oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

hııııııııııııııııııımmmmmmmmm hiç anlamam :)))))))) ama öpretmenlik güzel iş

günaydınnnnnnnnn
hayırlı cumlar
rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sağlık huzur içinde bir ömür nasip etsin
mucizelerimizi eksik etmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlı cumalar arkadaslar allahım butun dua ıcın acılan ellerı geri çevrmesin
herkesin gölundekı hakkında hayırlı eylesın alnın ayazsın ınsallah
bız ondan razı olduk oda bızden razı olsun ve derdımızın dermanını versın ınsallah amınnn

Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.
Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail’in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil’in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail’in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam’ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem’in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit’in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat’ta, İncil’de, Zebur!da ve Furkan’da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur’da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah’tandır. Allah efendimiz Muhammed’eailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın
ya rabbi ya rabbi ya rabbi bütün bu saydıklarımızı satı muhteremlerın adına tarafından hayırlı ve sağlıklı bir nesil (varis)diliyoruz sen yoktan varedensin dualrımızı kabul eyle yarabbi su maberek cuma gunun yuz suyu hürmetine hz muhammet (sav) doğumun haftasındayız onun yuzu suyu hürmetıne kabul eylee yarabii aminnn

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyidir cancan.. eğitim bitti oteldeyim saat 6 da trenim var evime dönüyorum
sen nasılsın
napimn canım beklıorumm yaa sankıı yıllardır beklıomusum hiissinbe kapılıorum bazen:)))
sen nasılsın
böcükden ne haber

ayy bilmiyorumki canımm yaa napıo acep:)
bugun cok gusel habeler aldım diğer topiklerden
bende verırım sıze inşallah canımm
esradan haberin olursa benıde haberdar et canım

ya bu doğum kontrol hapı ara kanamalar yapıyor bana kafam karıştı korkuyorum acaba bir terslik mi var? ptesi akşamı doktorla konuşucam hist. için gün belirliycez inşallah bu sefer düzgün çıkar çok gerginim...:18:

canım ne güsel olur kız inşşşşşşşşş
ama çok hoşuma gidiyor sizlere böcük sormak
canım esrayla dün konuştum bir süre gelemyeceğim kk uzak kalmak istiyorum dedi
dr gitmemiş bende gelmek istemiyrsan gelme ama dr git dedim ama bilemiyorum :26::26::26:
o bana haber verirse bende yazarım size

Son düzenleme:

AMİNNNNNNNN

AMİN AMİN AMİNN.Okurken agladım yaa ne guzel bır dua Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

kahverengı lekelenmelr normal kusum
bu kez hersey yolunda olacakk ınsallh bak gııttın moral topladın geldin
tamammı kusumm hayırlı yolculuklar

slm kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…