oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

adana başkentte canım çok kalabalık ve galiba biraz ilgisiz bir merkez
evet canım seyhan başkent has
umuta üzülüdk işte yoksa şükür iyiyiz ya sen

evet bende çok üzüldüm hep dua etim bu gün rabbim kolay atlatmayı nasipe tsin diyye
canım abim gelmişti köyden annemseni sitiyor dedi bende 2.3 saatliğine gidip döndüm anneme

senin ne güzel bir yüreğin var yaaa.. kıyamam ben sana üzme kendini o karnındaki sıpa senin üzüntünü anlıyor artık, Rabbimin emantine iyi bak üzme onu hadi git çikolata ye :))

yaa bütün gün yalnız bıraktınız beniiii.. biri sinemalara gitmiş biri köye öbürleri kimbilir nereye.. kucağımda bu aletle bütünleştim bütün gün

inşallah hepiniz hamile kalırsınızda ozman daha güzel sohbetler ederiz birbirimizle ne bilim üzülüyom işte

senin ne güzel bir yüreğin var yaaa.. kıyamam ben sana üzme kendini o karnındaki sıpa senin üzüntünü anlıyor artık, Rabbimin emantine iyi bak üzme onu hadi git çikolata ye :))

:))))))))) kız yicek yerim yokki dışarı çıkarmıştı eşim yarın nöbetçi bide kandilya bugünden kutladı sevgililer günümü yeni geldik bir sürü şey yedim dışarıda artık yerim kalmadı yicek :)

yaa bütün gün yalnız bıraktınız beniiii.. biri sinemalara gitmiş biri köye öbürleri kimbilir nereye.. kucağımda bu aletle bütünleştim bütün gün

ben pc ile nikah kıydım artık resmen eşimmmmmmmmm

ayşecim sende çıkmışın negüzel ben deniz görmüyom valla anca hastaneye giderken karşıya geçmek için vapura bindiğimde görüyom :))))yeterim ben yakında adamın yüzünü bile unuturum heralde nasılsa evede geldiği yok doğru dürüst

sabah beri ben de patlıycam :)) diyetisyene gidiyorum ya kadın haftasonu kahvaltısında 3 dilim ekmek ye dedi ben de 3 dilim yedim ama dilimler 44 numara erkek ayakkabısı kadardı :)))

sabah beri ben de patlıycam :)) diyetisyene gidiyorum ya kadın haftasonu kahvaltısında 3 dilim ekmek ye dedi ben de 3 dilim yedim ama dilimler 44 numara erkek ayakkabısı kadardı :)))
valla okadar büyük ekmek dememiştir doktor sanırım :)))) ha ha
ay valla canım beni diyetisyen bile paklamaz sabah aldım krem peyniri simidi ooooooooh valla 82 kilo olmuşum doktor parçalıcak beni :))))))) daha 6 ayımızı bitirmedik 73 den 82 ye uçtuk :))))))))

kızlar merhaba çok uzun zaman oldu benim transferin yarın 11 günü dün dayanamayıp kanda bakıttım negatif sonuç ama salı günü bakıtacağız bi daha bakalım artık sizde ne var ne yok

benim deli gelir evi basar herhalde.. bi arkadaşım var bencileyin o da benim doktora gidiyo ona hamile kalınca beni kesin bırakırsın çünkü ben çok bağırıyorum kilo alana hastalar da hep kaçıyo 3. aydan sonra demiş.. zaten korkuyorum adamdan.. amaaan uç gitsin bişey olmaz bi tek arada tansiyonuna bak yükselmesin yoksa sorun olmaz..

bende unutum yüzünü koçişin
kızlar birde çocuk yapacağız diye uğraşıyoruz tek başına çocukmu yapılır

kızlar merhaba çok uzun zaman oldu benim transferin yarın 11 günü dün dayanamayıp kanda bakıttım negatif sonuç ama salı günü bakıtacağız bi daha bakalım artık sizde ne var ne yok

ay seni merakımdan bi hal oldum ben de hatta bi çiğdem42 var onu sen sandım.. 9. gün çıkmayabilir sen salı bir daha baktır hayırlısı olsun. korktum ben de ohss oldun sandım. dondurulmuşun var mı?

canım kandan baktır belki geç tutnma olmuşsa idrardan çıkmaz

ha ha kız sen bide gata dakileri gör ilk hamileliğimde doktor beni muayene bile etmedi kovdu resmen :))))) ağlaya ağlaya çıktım muayeneden hiç unutmam şükür tansiyon sorunum yok sadece doğal olarak düşüyo arrada oda gebelikte normal zaten evde alet var arada bakıyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…