- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.861
evet canım seyhan başkent hasadana başkentte canım çok kalabalık ve galiba biraz ilgisiz bir merkez
umuta üzülüdk işte yoksa şükür iyiyiz ya sen
canım tanımasamda bazılarınızı burda okadar çok sevmişimki o kşiler üzülünce kahroluyorum tabiki ertelenme sadece ben inanıyorum mutlaka hepimiz kavuşucaz ama sizlerin bir gün bile üzülmesini istemiyorum Allahım inşallah en kısa zamanda önce göbeğinizi sonra kolunuzu bebeklerinizle doldursun dünyalar benim olur vallahi
evet canım seyhan başkent has
evet bende çok üzüldüm hep dua etim bu gün rabbim kolay atlatmayı nasipe tsin diyye
canım abim gelmişti köyden annemseni sitiyor dedi bende 2.3 saatliğine gidip döndüm anneme
yaa bütün gün yalnız bıraktınız beniiii.. biri sinemalara gitmiş biri köye öbürleri kimbilir nereye.. kucağımda bu aletle bütünleştim bütün gün
nurcanım neler söylüyorsun neler düşünüyorsun sen böyle
caım olumu sen hamilesin diye bizmle ilği fikirini yorumunu saklayacakmısın sakın böyle şeyler düşünme sende bu yolardan geçtin lütfen bzim birbirmize her zaman her şetta ihtiyacımız var
inşallah hepiniz hamile kalırsınızda ozman daha güzel sohbetler ederiz birbirimizle ne bilim üzülüyom işte
senin ne güzel bir yüreğin var yaaa.. kıyamam ben sana üzme kendini o karnındaki sıpa senin üzüntünü anlıyor artık, Rabbimin emantine iyi bak üzme onu hadi git çikolata ye :))
inşallah hepiniz hamile kalırsınızda ozman daha güzel sohbetler ederiz birbirimizle ne bilim üzülüyom işte
yaa bütün gün yalnız bıraktınız beniiii.. biri sinemalara gitmiş biri köye öbürleri kimbilir nereye.. kucağımda bu aletle bütünleştim bütün gün
ben pc ile nikah kıydım artık resmen eşimmmmmmmmm
üzülme dedim üzülünmeyecek o kadarher ne kadar tersi gibi davransan da ablan sayılırım laf dinle umut da senin bebişi üzmene kızar..
:))))))))) kız yicek yerim yokki dışarı çıkarmıştı eşim yarın nöbetçi bide kandilya bugünden kutladı sevgililer günümü yeni geldik bir sürü şey yedim dışarıda artık yerim kalmadı yicek :)
valla okadar büyük ekmek dememiştir doktor sanırım :)))) ha hasabah beri ben de patlıycam :)) diyetisyene gidiyorum ya kadın haftasonu kahvaltısında 3 dilim ekmek ye dedi ben de 3 dilim yedim ama dilimler 44 numara erkek ayakkabısı kadardı :)))
ben pc ile nikah kıydım artık resmen eşimmmmmmmmm
valla okadar büyük ekmek dememiştir doktor sanırım :)))) ha ha
ay valla canım beni diyetisyen bile paklamaz sabah aldım krem peyniri simidi ooooooooh valla 82 kilo olmuşum doktor parçalıcak beni :))))))) daha 6 ayımızı bitirmedik 73 den 82 ye uçtuk :))))))))
ayşecim sende çıkmışın negüzel ben deniz görmüyom valla anca hastaneye giderken karşıya geçmek için vapura bindiğimde görüyom :))))yeterim ben yakında adamın yüzünü bile unuturum heralde nasılsa evede geldiği yok doğru dürüst
heheee halvet bile olduk biz
kızlar merhaba çok uzun zaman oldu benim transferin yarın 11 günü dün dayanamayıp kanda bakıttım negatif sonuç ama salı günü bakıtacağız bi daha bakalım artık sizde ne var ne yok
kızlar merhaba çok uzun zaman oldu benim transferin yarın 11 günü dün dayanamayıp kanda bakıttım negatif sonuç ama salı günü bakıtacağız bi daha bakalım artık sizde ne var ne yok
benim deli gelir evi basar herhalde.. bi arkadaşım var bencileyin o da benim doktora gidiyo ona hamile kalınca beni kesin bırakırsın çünkü ben çok bağırıyorum kilo alana hastalar da hep kaçıyo 3. aydan sonra demiş.. zaten korkuyorum adamdan.. amaaan uç gitsin bişey olmaz bi tek arada tansiyonuna bak yükselmesin yoksa sorun olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?