- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.501
mirandacım allah senden de razı olsun.. evladını hayırlısıyla kucağına al rabbim acısını göstermesin..
umutla konuşursa selam söyle onun için de dua ettim.. ne güzel mübarek günde hayır haber alırız inşallah..
kız sanki ben çıksam nere gidecem benimkinin götüreceği yer gene gaziosaman paşada forumistanbul diye bi alışveriş merkezivar ya ora yada esenler otogarının orda carrefour var oraya götürür orayada zaten arka sokaklardan minibüsle gidiliyo trafik olmuyo :)))))))) benimki hiç totosunu kaldırır uzağa götürürmü ölüyo yorulacam diye akşamdan zaten küstük sabah hiiiiiiiiiç muhatap olmadım :bhelal olsun kuzuuuuummm... nasıl içim huzur doldu ne iyi geldi bi bilsen..
ama var ya iyi ki çıkmamışsın hava güzel diye delirmiş millet atmış knedini sokağa trafik falan felaketti.. ev gibisi yok valla..
Kızlar umut annesinde dinleniyor ve malesef orada internet yok durumu şimdilik gayet iyi hepinizede selamları vardı.inşallah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin allahım arkadaşımıza 14 şubatta mevlit kandilinde alacağız inşallah güzel haberleri umuttan
YEtercim tabiki üzüleceksin ağla rahatlarsın içine atma lütfen rabbim büyük elbet bir bildiği var siz belki bu sorunlarla uğraşırken bebeişi gönderecek size hediye olarak sen bol bol dua et arkadaşım inşallah herşey çok güzel olacak
Allah razı olsun ayşecim allah ne muradın varsa tez vakitte versin inşallah.
Nurcancım iyiyim canım allah razı olsun doktora yarın akşam 5 te gidicez hayırlsııyla bakalım neler olacak çok heyecanlıyımm
sizler nasılsınız kızımız nasıl?
İnşallah hayırlı haberlerle dön canım allahım sağlıklan nasip etsin bize bebeklerikız sanki ben çıksam nere gidecem benimkinin götüreceği yer gene gaziosaman paşada forumistanbul diye bi alışveriş merkezivar ya ora yada esenler otogarının orda carrefour var oraya götürür orayada zaten arka sokaklardan minibüsle gidiliyo trafik olmuyo :)))))))) benimki hiç totosunu kaldırır uzağa götürürmü ölüyo yorulacam diye akşamdan zaten küstük sabah hiiiiiiiiiç muhatap olmadım :b
ah canım inşallah umudumun iyi haberini alırısz görüşürsen sende çokkkk slm söle yarın bende gidicem canım Allahın izni ile ayrıntılı ultrasona giricem 5. ayı doldurduk 6. aydan yiyoruzya ayrıntılı zamanı geldi inşallah güzel haberlerle dönücem sendende yarın inşallah güzel haberler alırız
kız sanki ben çıksam nere gidecem benimkinin götüreceği yer gene gaziosaman paşada forumistanbul diye bi alışveriş merkezivar ya ora yada esenler otogarının orda carrefour var oraya götürür orayada zaten arka sokaklardan minibüsle gidiliyo trafik olmuyo :)))))))) benimki hiç totosunu kaldırır uzağa götürürmü ölüyo yorulacam diye akşamdan zaten küstük sabah hiiiiiiiiiç muhatap olmadım :b
ah canım inşallah umudumun iyi haberini alırısz görüşürsen sende çokkkk slm söle yarın bende gidicem canım Allahın izni ile ayrıntılı ultrasona giricem 5. ayı doldurduk 6. aydan yiyoruzya ayrıntılı zamanı geldi inşallah güzel haberlerle dönücem sendende yarın inşallah güzel haberler alırız
:))))))))) canım amin inşallah sendende iyi haberler alalım yaz bize yarınİnşallah hayırlı haberlerle dön canım allahım sağlıklan nasip etsin bize bebekleri
boşver kız bütün hafta çalışıyo adam kimbilir nelerle muhatap oluyordur, sen de gitme üstüne boşver..
ay sen yarın detaylı ultrasona mı giricen ne güzeeeel bebişin resmini koy da görelim yanında flash bellek götür kaydedip veriyorlar.. kuzunun ilk fotoğrafııı çok heyecanlı..
canlar bu deli doktorunun bana verdiği ilaç dokundu galiba.. pek halsizim yol da sersem etti.
erken yatayım bugün.
nurcanım yarın güzel haberlerini bekliyorum
canlar bu deli doktorunun bana verdiği ilaç dokundu galiba.. pek halsizim yol da sersem etti.
erken yatayım bugün.
nurcanım yarın güzel haberlerini bekliyorum
kızlar bende kaçıyım kıyafet banyo manyo derken zaman baya geçer sabah 5 de başlıcam hazırlanmaya 5:30 da evden çıkacam kalkamam sonra ilk otobüse yetişemezsem ayakta kalırım gobişim yokyamillet yerde vermiyo :) bana dua edinde yarın azar işitmiyim dokotrlardan ilgilensin adamgibi baksın kızıma ve iyi haberler versin bana :)))))))))) hepinizi öptüm yarın gelince sizlere yazarım ablamve yaramaz kızları gelecek yarın bir iki gün çok giremem ama mutlaka arada bakarım sizlere
hadi git bebğim işine bak erken yat dinlen yarın yorucu bir gün olacak
bebişim inşşşşşşşşşşş yarın çok çok güzel hebrlerle dön
habersiz bıraka bizleriiiiiiiiiiiii
ay uyuyamadım kızlar heycandan yaaaaaaaa
boşver kız bütün hafta çalışıyo adam kimbilir nelerle muhatap oluyordur, sen de gitme üstüne boşver..
ay sen yarın detaylı ultrasona mı giricen ne güzeeeel bebişin resmini koy da görelim yanında flash bellek götür kaydedip veriyorlar.. kuzunun ilk fotoğrafııı çok heyecanlı..
allahım negüzel, ne mutlu bir an kızlar nolur sizlerin duaları kabul olur bize de edin, varya bıktım bekelemekten 4 yıldır uğraşıyorum ama sonuna geld,m artık ya post menapoz oldum yada çatlamayan yumurta var regl olmadım hala yaaaaaa ağlycam vallla,
Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, hamile kaldım diye düşünürken erken menopoz olduğumu öğrendim, adet oluyorum son ay gecikti. doktora gittik sadece 3 yumurtan var, tüp bebek olmaz dedi, fshım 30 çıktı, Dünyam başıma yıkıldı. 15 aylık evliyim bu dertle sizlerin de yardımıyla başa çıkacağım. Benim durumumda olan var mı? Ben soğan suyu içtim 1,5 hafta şimdi bıraktım. Doktorum dhea verdi 25 mg, günde 3 kez alıyorum. Hayıt suyu içiyorum günde 3 kez. Ara ara duygularım coşuyor ağlıyorum, sonra bu da geçecek deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Doktor donör bile önerdi, en son çare bu. Allah bana vermezse çocuk, donör yumurtası ile hamile kalıp eşimle tam bir aile olacağım ama içimdeki ses (bebeğimin sesi ben yakında geleceğim üzülme diyor) Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten kabus gibi.Siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Yarın Marankinin Topkapıdaki yerine gideceğim incir kürü iyi diyorlar, yumurta kalitesi için bal ve arı sütü diyorlar ama nasıl içmek lazım, ne kadar içmek gerekli? Yardımcı olabilecek var mı
mrb ben gülhan hoşgeldin 4 günden beridir giremiyorum galiba sen yenisin bu topikte canım
neyse kimse yok ben çıkayım en iyisi yarın akaşam görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?