oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

güllü canım, eşinle paylaş bence herşeyi böyle bir durum var bakmamız gerekir desen ne tepki verir sana?,
sana destek kımse yokmu ev ıcınde yada çevrende onunla çıksan neresi orası anlamadımki??

ee ne yaptın bensiz nurcan hanım bebişin güzel haberlerini almışsın allaha şükür tamamına erdirsin

canım benim misafirim var 15 tatil boyunca oyuzden sabit olarak topicde kalamıyorum yazıp kaçıyorum görmedim yazını nolsun gördük kızımızı şükür her biyeri sağlam Allahıma şükürler olsun inşallah sendende iyi haber bekliyoruz ama bence erteleme bian önce bi şekilde idrar midrar test yap

mirandacım hayırlısı olsun cnm bi türlü raslayıpta tebrik edemedim seni çok şükür sende kavuştun bebişine sonunda keseyide görmüşsün oh oh ne güzel inş kalp atışlarınıda duymak nasip olur güzel arkadaşım...
bu arada umut neden gelmiyo kızlaar...

amaniiiin kimler gelmiiiş.. özledik vallaaa..
biz bildiğin gibiyiz sen nasılsın.. test günü 14 ü mü?

ayyy geldımm kusumm cok kalamıorum goğsumun ustunde lap top gozum cıkacak yazamıorumda:))))))
duala etmıssın hz yusaya gıdıp allh razı olsun canımm evet mevlut kandılı ogun onun yuzu suyu hurmetıne olur ınsallhh
senden nbr tatlışş

kız yatma o kadar oturarak dursa bişey omaz :))
gittim okudum valla inşallah kabul olur, hem mübarek günün hem de mübarek zatın hürmetine müjdeli haberler bakliyoruz artık senden..
ben iyiyim işte nolsun çalışıyorum yarın ankaraya gidicem eğitim için. döndüğüm hafta yine histereskopim var histereskopi manyağı oldum

ayy canım gec olsun guc olmasın ben beklemıım dıye adanada deneyım tatıl az dedım
bak dondurulucak embriyom bıle kalmdı transfer edılende oyle cok cok ıyı kalıtededeğil 7 hucrelı 2. kalıte onun ıcın eger olmazsa bende yaza gurgan klınıkte denıcem yumurtaların dollenmesı ve embriyoların kalıtesız olmasını esımın spermlerıne bagladılar ben haklı cıktım ıste kesınlıkle erkek
faktorunde IMSI yontemıyle secılmelı spermler
cnm yatmıorum oyle cok dısardaydık yemek yedık alısverıs yaptık karncım cok gerıldı gelır geşlmez yattım da ondan yoksa yuruyus yapıorum fılan
bu defa baslıcaksın hayuırlısıyla tedavıne cnm gec olsun benımkı gıbı guc olmasın baak
cok optumm kusum

bu arada cok ozledım hepınızı
hep alım haberlerınızı gecmısı okuyamdım ama mıranda hep slmınzı dualarınızı getırdı bana
tek tek ısımlerınızı sayarsam bırını unutup kırarım dıye saymıorum ama bılınkı cok ozledım sızınle kaynatmayı ben cıkayım artık herkesın burda olduğu bı saat gelirim yıne osman başlamdan :)öptumm

ya bozma moralini ne embryolar var yasyamuk yine de tutmuş doktorum bana resimlerini göstermişti. benimkiler yusvuvarlak tostoparlaktı da noldu tutmayınca 1. kalite de tutmuyor işte.. umutsuz olma.
ama dediğin gibi olmazsa da yaza denersin yine. sen güçlü kadınsın pes etmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…