- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.881
hıhhh birkere biz labtop la nete book yapacağız rengarenk minicik minicik
bende unutum yüzünü koçişin
kızlar birde çocuk yapacağız diye uğraşıyoruz tek başına çocukmu yapılır
tamam ablacım üzülmüyom ama sende üzülme iyi haberlerle geliceksin inşallah
hıhhh birkere biz labtop la nete book yapacağız rengarenk minicik minicik
kız benim ilk zaman ondan olmadıya adamı kırk yışda bi görüyomm ondada tutmuyo tutu sonunda bu seferde doktor yasakladı herifi aldım alalı doğru dürüst kullanmadım :))))))) bayandan temiz ikinci el :))))))))
dalga geçiyom şimdi onla kızım benim iyo diyorum nerden senin ben kendi kendime yaptım diyom :))))) küsüyo ineler sağolsun diyorum :)))))))
inşallah kuzum umutluyum bu sefer sadece bu adetim beni korkutuyor çok büyük parçalar geliyor hiç olmamıştım böyle resmen korkuyorum.. neyse az kaldı bakalım osman amcam ne diycek..:18::18:
eh onları da satar parasıyla tüp bebek yaparsın
eh en son bizim doktor bile dedi ya adama senin bu tedavide hiç bi fonksiyonun yok son gün versen numuneyi yeter gerisini biz yapıcaz diye :))))
kız benim ilk zaman ondan olmadıya adamı kırk yışda bi görüyomm ondada tutmuyo tutu sonunda bu seferde doktor yasakladı herifi aldım alalı doğru dürüst kullanmadım :))))))) bayandan temiz ikinci el :))))))))
dalga geçiyom şimdi onla kızım benim iyo diyorum nerden senin ben kendi kendime yaptım diyom :))))) küsüyo ineler sağolsun diyorum :)))))))
doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu adamlar bi işe yaramıyo benimki tedavi boyu evde yattı ben annemlerde hergün hastaneye giit gel o yumurta toplandığı gün bi geldi sperm verdi bide transferde eldi kan testine felan bile hep tek gittim :)))))))) şimdi nerden onun kızı oluyomuş :))))))))))
ya canım hamile almış olabilirmisin olmaz ilaç kullanırken ama ne bilim parça neden gelirki
ay seni merakımdan bi hal oldum ben de hatta bi çiğdem42 var onu sen sandım.. 9. gün çıkmayabilir sen salı bir daha baktır hayırlısı olsun. korktum ben de ohss oldun sandım. dondurulmuşun var mı?
eh en son bizim doktor bile dedi ya adama senin bu tedavide hiç bi fonksiyonun yok son gün versen numuneyi yeter gerisini biz yapıcaz diye :))))
anammm ikinci el az kulanılmış ne çok adam varmışşşş
kız bende geçen gün eşime dedimki kök hücreden kadından sperm üretilene kadar çocuk alan yok sonra ben kendi çocuğumu kendim yapacağım zaten siz erkeler tek sperm veriyorsunuz dedim
adamı yanıma yanaştırmış olsam düşük yapıyorum diycem yanii.. nasıl ağrı nasıl ağrı.. benim parça hep gelir de bu sefer çook büyük..
yok güzelim ohss olmadım çok şükür kusura bakma geçende nette geldim çok kalabalıktı dondurulmuş yok 2 tane transfer oldu salıyı bekliycez artık hayırlısı amadün idrar yaptım hafif silik çıktı ona güvenip gittim çıkmadı herhalde ilaçların bi oyunu daha yarın işe başlıycam raporluydum oradan görüşürüz
ayse sen nasısın tedavın nasıl gıdiyo umarım yolundadır hersey
kızlar ben çıktım size iyi sohbetler
kızlar ben çıktım size iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?