- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.561
canım bence hemen bi test yap zaten mide bulantıları genelde 1.5 ayda başlıyo
ee ne yaptın bensiz nurcan hanım bebişin güzel haberlerini almışsın allaha şükür tamamına erdirsin
kıslar nasılsınızzzzz bakalımm
biz eve donduk dınlenıorum hiçbı belirtim yok aramıorumda
herseyın hayırlısı ssızden nbrrr
amaniiiin kimler gelmiiiş.. özledik vallaaa..
biz bildiğin gibiyiz sen nasılsın.. test günü 14 ü mü?
ayyy geldımm kusumm cok kalamıorum goğsumun ustunde lap top gozum cıkacak yazamıorumda:))))))
duala etmıssın hz yusaya gıdıp allh razı olsun canımm evet mevlut kandılı ogun onun yuzu suyu hurmetıne olur ınsallhh
senden nbr tatlışş
kız yatma o kadar oturarak dursa bişey omaz :))
gittim okudum valla inşallah kabul olur, hem mübarek günün hem de mübarek zatın hürmetine müjdeli haberler bakliyoruz artık senden..
ben iyiyim işte nolsun çalışıyorum yarın ankaraya gidicem eğitim için. döndüğüm hafta yine histereskopim var histereskopi manyağı oldum
ya bozma moralini ne embryolar var yasyamuk yine de tutmuş doktorum bana resimlerini göstermişti. benimkiler yusvuvarlak tostoparlaktı da noldu tutmayınca 1. kalite de tutmuyor işte.. umutsuz olma.ayy canım gec olsun guc olmasın ben beklemıım dıye adanada deneyım tatıl az dedım
bak dondurulucak embriyom bıle kalmdı transfer edılende oyle cok cok ıyı kalıtededeğil 7 hucrelı 2. kalıte onun ıcın eger olmazsa bende yaza gurgan klınıkte denıcem yumurtaların dollenmesı ve embriyoların kalıtesız olmasını esımın spermlerıne bagladılar ben haklı cıktım ıste kesınlıkle erkek
faktorunde IMSI yontemıyle secılmelı spermler
cnm yatmıorum oyle cok dısardaydık yemek yedık alısverıs yaptık karncım cok gerıldı gelır geşlmez yattım da ondan yoksa yuruyus yapıorum fılan
bu defa baslıcaksın hayuırlısıyla tedavıne cnm gec olsun benımkı gıbı guc olmasın baak
cok optumm kusum
kıslar nasılsınızzzzz bakalımm
ooooooooooo hoşgeldin canımkıslar nasılsınızzzzz bakalımm
bana da dua edin bebeğim olsun
hani duacı vardı yazıyordu okunuyordu dua herkes herkese ne oldu???
banada okuyalım bende okuyum nolurrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?