- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.521
canım ayrıntılı ultasona girdim ben şükürki güzel çıktı kızımın herbieyi tam teyzeleri Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsinnurcan ne kontrolüydü bu senin bakim? bende uyuyamadım ama benimki başka tabi regl olmayı bekliyorum oalamadım olcakmısım gıbı agrıyo ama olmadı tık yok , yoksa post menapoz felan mı ay cok endışeliyim yaaa ..
mrb ben gülhan hoşgeldin 4 günden beridir giremiyorum galiba sen yenisin bu topikte canım
canım ayrıntılı ultasona girdim ben şükürki güzel çıktı kızımın herbieyi tam teyzeleri Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
naber canım nerlerdesin
nurcannn canımmm çok sevindim, allah tamamına erdirsin ne güzel, herşey güzel gider merak etme, kısmetse doğum ne zaman canım? hangi burçtan olcak bakalım kızımız:)))),
allah inşallah bize de nasip etsin senin duan kabul olur dua et bizedeeee:))
sağol canım benim 2, gebeliğim diğeri 9 aylıkken doğdu öldü o yüzden her ihtimale karşı bunu nezaman alcakları belli değil kız bebek bu eğer gününü doldurursa ikizler burcu olacak ama doktor doldurmaz 8 aylıkken felan alırız diyo :))))
Allahım isteyen herkeze nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar canım
canım ayrıntılı ultasona girdim ben şükürki güzel çıktı kızımın herbieyi tam teyzeleri Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
naber canım nerlerdesin
Amin canım. Nber çok yoruldun mu? resim isteyebildin mi?
hadi gözün aydın canım
sonuna kadar böyle gitsin bebğim
amin canım rabbim herkeze nasip etsin :)
amin canım rabbim herkeze nasip etsin :)
eh ikizlerde güzel hava grubu olcak kerata:))),
çok sevindim canımm darısı olu rinşallah banada,,
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
canım inşallah kalbide görürsün, heycan yapma , sakin sakin bekle, gıdalarına dikkat et, çok bitki çayı içme:)))
sevgiler
İnşallah uğurumuz olursun ayşe teyzesihadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin.. 21 Şubat benim doğumgünüm uğurlu gelir inşallah
gözün aydın kuzum
darısı pıtpıtlarına olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
İnşallah uğurumuz olursun ayşe teyzesi
Allah razı olsun kızlar rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahh
kimiş oooooooooobak baaak okuyo okuyo da bi satır yazmıyoooo :)))
slm kızlar nasılsınıız görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?