakin sakin ilerle bebeğim dualarım seninle
Yetercim eşinede çok dua ediyorum rabbim yardımcınız olsun inşallah
Nurcancım senide prenseside öpüyorum
Canım geçmiş olsun normalmiş bu kanamalar sen dikkat et dinlen inşallah bebeğimize bişe olmayacak bu arada kızmış çok mutlu oldum rabbim size bağışlasın inşallah
olsun sen arada iiyiyiz dxe yeterli canım normaldir bu aylarda mie bulantısıCanlarım benim gelemedim bigün iyiyim bigün halsiz mide bulantısı devam ediyor kayınvalidemler burada eltim doğum yaptı git gel derken yazamadım sizlere bugün saat 5 te dr gideceğiz bakalım haber veririrm geldiğimde
Ayşecim çok sevindim başlamışsın inşallah hayırlısıyla sonuçlansın çok rahat ol sakin sakin ilerle bebeğim dualarım seninle
Yetercim eşinede çok dua ediyorum rabbim yardımcınız olsun inşallah
Nurcancım senide prenseside öpüyorum
Canım geçmiş olsun normalmiş bu kanamalar sen dikkat et dinlen inşallah bebeğimize bişe olmayacak bu arada kızmış çok mutlu oldum rabbim size bağışlasın inşallah
canlarım okurken ağladım ya.
mevlam şimdiye kadar yaşadıklarımıza dur desin ve hepimize sağlıklı gebelikler\bebekler nasib etsin.
kızlaaar naber delircem ben çok işim var hiç yapasım yoook habire buraya bakıyorum :)))
nucan sana birşey soracaktım canım. Allah razı olsun bana 72000 fatihayı söylemiştin. Okumaya başladım ama çok çabuk olmayacak sanırım hızlı ilerleyemiyorum. Bunu okumak için başkalarından yardım alabiliyormuyuz yoksa sadece kendimizmi okumalıyız.
amin canımmerhaba arkadaslar cok guzel sohbetlerınız olmus
hepımız en yakın zamanda kavusalım ınsallah bebişlerımize
kız izin verselerdi sana bugünkızlaaar naber delircem ben çok işim var hiç yapasım yoook habire buraya bakıyorum :)))
NURCAAAAAN poposu fırfırlı çorap buldum 0 yaş için hemen aldım gelirken getiriceeemm
Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn