- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.541
çok şükür bebiş sen nasılsın
kimiş oooooooooo30: :
nasıl olayım valla moral bozuk işte öleeeeeeeeeeee
pearlflower var ya o vardı da ona yazdım
hayırdır ne oldu?
babanem vefat etmişti geçen pazar yazmıştımda hala onun etkisi var hemde bişeyler kafama takılıyo aslında size sorsam belki yardımcı olursunuz?
ya benim rengli olmam gerekiyodu ama üzerinden 13 gün geçti bende 2gün önce eczaneden gebelik testi aldım ve yaptım test çubuğunda bir çizgi normal diğeride yandan çıktı 2 dk sonra geri kayboldu ne olduğunu anlamadım tekrar alıpta denemedim ama hala hasta olmadım ve acaip uykum geliyo mide bulantısı faln yok kızlar sizce ne oluyodur ya testi tekrar alıpta yapmaktan korkuyorum
ya benim rengli olmam gerekiyodu ama üzerinden 13 gün geçti bende 2gün önce eczaneden gebelik testi aldım ve yaptım test çubuğunda bir çizgi normal diğeride yandan çıktı 2 dk sonra geri kayboldu ne olduğunu anlamadım tekrar alıpta denemedim ama hala hasta olmadım ve acaip uykum geliyo mide bulantısı faln yok kızlar sizce ne oluyodur ya testi tekrar alıpta yapmaktan korkuyorum
Ay canııım inşallah çoook güzel bir haber alırsın da babaanneciğinin acısının tesellisi olur.. yeterin dediği gibi kanda baktırsana.. hadi git hemen baktır özellerin acilinde bakarlar 1 saatte çıkar sonuç.. hadi innnnşallaaaaaahh
canlarım öle diyosunuzda ben de adet düzensizliği var ya o yüzden bişey yaptırmak istemiyorum adet olmamı beklicem herhalde ya
bari idrar testini tekrarlaaaa
ama hep gecikiyorsa belki de üzüntüdendir
canlarım öle diyosunuzda ben de adet düzensizliği var ya o yüzden bişey yaptırmak istemiyorum adet olmamı beklicem herhalde ya
adet olmayı bekleyecem diyor yaa:84::84::84::84::84:ne adeti adet falan yok ağzını hayra aç
kız yarın kalk kadnan baktır sonra ne istiyorsan onu bekle yaaaaaabla sözü dinleeeeeeeee
eşim götürmezki burdakiler senin benim gibi bu kadar meraklı değil
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
kız sen neresin has nerede bebişim yarın kendin gidemezmisin
hımmmmmmmmmmben öyle tek başıma kapının önüne dahi çıkarmazlar hep kaynanamla giderim anlayacagın tek gidemem onada rezil olmak istemiyorum çıkmaz falanda sonra gülünç duruma düşerim
dalga geçerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?