- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.901
bütün kızlar toplanmış toplanmış toplanmış....
kızz nurcan geldin demek forumdan iyi gezdin hee bu arada sevgililer gününüde çıkarmışın aradan ii olmuş
ayşe senin dr nie öyle tersliyo seni anı anına uymuyo heralde memnunsundur inş...
yetercimde benden önce çıkmış Allah eşine acil şifalar versin inş..
anacım bana neyin normali denk geldi ki doktorunki gelsin.. deli benim doktor hani akıl delisi derler ya ondan okumaktan çalışmaktan sıyırmış :)) gerçekten7 gün 24 saat çalışıyor pazar dahil merkezde cebi falan heran açık.. çok memnunum da işte bazen dövcek gibi yapıyor :))
bütün kızlar toplanmış toplanmış toplanmış....
kızz nurcan geldin demek forumdan iyi gezdin hee bu arada sevgililer gününüde çıkarmışın aradan ii olmuş
ayşe senin dr nie öyle tersliyo seni anı anına uymuyo heralde memnunsundur inş...
yetercimde benden önce çıkmış Allah eşine acil şifalar versin inş..
anacım bana neyin normali denk geldi ki doktorunki gelsin.. deli benim doktor hani akıl delisi derler ya ondan okumaktan çalışmaktan sıyırmış :)) gerçekten7 gün 24 saat çalışıyor pazar dahil merkezde cebi falan heran açık.. çok memnunum da işte bazen dövcek gibi yapıyor :))
hahaha kız Allahta seni güldürsün emi...olsun işini iyi yapıyosa deliliklerine katlanılır cnm...
ya ne diycem ben size yarın kandil ya malum ben okuyamam bana okur musunuz lütfeeen.. hayırlısıyla başlasın da şu tedavim artık kavuşayım paşama..
ya ne diycem ben size yarın kandil ya malum ben okuyamam bana okur musunuz lütfeeen.. hayırlısıyla başlasın da şu tedavim artık kavuşayım paşama..[/QUokurum ben hayatım sanada yarın akşam zaten eşim yok bol bol oturup dua ederim Allahın izni ile
ben okurum cnm sana inş aksi bi rahatsızlığım olmazsa tabii...yarın kendimede okyacağım sanada okurum tatlım merak etme..bide yarın mübarek gün hatim başlamak istiyorum Allah izin verirse arapça bilmiyorum ama türkçeden okurum....dualarıma sizleride ekliyeceğim.
ayşe sanada ayrıca okurum cnm...
ya ne diycem ben size yarın kandil ya malum ben okuyamam bana okur musunuz lütfeeen.. hayırlısıyla başlasın da şu tedavim artık kavuşayım paşama..[/QUokurum ben hayatım sanada yarın akşam zaten eşim yok bol bol oturup dua ederim Allahın izni ile
allah razı olsun canım yaaa.. tövbe tövbeee ne zaman kandil olsa ben regl oluyorum bi oruç tutamadım bi namaz kılamadım gitti..
haksız mıyım nazemir? :)))
allah razı olsun canım yaaa.. tövbe tövbeee ne zaman kandil olsa ben regl oluyorum bi oruç tutamadım bi namaz kılamadım gitti..
oruç bende tutamam aslında zorlasam tutarım belki millet ramazanda bile tutuyo ama ben çok acıkıyorum acıkınca sanki kızım içimi yiyo gibi oluyo(((((( o yüzden tutamam anca yasin felan okurum napim
haklısın bende arayacam zaman dr nasıl heyacanlanıyorum acaba nasıl davranacak diye...bundan önceki dr psikolg gibiydi ne arayacam zaman nede gittiğimde hiç çekinmiyordum...keşke onunla devam edebilseydim.... ama osman hocayada o dr gönderdi...onun için güveniyorum...dengesizliğine rağmen..bende sadece banamı böyle tutarsız davranıyor diye düşünüyordum
oruç bende tutamam aslında zorlasam tutarım belki millet ramazanda bile tutuyo ama ben çok acıkıyorum acıkınca sanki kızım içimi yiyo gibi oluyo(((((( o yüzden tutamam anca yasin felan okurum napim
oruç moruç delirme nurcan.. ne demiş özeldeki doktorun sakın rejim falan yapma demiş...
senin okuyacağın dua en makbulü, allah kabul etsin.. şimdiden sağol allah razı olsun..
yooo o onun genel hali.. geçen gittim bana ninni bile söyledi narkozdan önce dün aradım ne var diyo bağırdı telefonda sonra akşam ara dedi akşam aradım, hocam akşam ara demiştiniz dedim neden ki diye tersledi :)) alıştım ben ona.. bi de bana demez mi senin tepkilerin belli olmuyor ben senden korkuyorum, benim gibi adamla da iletişim kuramadın ya aşkolsun sana diye :)))
senin önceki doktorum kimdi...
ay kız iyi dayanıyonuz ben hemen alayı veriirm :)))))))))
ay kız iyi dayanıyonuz ben hemen alayı veriirm :)))))))))
selam kızlar,umutbizimolsun un sonucu belli oldu mu acaba?
galiba kimse dışardan birine cevap vermiyo burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?